Forum » Omrežja in internet » Root geslo za modem (Siol)
Root geslo za modem (Siol)
denisek123 ::
Pozdravljeni.
Ali kdo pozna root geslo za modem pri Siolu , s katerim potem lahko dostopaš do statistike linije ?
Ali kdo pozna root geslo za modem pri Siolu , s katerim potem lahko dostopaš do statistike linije ?
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
xangxang ::
Evo mene isto zanima, router je kr makina ampak na žalost je vse zaklenjeno.. jaz bi mel kak mrežni disk pa seveda nujno tudi VPN...
@Blackice: si že shydral? pls share ;)
@Blackice: si že shydral? pls share ;)
Redorange ::
Leta nazaj sem poklical na siol in so mi rekli da ga dajo,
ampak v tem primeru ti ne pripada več podpora z njihove strani. (to je bolj mišljeno težave na tvoji strani, ko ti ne dela net, če kaj zariba,.... Če gre recimo centrala bodo popravili)
ampak v tem primeru ti ne pripada več podpora z njihove strani. (to je bolj mišljeno težave na tvoji strani, ko ti ne dela net, če kaj zariba,.... Če gre recimo centrala bodo popravili)
sajko ::
Kar se tiče vaših želja. Spodnje velja za v50u in verjetno vso 50 serijo:
- Statistike so na voljo pod user dostopom
- glede diska, je enako pri userju ali višjem dostopu.
- nevem kaj želiš od VPNja, vendar več kot imaš pod userjem ne boš imel možnosti nastavljat (torej port forwarding, dmz...). Nimaš nobenega pptp strežnika in podobno.
"root" geslo je z razlogom skrito, drugače bi vsi šarli gor, čeprav samo za zabavo, ko pa storitve ne bi več delal pa seveda težit na support.
Lp
- Statistike so na voljo pod user dostopom
- glede diska, je enako pri userju ali višjem dostopu.
- nevem kaj želiš od VPNja, vendar več kot imaš pod userjem ne boš imel možnosti nastavljat (torej port forwarding, dmz...). Nimaš nobenega pptp strežnika in podobno.
"root" geslo je z razlogom skrito, drugače bi vsi šarli gor, čeprav samo za zabavo, ko pa storitve ne bi več delal pa seveda težit na support.
Lp
Daniel ::
Bolj zanimivo bi bilo videti Margine na liniji, ki se jih je nekoč že dalo videti sedaj pa so skriti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba administratorskih pravic kot sudo uporabnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12411 (10358) | SeMiNeSanja |
» | Wikileaks saga: Anonymous vs. HBGary FederalOddelek: Novice / NWO | 10365 (6246) | hruske |
» | dd-wrt nazaj na originalOddelek: Omrežja in internet | 1873 (1695) | simnov |
» | Kvazi Članek: "Hekanje" Amino 103 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 43076 (20015) | cevlj |
» | MacGuard nova verzija MacDefenderjaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3865 (3114) | kriko1 |