Forum » Pomoč in nasveti » težave z računalnikom
težave z računalnikom
gamerPSP ::
Pred nekaj dnevi sem brskal po internetu, ko mi je vse zaštekalo. Miška ni delala, tipkovnica ni delala, tudi resetirati se ni hotel. Pa sem ga izklopil . Ko sem ga še enkrat prižgal so lučke zasvetile, ventilatorji so delali ampak nič ni zapiskalo v računalniku kot vedno, tudi ekran se ni hotel prižgati.
Prvo sem mislim da je kriva baterija, ker je računalnik že star. Baterijo sem zamenjal in nič se ni spremenilo.
Imam star Intel pentium 4 3.0Gb, grafično 256mb,trdi disk 160gb
Prvo sem mislim da je kriva baterija, ker je računalnik že star. Baterijo sem zamenjal in nič se ni spremenilo.
Imam star Intel pentium 4 3.0Gb, grafično 256mb,trdi disk 160gb
Mitch ::
Nesi nekomu, da ti spuca hladilnik in ponovno nanese termalno pasto na procesor. Prav tako naj preveri RAMe in napajalnik...
Yacked2 ::
Se strinjam z Mitchom, gre za hardersko napako.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
Load3r ::
Strojna napaka ja. Samo rajši prvo rame preveri,saj sistem po pregrevanju procesorja izklopi računalnik ko doseže tisti max.C.
Tak da je še možnost za vstop v sistem. Za pregrevanje pa imaš za 20 eu že zunanje hladilnike za laptop.
No ram No power
Tak da je še možnost za vstop v sistem. Za pregrevanje pa imaš za 20 eu že zunanje hladilnike za laptop.
No ram No power
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se čudno obnaša, zmrzuje, se ne prižiga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4376 (3700) | GTX970 |
» | PC se po par sekundah starta nepričakovano ugasneOddelek: Strojna oprema | 3118 (2380) | suhi |
» | Odpovedal računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1957 (1439) | gt55gre |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7014 (5915) | Pyr0Beast |
» | Zagon računalnika, ekran se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 12263 (11650) | k0lar |