Forum » Loža » kje dobiti bencin za zippota?
kje dobiti bencin za zippota?
matobeli ::
torej, navaden 95 oktanski je čisto preveč ne-čist. Kje bi dobil nek čistejši bencin za vžigalnik?
original zippo se mi zdi malo predrag zato iščem kakšno na liter varjanto.
original zippo se mi zdi malo predrag zato iščem kakšno na liter varjanto.
Gladi ::
Poglej po trafikah, imajo tudi bencin za zippote od "neoriginalnega" proizvajalca in je cenejši. Ni pa na litre.
einstein :P ::
kako to misliš preveč nečist?
kaj pa etanol ali kaj takega, si že probal?
kaj pa etanol ali kaj takega, si že probal?
STAY OUT OF MY TERRITORY!
JanK ::
Kaksen etanol neki! Gori s cisto previsoko temperaturo (vzigalnik se mocno segreje), pa se hlapi toliko hitreje, da bi bil vzigalnik takoj suh.
Drugace pa so starci za na kampiranje za Coleman bencinske gorilnike v starih casih, ko gorilniki se niso bili narejeni za navaden 95 oktanski bencin, jemali ekstrakcijski bencin. Se mi zdi, da so ga dobili v skladiscu Petrola v Zalogu.
[DODAL:]
Poskusi tole: http://www.mixi-caravaning.si/katalog/p...
Ziher ima manj dodatkov kot avtomobilski, pa tudi precej cist mora biti, da ne zapaca plinskega generatorja v gorilniku.
Drugace pa so starci za na kampiranje za Coleman bencinske gorilnike v starih casih, ko gorilniki se niso bili narejeni za navaden 95 oktanski bencin, jemali ekstrakcijski bencin. Se mi zdi, da so ga dobili v skladiscu Petrola v Zalogu.
[DODAL:]
Poskusi tole: http://www.mixi-caravaning.si/katalog/p...
Ziher ima manj dodatkov kot avtomobilski, pa tudi precej cist mora biti, da ne zapaca plinskega generatorja v gorilniku.
"Think about how stupid the average person is,
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JanK ()
matobeli ::
etanol sem tudi enkrat poiskusil za zabavo. In res je, preveč gori in prehitro hlapi.
Sej res, čistilni bencin, pa še doma ga imam
hvala
Sej res, čistilni bencin, pa še doma ga imam
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti plin za polnjenje vžigalnikov, zippoOddelek: Loža | 3633 (3059) | jest10 |
» | 100 oktanski bencin (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10189 (8942) | Blinder |
» | 95/98/100 oktanski bencin (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 43910 (23560) | ...:TOMI:... |
» | Jam Jar Jet engineOddelek: Loža | 1403 (1060) | STU-III |
» | 100 oktanski bencin in starejsi avto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16032 (14123) | JanK |