Forum » Pomoč in nasveti » Kako testirati ce dela LPT na plati??
Kako testirati ce dela LPT na plati??
SoNgOkO ::
Pozdravljeni!
Mislim, da imam skurjen LPT priklop na plati, vendar nisem popolnoma siguren. Zanima me kako lahko to preverim??
Hvala!
Mislim, da imam skurjen LPT priklop na plati, vendar nisem popolnoma siguren. Zanima me kako lahko to preverim??
Hvala!
Baja ::
Ko se mašina boota ti pokaže eno tabelo, kaj je je vse gor priključeno. Tam pogledaš če ma paralelni port adreso. če jo ma dela, če je nima ne dela. Isto lahko w windowsih pogledaš v device managerju pod ports.
Cveto ::
Lahko zo ga pokaže v BIOS-u in v Windowsih, pa vseeno ne dela. Vsaj pri meni je tako. Printer dela bp na vseh drugih računalnikih, samo pri meni ne. Poskušal sem vse, odstraniti v biosu, odstraniti driverjerje, spremeniti tip priključka.... Ne dela
Če ima kdo kašen nasvet se pripšoročam
Če ima kdo kašen nasvet se pripšoročam
SoNgOkO ::
Zadevo mi v device manegarju pokaze!! Pa pise da dela vse OK. Sam mam prob k sm printer gor stekal preko LPT-ja ni delal, k sm dal na USB je delal. Sam prob je k sm si LCD display urihtal pa mi na tastarmu kompu dela na temu pa ne. Je pa prob da ga lahko sam preko LPT-ja s kompom povezem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB IR Sprejemnik za amaterje (IgorPlug-USB) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 28257 (11501) | eVro |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24415 (14675) | Mazo |
» | e. motorji kontrolirani prek COM vrataOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1903 (1628) | radiator |
» | Težave s tiskalnikom:(Oddelek: Strojna oprema | 1850 (1642) | |ke |
» | kako določit printer na LPT2 v W2K?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1539 (1427) | ToniT |