Forum » Mobilne tehnologije » Zlomljena sim kartica
Zlomljena sim kartica
ares ::
Pozdravljeni,
Na mobitelu sem zamenjal paket in dobil tudi novo sim kartico. Ko sem staro vzel ven in dal novo noter, nisem več imel starega imenika, ki bi mi prišel zelo praw. Staro sim kartico pa sem zaradi varnosti prej dal na polovico:). Ali se še da dobiti stare telefonske številke?
lp
Na mobitelu sem zamenjal paket in dobil tudi novo sim kartico. Ko sem staro vzel ven in dal novo noter, nisem več imel starega imenika, ki bi mi prišel zelo praw. Staro sim kartico pa sem zaradi varnosti prej dal na polovico:). Ali se še da dobiti stare telefonske številke?
lp
milica ::
Z najsodobnejšo (in seveda pregrešno drago) opremo lahko poskrbijo tudi za sim kartice, ki ne dajejo nobenih znakov življenja ali pa so fizično močno poškodovane.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: milica ()
ender ::
Če si prelomil kovinski del kartice, pozabi (razen če res nimaš nekaj tisočakov odveč). Če ti je kovinski del kartice ostal cel, bi se z nekaj previdnosti verjetno dalo prebrat imenik.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kopiranje telefonskega imenikaOddelek: Mobilne tehnologije | 6206 (5991) | s6c-gEL |
» | Ima kdo za posodit kabel za Samsungov telefonOddelek: Strojna oprema | 1995 (1647) | Hayabusa |
» | Kraja mobilne identitete (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 11042 (11042) | jc |
» | Soundblaster Live 1024Oddelek: Pomoč in nasveti | 1145 (1032) | _MeSSiah_ |