» »

CPP pole

CPP pole

FireBurn ::

Pozdravljeni, vem da je verjetno odprtih že kar nekaj tem o tej debati, ampak vseeno me zanima če ima kdo NOVE pole in je delal predkratkim tako da lahko zagotovo trdi da so pole še vedno iste:

Na blinku sem našel tole : http://mojblink.com/torrent/131786/pole... ampak nevem če so to prave pole, ker mi delujejo nekako stare...

Pa ne zdaj nakladat o tem kako naj se jih naučim ipd. Sem se jih naučil in znam, ampak vseeno bi rad pregledal nove pole da vidim kakšna vprašanja naj pričakujem, pa še preveril bi lahko svoje znanje... Sploh pa je CPP preveč drag da bi padel zaradi površnost ali kaj podobnega, raje dam denar za 3 ure.

lonz ::

Nauč se.

Tule se pa pol stestiri: http://www.tecajcpp.com/baza/index.php

Pa tale linki je bil 3. na stricu googlu BTW.
...arrrrrr, shiver me timbers...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lonz ()

ivanuscha ::

Na partisu imaš aktualne pole.

Unknown_001 ::

Si slučajno iz Novega mesta?

tony1 ::

Sine, če se CPPja ne moreš naučiti, pusti takšne reči, kot je udeležba v prometu, raje pri miru, in lepo klikaj po internetu od doma.

Mislim... :8)

Boone ::

Ker preverjanje znanja s pomočjo teh pol je seveda narobe, a ne tony1?

Ne boš verjel: je.

Ker pridobivanje znanja s pomočjo predpisane literature je seveda narobe. Čudno, kaj?

KTr1sk ::

kako je zdaj s temi polami, zanima me izpit A kategorija, včasih je bilo treba pisati cpp in občinske, a zdaj je samo cpp? in kako dolgo velja cpp, ker sem v jesen že delal zdravniškega, zdaj pa bi rad še cpp, vožnjo pa bi v roku treh let...če velja mogoče tri leta tako kot zdravniški?
ter kdaj naj bi bilo predvidoma računalniške pole in več navadne papirnate pole?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Boone ::

tony1 je izjavil:

Ne boš verjel: je.

Ker pridobivanje znanja s pomočjo predpisane literature je seveda narobe. Čudno, kaj?

Je lepo napisal, da se je naučil in da jih potrebuje za preverjanje znanja. Česar po tvoje ne bi smel?

EDIT: Je pa res, da je napisal dvoumno in ne vem, ali se je naučil pole ali predpise. Če se na pamet uči pole, potem je to seveda narobe.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Boone ()

tony1 a si nepismen al... ? Prebral sem knjigo, se naučil vseeno pa bi rad videl pole da vem kaj naj pričakujem. Če te tema moti jo ignoriraj, mislim da je veliko ljudi ki je pred izpitom iskalo pole, če se jih že da dobit nevem zakaj jih nebi pregledal, sploh ker vem da dajo notri zanke in se hitro po nepotrebnem zafrkneš pa tudi če znaš! Ker ti si pa extra voznik kajne, pa pomoje že sedaj vozim bolje kot ti...

Drugače pa sem jih že našel na partisu, hvala vseeno.

Aja še za KTr1sk, mislim da CPP velja 2 leti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: FireBurn ()

A se ta CPP še vedno razlikuje med občinskim, republiškim in nevem kaj še vse?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: FireBurn ()

FireBurn je izjavil:

tony1 a si nepismen al... ? Prebral sem knjigo, se naučil vseeno pa bi rad videl pole da vem kaj naj pričakujem. Če te tema moti jo ignoriraj, mislim da je veliko ljudi ki je pred izpitom iskalo pole, če se jih že da dobit nevem zakaj jih nebi pregledal, sploh ker vem da dajo notri zanke in se hitro po nepotrebnem zafrkneš pa tudi če znaš! Ker ti si pa extra voznik kajne, pa pomoje že sedaj vozim bolje kot ti...

Drugače pa sem jih že našel na partisu, hvala vseeno.

Aja še za KTr1sk, mislim da CPP velja 2 leti.

:))

Ti si v tejle temi ene toliko voznika ko Dustin Hoffman, tukajle:

Sej bi ti kej bolj konkretnega odgovoru, ampak se nebom spuščal na tak nivo komunikacije...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ponovno opravljanje vozniškega izpita- povratniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7611319 (8965) nikolinika

Voznik povratnik

Oddelek: Na cesti
132998 (2380) OmegaBlue
»

Republiški testi !

Oddelek: Loža
2927544 (22991) ;-)
»

izpit za avto (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža