Forum » Elektrotehnika in elektronika » ISDN z analognim izhodom
ISDN z analognim izhodom
-Carnivore- ::
OK jaz nimam o stvari pojma tako, da bi bil vesel, če mi kdo razjasni naslednje stvari:
-a v takšen modem preprosto vtakneš svoj analogni telefonski priključek kot v navaden 56k modem?
-po čem se razlikuje takšen ISDN modem od navadnega ISDNA?
-a s tem modemom ti ni treba plačevat naročnine za ISDN?
-s takšnim modemom si lahko instaliraš ADSL brez, da bi bil poleg tega primoran kupiti SIOLov paket z ISDNom poleg ADSLa?
V naprej hvala, Daniel.
-a v takšen modem preprosto vtakneš svoj analogni telefonski priključek kot v navaden 56k modem?
-po čem se razlikuje takšen ISDN modem od navadnega ISDNA?
-a s tem modemom ti ni treba plačevat naročnine za ISDN?
-s takšnim modemom si lahko instaliraš ADSL brez, da bi bil poleg tega primoran kupiti SIOLov paket z ISDNom poleg ADSLa?
V naprej hvala, Daniel.
- spremenil: -Carnivore- ()
whatever ::
En takih ISDN modemov je Asusov interni P-IN-100 DV ISDN modem. Da deluje mors seveda met ISDN prikljucek, nanj pa priklopiš še lahko navadni analogni telefon, ki pa bo deloval le pri prizganem racunalniku. Naročnino za ISDN boš seveda vseeno plačeval. Lahko pa dokupis se ADSL paket, ki stane okoli 30 jurjev. Potem ti bo ta interni ISDN modem koristil le za to, da boš nanj imel priklopljen navadni analogni telefon. Ker ma ISDN priključek po defaultu 2 telefonski cifri, določiš preko driverjev softwersko na katero cifro se bo javljal tvoj analogni telefon. Ko boš pa dobil račun od telekoma pa bosta na računu dve postavki - ena za ISDN telefon in ena za tega analognega. Stane pa ta ISDN modem nekje okrog 12 jurjev se mi zdi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | priklop prenosnega telefona na isdn linijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1906 (1726) | roli |
» | Kje dobit spodobne VoIP telefone z Ethernet vmesnikom ( za T-2 rabim)Oddelek: Omrežja in internet | 3259 (2377) | netko |
» | ADSL + analogni telefonOddelek: Pomoč in nasveti | 2555 (2192) | oversc0re |
» | Analogni telefon na ISDNOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2253 (1817) | madmitch |
» | ISDN modemOddelek: Strojna oprema | 938 (875) | Cokolesnik |