Forum » Pomoč in nasveti » Kako posodobiti Galaxy Tab na uradni ICS?
Kako posodobiti Galaxy Tab na uradni ICS?
Dromar ::
LP!
Dobil sem danes Galaxy Tab 8.9 za punco in se že lep čas mučim s posodobitvijo. V nastavitvah ne gre, na netu ne najdem nikjer kako in kaj. Sklepam, da je zadeva precej obvious, pa zgolj ne najdem.
Zanima me SAMO uradni ICS, raznorazni jelly beani, ki niso uradni, me ne interesirajo.
Dobil sem danes Galaxy Tab 8.9 za punco in se že lep čas mučim s posodobitvijo. V nastavitvah ne gre, na netu ne najdem nikjer kako in kaj. Sklepam, da je zadeva precej obvious, pa zgolj ne najdem.
Zanima me SAMO uradni ICS, raznorazni jelly beani, ki niso uradni, me ne interesirajo.
hojnikb ::
potem slovenskega pač ni, če kies tako pravi. bo treba dat custom rom gor :)
#brezpodpisa
Dr_M ::
Za to moras spremenit CSC (predvidevam, da imajo tudi samsungove tablice urejeno tako, kot telefoni).
Za vec inf google.
Za vec inf google.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razbit telefon, kako do kontaktov na google serverjuOddelek: Mobilne tehnologije | 2348 (1695) | Zmajc |
» | Posodobitev Samsung Galaxy S GT9000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (1132) | Goran's Blog |
» | galaxy ace 2 updateOddelek: Pomoč in nasveti | 3492 (2714) | refosk |
» | Samsung Galaxy S in KiesOddelek: Mobilne tehnologije | 2555 (2311) | denabiker |
» | Samsung Wave (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 50803 (32725) | paix |