Forum » Pomoč in nasveti » Omejitev prenosa podatkov-Tušmobil
Omejitev prenosa podatkov-Tušmobil
addy93 ::
Zanima me ali je pri Tušmobilu mogoče omejiti prenos podatkov iz tujih omrežij-bodisi v tujini ali pa SLO drugih omrežij kot so Mobitel, Simobil... NPR. Naslednji teden odhajam v tujino in nebi rad, da mi telefon-Android OS vleče dol z neta. Telefon ima onemogočeno "podatkovno gostovanje" in vse to, vendar me zanima ali je mogoče, da se oni vbadajo s tem in ne jaz. :-D
Na tušmobilu so mi rekli, da se omeji z klicom na *121*4*1*1#... Vendar sem nekje zasledil, da to onemogoči zgolj prenos podatkov iz nacionalnega omrežja-Mobitela...
No... Kaj je zdaj res??? Ta klic omeji vsa tuja omrežja ali zgolj Mobitelovo omrežje? :-O
Hvala...
LP
Na tušmobilu so mi rekli, da se omeji z klicom na *121*4*1*1#... Vendar sem nekje zasledil, da to onemogoči zgolj prenos podatkov iz nacionalnega omrežja-Mobitela...
No... Kaj je zdaj res??? Ta klic omeji vsa tuja omrežja ali zgolj Mobitelovo omrežje? :-O
Hvala...
LP
dottor ::
Če meniš da neboš potreboval klicanja in SMSov daš SIM kartico vn in imaš mir. Drugače imaš v nastavitvah povezave možnost izklopa mobilnega interneta.
amigo_no1 ::
V Slo nastavi na ročno iskanje omrežja, da ne boš šel v roaming.
http://www.tusmobil.si/tujina/gostovanj...
Zapora storitev vam omogoča zaporo dohodnih ali izhodnih storitev in možnost omejevanja nezaželenih stroškov, predvsem v času gostovanja. Zaporo storitev lahko uredite s pomočjo obrazca, ki ga izpolnite na prodajnih mestih Tušmobil.
Vrste zapor
zapora dohodnih storitev
zapora odhodnih storitev
zapora gostovanja v tujini
zapora prenosa podatkov
http://www.tusmobil.si/tujina/gostovanj...
Zapora storitev vam omogoča zaporo dohodnih ali izhodnih storitev in možnost omejevanja nezaželenih stroškov, predvsem v času gostovanja. Zaporo storitev lahko uredite s pomočjo obrazca, ki ga izpolnite na prodajnih mestih Tušmobil.
Vrste zapor
zapora dohodnih storitev
zapora odhodnih storitev
zapora gostovanja v tujini
zapora prenosa podatkov
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | telemach - reklamacija računaOddelek: Mobilne tehnologije | 14434 (182) | tomlin |
» | Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 176508 (32716) | neosonic |
» | Poraba interneta 350€ TusmobilOddelek: Mobilne tehnologije | 6451 (4712) | Tomaz3 |
» | tušmobil - nov paket najbližji 1500 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20834 (14549) | Filipko |
» | TUŠMOBIL - paketi FREE (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 45890 (34620) | OChack |