» »

Easy CD Creator - nova verzija 6

Easy CD Creator - nova verzija 6

Cokolesnik ::

Imel sem priloznost preizkusiti omenjeno razlicico tega orodja za snemanje na CD plosce in kot uporabnik verzije 5 vam lahko napisem nekaj kratkih ugotovitev:

- funkcionalnost prakticno ni spremenjena, povecini ni nekih novih funkcij

- deloma je popravljen design, pravzaprav je zadeva bolj narisana kot npr. default skin pri WinXP, kar meni osebno ni vsec glede na to da mi verzija 5 zaradi bolj preproste oblike deluje bolj pregledno

- dodano je orodje za izdelavo DVD plosc - to je zame tudi edina otipljiva novost, dodan je tudi audi player v stilu windows media player skupaj z orodjem za pretvorbo audio formatov

- potem pa so se nekatere malenkosti, ki so stvar okusa posameznika in spadajo v tisti rang - naredimo nekaj novega za oci, sam da bomo lahk prodali kot novo verzijo. resnica je seveda drugacna - kaksno opcijo samo preoblecejo na tak ali drugacen nacin.

Koncni sklep je tak, da z verzijo 6 ne pridobite kaj posebnega (razen orodja za izdelavo DVD plosc), mene celo 6 odbija zaradi oblike, ker je neka svoja in se ne podreja trenutno nastavljenemu skinu v windowsih. Pa doloceni gumbi ki so aktualni (npr. gumb za zacetek snemanja) so malce drugace postavljeni, nekateri tudi bolj nerodno kot pri verziji 5. Vsaj po moje.

Seveda pa je normalno, da so mnenja, okusi in potrebe razlicni.

In se nekaj: se vedno boste z njim lahko zapekli le ISO datoteke, za BIN (CUE) datoteke pa tudi verzija 6 ni nasla podpore. Slabo.

uradna stran za Easy CD Creator 6

JLP ::

Tud jest sm probov tole zadevo in mi tud nč ni prreveč ušeč. Še kr je zelo blotast in nestabiln program. GUI mi je pa tud dost grd tko kt default GUI u WinXP. Nero je še zmeri najbolši za peko. Easy Coaster Creator se zgleda še kr drži svojga slabga slovesa.
Live long and prosper!

Sandi79 ::

Mene pa moti ker je dolg 540 MB.
Rajš mam Nerota pa CDmate deluxe


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere programe uporabljate?

Oddelek: Programska oprema
424294 (3574) R33D3M33R
»

Program za urejanje videa

Oddelek: Programska oprema
92365 (2272) Vlady
»

slo-tech GNU/Linux distribucija (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Operacijski sistemi
25315333 (10729) Gandalfar
»

Kateri program za peko?

Oddelek: Programska oprema
222062 (999) Kriko
»

Prepotentnost Microsofta

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
92122 (2122) kuntek

Več podobnih tem