Forum » Pomoč in nasveti » Črn ekran - Win XP
Črn ekran - Win XP
Ejsi_Disi ::
Pri HP-jevem laptopu mi je že pred časom crknila LED lučka. Na zaslon se je dalo toliko videti, da sem ga lahko priklopil na zunanji monitor. Po dolgem času, kako leto, sem laptopa zopet prižgal (bom poizkusil narediti HTPC), vendar mi ni hotel prepoznati zunanjega monitorja. OK, toliko se je zasilo pod kotom videlo, da sem XP-je upgrade-al. Od takrat naprej se mi Xp-ji ne prižgejo normalno, beri: črn ekran. Osnovni logo pokaže, ko pa pride v Windowse pa je ekran čisto črn. Ampak v Windowse ziher pride (slišim po zvokih, ko se prižge kakšno navodilo). Sedaj poizkušam Safe Mode, vendar ne dela. Kaj mi je storiti? V Safe Mode mi naredi tole:
Rad bi pa prišel samo do datotek, da pogledam, če je še kakroli takega gor ostalo, da prestavim. Če ne bi že zdavnaj naredil format :)
Torej? Kaka ideja?
Rad bi pa prišel samo do datotek, da pogledam, če je še kakroli takega gor ostalo, da prestavim. Če ne bi že zdavnaj naredil format :)
Torej? Kaka ideja?
Rock n' roll ain't noise pollution!
#000000 ::
Disk ven pa ga dat v drug računalnik kot slave al pa preko USm kot zunanji, pobereš dol kar ti paše in to je to. Kater laptop je tole ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Sem pomislil tudi na to varianto. Vsaj tako smo včasih prenašali večje datoteke med kolegi :) Sem pa mislil, da bi bila to zadnja rešitev.
Laptop je pa HP 6710s
http://asia.cnet.com/product/hp-compaq-...
Laptop je pa HP 6710s
http://asia.cnet.com/product/hp-compaq-...
#000000 ::
Ja druge možnosti ni, al preko usb vmesnika za zunanji disk, ali pa pač kot drugi disk v enem izmed računalnikov ki imajo šanso za več diskov.
@Nula
Sem lepo vzel ven disk in ker je SATA, sem ga brez težav priklopil na delovno postajo, pobral dol kar je bilo vrednega in to je to. Eno uro dela.
Sedaj moram pa še na novo sformatirat in bo laptop kmalu pripravljen za HTPC.
Tnx
Sem lepo vzel ven disk in ker je SATA, sem ga brez težav priklopil na delovno postajo, pobral dol kar je bilo vrednega in to je to. Eno uro dela.
Sedaj moram pa še na novo sformatirat in bo laptop kmalu pripravljen za HTPC.
Tnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Probook 4710s - grafična?Oddelek: Pomoč in nasveti | 970 (752) | bambam20 |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11602 (6937) | solatko |
» | PC+USB Android=VIRUSOddelek: Pomoč in nasveti | 1966 (1445) | helo |
» | Nova grafična kartica za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 4378 (3242) | hojnikb |
» | ohraniti podatkeOddelek: Pomoč in nasveti | 1654 (1418) | Gutjerez |