Forum » Kaj kupiti » Kateri clip-on mikrofon za dslr?
Kateri clip-on mikrofon za dslr?
Dromar ::
Lp.
Imam Canona 600D, snemal bom intervjuje z ljudmi in rabim clip-on mikrofon z brezzicnim sprejemnikom. Prosim za predloge. Rad bi dober p/p
Imam Canona 600D, snemal bom intervjuje z ljudmi in rabim clip-on mikrofon z brezzicnim sprejemnikom. Prosim za predloge. Rad bi dober p/p
DrSergioDJ ::
Sennheiser ew 112-p G3 oz. kakšno starejšo serijo. Ni poceni, ampak dela.
Kak mali snemalnik (ala Tascam DR-08 or Zoom H1) pa ne pride v poštev? Daš intervjujancu v žep in je. Razen če hočeš imeti konstanten nadzor nad snemanjem, potem razumem potrebo po brezžičnosti.
Kak mali snemalnik (ala Tascam DR-08 or Zoom H1) pa ne pride v poštev? Daš intervjujancu v žep in je. Razen če hočeš imeti konstanten nadzor nad snemanjem, potem razumem potrebo po brezžičnosti.
...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DrSergioDJ ()
U mater, da je to tako svinjsko drago... O Zoom H1 sem razmišljal, ja, ampak sprašujem se, koliko je potem šuma iz okolja, če med intervjujem človek hodi. pa pač da se ne sliši to, ko se po žepu sem in tja premika...
Pa da bi stalno moral syncat zvok in sliko... No, za 500€ razlike bom to pač že počel, če šumi in preostali sranje niso problem tega Zooma.
Pa da bi stalno moral syncat zvok in sliko... No, za 500€ razlike bom to pač že počel, če šumi in preostali sranje niso problem tega Zooma.
DrSergioDJ ::
Če ne drugega, pred intervjujem "ploskneš" in imaš referenco za sync. Ampak tudi brez tega gre...
...
Sem pogruntal to preko youtuba, ja, pa vseeno hvala :D
Bom vzel Zoom H1, me pa zanima, če kdo ve, kje se splača kupiti... Gledal sem Music Max, tam je za 100€, iz tujine ne bi.
Rabim tudi accesory pack zraven ali ne? Gobice nimam za zdaj nobene in ne vem, če jo pač rabim...
Pa sklepam da je 2gb dovolj za zvok, ali pač? Kolikor sem funkcije pregledal, je zadeva kar dobra. Format je MP3 vredu?
Bom vzel Zoom H1, me pa zanima, če kdo ve, kje se splača kupiti... Gledal sem Music Max, tam je za 100€, iz tujine ne bi.
Rabim tudi accesory pack zraven ali ne? Gobice nimam za zdaj nobene in ne vem, če jo pač rabim...
Pa sklepam da je 2gb dovolj za zvok, ali pač? Kolikor sem funkcije pregledal, je zadeva kar dobra. Format je MP3 vredu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje ambientnih zvokov v HQOddelek: Zvok in slika | 796 (686) | Superboyy |
» | priklop kamere na audio mizoOddelek: Zvok in slika | 1069 (865) | SaXsIm |
» | Snemanje klaviatureOddelek: Zvok in slika | 1243 (1043) | dkrast |
» | Kateri digitalni diktafon predlagate?Oddelek: Kaj kupiti | 3580 (2817) | metodika |
» | Fotoaparat vs. kamera?Oddelek: Zvok in slika | 6445 (5828) | schurda |