Forum » Omrežja in internet » dd-wrt nazaj na original
dd-wrt nazaj na original
simnov ::
Kako naj na routerju http://www.tp-link.com/en/products/deta... na katerm imam sedaj dd-wrt firmware dam nazaj original firmware.
Sela76 ::
Prvo moraš vpisati upor. ime in geslo.
up. ime:root
geslo: admin
Te pa lahko ideš pod opcijo firmware upgrade
Klikneš na opcijo prebrskaj vstaviš datoteko za linksys in klik na upgrade.
Pri meni je zadeva laufala. Prej pa si še na strani linksys, potegni dol upgrade za tvoj router.
Pri meni je zadeva laufala. Prej pa si še na strani linksys, potegni dol upgrade za tvoj router.
Prvo moraš vpisati upor. ime in geslo.
No tole noče naredit.
Sela76 ::
na prvi strani prvo klikni spodaj kje ti piše potrdi geslo ali nekaj podobnega.
Ko prideš v nastavitveni modul poišči administrator,tam notri imaš firmware upgrade in takrat te prosi za geslo,te pa vpiši,pa mora delati.
Ko prideš v nastavitveni modul poišči administrator,tam notri imaš firmware upgrade in takrat te prosi za geslo,te pa vpiši,pa mora delati.
na prvi strani prvo klikni spodaj kje ti piše potrdi geslo ali nekaj podobnega.
Ja to že vem samo jaz imam problem z temle "Please be informed that it is irreversible once the firmware is overwritten." http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihaja WPA3!Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 6709 (4515) | Mavrik |
» | težave z Linksys Wireless- WRT54G routerjemOddelek: Strojna oprema | 3705 (1624) | AC_DC |
» | Linksys WRT54G težavaOddelek: Strojna oprema | 1268 (1062) | d4vid |
» | Čuden problem z nihanjem WIFIja - TL-WR1043NDOddelek: Omrežja in internet | 7160 (5991) | krop |
» | Problem pri flashanju Buffalo WHR-HP-G54 - zaflashan routerOddelek: Pomoč in nasveti | 3005 (2377) | Pyr0Beast |