Forum » Konzole » PS3 zunanji disk
PS3 zunanji disk

Matjaž1 ::
Zdravo,
ali mogoče kdo uporablja ps3 z zunanjim diskom z usb napajanjem? Zanima me, ali zadeva deluje BP ali so mogoče druge rešitve boljše kar se uporabniške izkušnje tiče.
Lp, Matjaž
ali mogoče kdo uporablja ps3 z zunanjim diskom z usb napajanjem? Zanima me, ali zadeva deluje BP ali so mogoče druge rešitve boljše kar se uporabniške izkušnje tiče.
Lp, Matjaž

Mavrik ::
Načeloma je najboljša rešitev velik interni disk, najmanj problemov. Jaz sicer na mojem z zunanjim 2.5" diskom brez dodatnega napajanja nimam problemov.
The truth is rarely pure and never simple.

Fajn. Hvala. Sigurno je najboljša notranji, ampak tudi malega zunajega se da skrit za ps in ne moti, plun nobene šraufarije.

dolenc ::
Če je disk razmeroma hiter ne bo (večjih)težav, če pa je počasne, zaradi kakršnegakoli že vzroka, pa ti lahko zaostaja zvok v igrah. Nekatere igre delajo samo na internem.

dolenc, hvala za informacijo. Vsekakor torej boljša odločitev notranji disk. Ker je ps nov, me zanima še, ali garancija ostane, če disk vstavim sam?

St235 ::
garancija se ne spremeni, ker je pri PS3 predvideno, da uporabnik sam menja disk. Ravno tako so navodila kako to naredit tudi v user manualu.

sulicar ::
Na usb ključku imam posnetih par filmov in ko ga vstavim v ps3 mi ga sploh ne zazna,zakaj?In katere formate podpira firmware 4.30?

St235 ::
glede video formatov:
http://manuals.playstation.net/document...
Drugače pa kako imaš formatiran USB ključ? Če je NTFS mislim, da ne bo šlo. Mora bit fat32.
http://manuals.playstation.net/document...
Drugače pa kako imaš formatiran USB ključ? Če je NTFS mislim, da ne bo šlo. Mora bit fat32.

baki11 ::
L.P se opravicujem ker pisem na tvoji temi zanima me ce gdo zna postopek za odklenit ps3 MAM FAT 320 GB CECH 2504B 4.31 fw l.p se opravicujem se 1x

nick81 ::
baki11 ne preveč očitno govort o odklpanju ker ti bo temo zaklenil en zafustriran masturbator gandalf.

iloveboobz ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | PS3 odklep novejsih verzijOddelek: Konzole | 10254 (6522) | Mavrik |
» | PS3-Na kaj paziti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1101 (1001) | Mad_Lion |
» | PS3 - XBOX 360 (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 9835 (8264) | mgermo |
» | PlayStation 3 zlomljen s kalkulatorjemOddelek: Novice / Konzole | 11228 (9682) | St235 |
» | PS3 in njegove ceneOddelek: Konzole | 3828 (3556) | sejmon |