Forum » Mobilne tehnologije » Utripajoče pismo na Nokii E5
Utripajoče pismo na Nokii E5
smesnoje ::
ali ve kdo kako se izključi utripajoče pismo(spodaj na ekranu pri telefonu nokia E5)
nima veze z neprebrano pošto, niti pošiljanje niti nič
In pa ali ve kdo kako se normalno naštima slika za ozadje-brez obrezanja pri telefonu prestigio multiphone 4040 duo
nima veze z neprebrano pošto, niti pošiljanje niti nič
In pa ali ve kdo kako se normalno naštima slika za ozadje-brez obrezanja pri telefonu prestigio multiphone 4040 duo
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
BullDozer ::
Mogoče preveč zaseden pomnilnik? Poskusi zbrisati nekaj fotografij, videov, sporočil ...
"The madman is a dreamer awake"
- Sigmund Freud
- Sigmund Freud
dukedl ::
poglej spročila na SIM (in kakšnega pobriši), nastavi da se ti smsi shranjujejo v pomnilnik telefona, poglej v mape če je kakšn sms "v pošiljanju"...
lp dukedl
Tavher ::
Sem imel enak problem. Pomagalo je da sem dal SIM v nek predpotopni telefon in izbrisal sporočilo iz SIM.
smesnoje ::
sem use probal, na koncu sem izbrisal vsa sporocila prejeta shranjena in poslana v posiljanju, nic ne pomaga, aja pa to utripa ze skoraj1 let
Apple ::
sem use probal, na koncu sem izbrisal vsa sporocila prejeta shranjena in poslana v posiljanju, nic ne pomaga, aja pa to utripa ze skoraj1 let
Potem si hard user, da te je začel motit po enem letu . Joke...
Poglej, če obstaja nov firmware, drugače si naloži ponovno zadnjega...
LP, Apple
Ajrina ::
Sem imela iste težave. Pomagalo je samo meni --> dnevnik --> možnosti --> nastavitve --> trajanje dnevnika --> 1 dan. Sem imela obdobje, ko sem imela ogromno klicev in sms-jev in se je ta dnevnik napolnil. Prej ga še pobriši tako, da greš meni --> dnevnik --> en zavihek bolj desno --> možnosti --> počisti dnevnik. Restartaj telefon in to je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako izbrisat sporočilo?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1767 (1516) | Golden eye |
» | Pomoč pri alcatelu one touch 331Oddelek: Mobilne tehnologije | 702 (675) | matjaz1973 |
» | Windows Mobile - SMS Exporter 2.1 razlaga datuma?Oddelek: Programska oprema | 836 (762) | cucolino |
» | Telefon brez omejitev za SMSeOddelek: Mobilne tehnologije | 2206 (1734) | 20sdfj093f |
» | Čudno sms vprašanjeOddelek: Mobilne tehnologije | 3370 (3095) | aljazh |