» »

monitor utripa

monitor utripa

renegade ::

LP

imam problem.... ko prizgem pc zacne monitor utripati. nic ne pokaze na monitorju. jaz predvidevam da je graficna fuc...a nisem ziher.

ima kdo kako idejo

carota ::

Preveri če je kabel dobro priključen oz. ga probaj zamenjat.

preobal....se vedno utripa....na pc kisti pa samo lucka za elektriko sveti..nic ne loavda kao diska....hmm...

NightHawk ::

Meni je en samsung odpovedal, pred tem je pa kak mesec utripal.

Priključi ta monitor na drug računalnik. Tako boš vedel ali je monitor ali grafa.

carota ::

Če imaš različne video priključke (VGA, DVI, HDMI, DP), lahko probaš še druge.

z00s ::

Če je grafična razlog, potem lahko pred nakupom nove poizkusiš še s peko. Najprej poberi z grafe čim več plastike, potem pa daj v pečico na 200 stopinj dobrih deset minut. Meni sedaj deluje:P

lp,Z00s

Wrop ::

Meni sta tako pustila dušo že dva LCD-ja. Oba LG. Je bilo pa tako, da začne zaslon utripati oz. luči zadaj. Na začetku sem čakal po par minut, pa je potem nehalo, kasneje se je razvleklo na pol ure. Enega sem zamenjal v garancijski dobi, drugega pa popravil za 70€.

Pusti nekaj časa prižgan monitor, pa boš videl kaj bo. Če imaš še kaj garancije potem probaj zamenjat.

NightHawk ::

Wrop je izjavil:

Meni sta tako pustila dušo že dva LCD-ja. Oba LG. Je bilo pa tako, da začne zaslon utripati oz. luči zadaj. Na začetku sem čakal po par minut, pa je potem nehalo, kasneje se je razvleklo na pol ure. Enega sem zamenjal v garancijski dobi, drugega pa popravil za 70€.

Pusti nekaj časa prižgan monitor, pa boš videl kaj bo. Če imaš še kaj garancije potem probaj zamenjat.

Točno to se je meni zgodilo z dvema LCD samsungoma, oba enaka modela že par let izven garancije (22" LCD).
Na začetku je utripal ob zagonu in se kmalu umiril, na koncu sem šel pa kakšno serijo na TV pogledat ali pol filma da sem lahko delal na računalniku.

Shagrath ::

Imaš probleme z inverterjem. Odpri pa poglej, če so kondenzatorji napihnjeni. Če so, je popravilo poceni.

tnx zainfo....grafa bla ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WACOM DTF 720 "crknil" - kako popraviti?

Oddelek: Pomoč in nasveti
51157 (904) CRTbraun
»

LED LCD monitor "utripa" pri pomikanju skozi tekst gor/dol

Oddelek: Pomoč in nasveti
7701 (620) Madmax_
»

Garancija Dell monitorjev

Oddelek: Zvok in slika
263457 (2993) deejay2
»

Izšel je Debian 5.0