Forum » Zvok in slika » TerraTec AUREON 5.1 FUN
TerraTec AUREON 5.1 FUN
Caniggia ::
Zdravo.
Vem, da je bilo ze veliko govora o tem a bi vseeno prosil, ce mi lahko kdo pomaga.
Imam TerraTec AUREON 5.1 FUN (5.1 zvocno kartico) in Creativ 5.1 zvocnike. Pri testu v Control panelu mi delajo vsi zvocniki, pri filmih, spilih in glasbi pa center ne dela. Rad bi ga usposobil (simulirar) pa mi nikakor ne uspe (ne najdem eax da bi ga vklopil). Pomoc!!
Vem, da je bilo ze veliko govora o tem a bi vseeno prosil, ce mi lahko kdo pomaga.
Imam TerraTec AUREON 5.1 FUN (5.1 zvocno kartico) in Creativ 5.1 zvocnike. Pri testu v Control panelu mi delajo vsi zvocniki, pri filmih, spilih in glasbi pa center ne dela. Rad bi ga usposobil (simulirar) pa mi nikakor ne uspe (ne najdem eax da bi ga vklopil). Pomoc!!
VASkO ::
center dela samo pri DD signalu, samo ta ga ima. EAX pri tem nima zveze. EAX pomeni Environmental Audio Extensions in ti k zvoku pricara dolocene ucinke okolice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bass ne deluje oz. deluje ampak ne tako kot hočemOddelek: Zvok in slika | 2971 (2265) | CeSTbon |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16615 (10554) | FlamE#7 |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8192 (6987) | matjash |
» | Tezave s Creative Live 5.1 in zvočniki Creative Inspire 5.1 5300Oddelek: Zvok in slika | 1905 (1524) | igorjan |
» | 5.1 Creative surround problemOddelek: Zvok in slika | 1137 (936) | Dusan_HD |