Forum » Mobilne tehnologije » Utripajoče pismo na Nokii E5
Utripajoče pismo na Nokii E5

smesnoje ::
ali ve kdo kako se izključi utripajoče pismo(spodaj na ekranu pri telefonu nokia E5)
nima veze z neprebrano pošto, niti pošiljanje niti nič
In pa ali ve kdo kako se normalno naštima slika za ozadje-brez obrezanja pri telefonu prestigio multiphone 4040 duo
nima veze z neprebrano pošto, niti pošiljanje niti nič
In pa ali ve kdo kako se normalno naštima slika za ozadje-brez obrezanja pri telefonu prestigio multiphone 4040 duo
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()

BullDozer ::
Mogoče preveč zaseden pomnilnik? Poskusi zbrisati nekaj fotografij, videov, sporočil ...
"The madman is a dreamer awake"
- Sigmund Freud
- Sigmund Freud

dukedl ::
poglej spročila na SIM (in kakšnega pobriši), nastavi da se ti smsi shranjujejo v pomnilnik telefona, poglej v mape če je kakšn sms "v pošiljanju"...
lp dukedl

Tavher ::
Sem imel enak problem. Pomagalo je da sem dal SIM v nek predpotopni telefon in izbrisal sporočilo iz SIM.

smesnoje ::
sem use probal, na koncu sem izbrisal vsa sporocila prejeta shranjena in poslana v posiljanju, nic ne pomaga, aja pa to utripa ze skoraj1 let

Apple ::
sem use probal, na koncu sem izbrisal vsa sporocila prejeta shranjena in poslana v posiljanju, nic ne pomaga, aja pa to utripa ze skoraj1 let
Potem si hard user, da te je začel motit po enem letu

Poglej, če obstaja nov firmware, drugače si naloži ponovno zadnjega...
LP, Apple

Ajrina ::
Sem imela iste težave. Pomagalo je samo meni --> dnevnik --> možnosti --> nastavitve --> trajanje dnevnika --> 1 dan. Sem imela obdobje, ko sem imela ogromno klicev in sms-jev in se je ta dnevnik napolnil. Prej ga še pobriši tako, da greš meni --> dnevnik --> en zavihek bolj desno --> možnosti --> počisti dnevnik. Restartaj telefon in to je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako izbrisat sporočilo?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1844 (1593) | Golden eye |
» | Pomoč pri alcatelu one touch 331Oddelek: Mobilne tehnologije | 766 (739) | matjaz1973 |
» | Windows Mobile - SMS Exporter 2.1 razlaga datuma?Oddelek: Programska oprema | 868 (794) | cucolino |
» | Telefon brez omejitev za SMSeOddelek: Mobilne tehnologije | 2233 (1761) | 20sdfj093f |
» | Čudno sms vprašanjeOddelek: Mobilne tehnologije | 3425 (3150) | aljazh |