Forum » Pomoč in nasveti » NA POMOČ PROSIM!!!
NA POMOČ PROSIM!!!
Kaja1 ::
Žiujo!
evo js mam ena OGROMN problem k rab ene fajn računalničarje.
In sicer stvar je taka, da sm js skor use programe (picasa, windows live movie maker, pa kašna igrca.........) spremenila tako, da je nemorm več odpret ker je spemenjen program s katerim naj bi se odprl.
Npr. slike se odpre z programom Pregledovalnik fotografij Windows itd.
Ampak mi je pa spremenil programe in ne slike, muske..zato ubistvo nemorem odpret Chroma, ker nimam nastavljenega pravega programa za odprtje
In zdaj res nevem kaj naj še naredim ker sem poskusila veliko stvari, vendar ne deluje tako da pomoooč prooosm :SSS
evo js mam ena OGROMN problem k rab ene fajn računalničarje.
In sicer stvar je taka, da sm js skor use programe (picasa, windows live movie maker, pa kašna igrca.........) spremenila tako, da je nemorm več odpret ker je spemenjen program s katerim naj bi se odprl.
Npr. slike se odpre z programom Pregledovalnik fotografij Windows itd.
Ampak mi je pa spremenil programe in ne slike, muske..zato ubistvo nemorem odpret Chroma, ker nimam nastavljenega pravega programa za odprtje
In zdaj res nevem kaj naj še naredim ker sem poskusila veliko stvari, vendar ne deluje tako da pomoooč prooosm :SSS
- zaklenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako spremeniti programe :sOddelek: Pomoč in nasveti | 1117 (700) | butec |
» | guest uporabnik odvzem vec pravicOddelek: Pomoč in nasveti | 1401 (967) | Cold1 |
» | Kupujem monitor ! Kakšne izkušnje z Wide Screen monitorji ?Oddelek: Zvok in slika | 2705 (1901) | HyperKiller |
» | Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. LOddelek: Izdelava spletišč | 2123 (1843) | mte |