Forum » Pomoč in nasveti » Ob uporabi torrenta internet dela zelo počasi
Ob uporabi torrenta internet dela zelo počasi
krajnc3k ::
Pozdravljeni!
Zanima me kako bi rešil težavo, kajti ko uporabljam torrent mi internet ne deluje dovolj hitro. In me zanima če se da na kakršen koli način nastaviti da ima brskanje po spletu prednost pred torrentom.
Lp.....
Zanima me kako bi rešil težavo, kajti ko uporabljam torrent mi internet ne deluje dovolj hitro. In me zanima če se da na kakršen koli način nastaviti da ima brskanje po spletu prednost pred torrentom.
Lp.....
- spremenil: krajnc3k ()
Rippy ::
Omeji upload na približno 1/3 ali 1/2 kapacitete linije. Recimo, če imaš 786kbps gor potem nastavi med 20-60kb/s
krajnc3k ::
Ja ubistvu mam to zdj ampak ko me ni na računalniku mi potem ne dela na 'full', ker se mi neda vsake 5 min spreminjat :) zdj mam omejitev na 400Kb/s downloada. in potem mam približno 250Kb/s rezervirano za brskanje. ampak bi rad zdj to naredu da bi mi skos delu na povno torent razen ko brskam bi ''odstopu '' ta download.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487788 (37924) | Rias Gremory |
» | paket Amis 10mb download hitrost 30kbOddelek: Omrežja in internet | 3218 (1948) | Rippy |
» | T2 mobilni internet in portiOddelek: Omrežja in internet | 4173 (3746) | nejc85 |
» | telemachOddelek: Omrežja in internet | 1603 (1395) | SasoS |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9852 (8322) | Eru |