Forum » Programska oprema » Outlook Express-priponke (attachments)
Outlook Express-priponke (attachments)
Mike ::
Kar naenkrat se mi je nekaj spremenilo da v Outlooku ne morem odpreti pripetih dokumentov. Pokaže mi da je dokument pripet, vendar ko kliknem na priponko se nič ne zgodi. Kaj idej?
šket ::
orodja----- možnosti------ varnost odstrani kljukco pod opcijo ne dovoli shranjevanja ali odpiranja prilog , ki bi lahko vsebovale viruse
Mike ::
Tukaj se ni nič spremenilo. Sem imel že prej in imam tudi sedaj kljukico odstranjeno. Bo nekaj drugega narobe.
Damjan Jagar ::
A se vam je vsem to v kratkem naredil? Dons me je prjatu vprašal za nasvet pri istem problemu kot ga imate vi. Rešeno je bilo z načinom, ki ga je prikazal šket.
http://jagar.si
SanSan ::
rabil bos malo spreminjanja registra.
Domnevam da uporabljas Outlook in Outlook Express.
poisci oz nredi ce nimas:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Security
naredi new String Value in za value vpisi Level1Remove.
Klikni desno na novo vrednost in vpisi .exe;com;bat oz. file, ki ti jih skriva.
pol bi pa moglo delat, ce ne pa probaj se restartat comp.
Domnevam da uporabljas Outlook in Outlook Express.
poisci oz nredi ce nimas:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Security
naredi new String Value in za value vpisi Level1Remove.
Klikni desno na novo vrednost in vpisi .exe;com;bat oz. file, ki ti jih skriva.
pol bi pa moglo delat, ce ne pa probaj se restartat comp.
SanSan pravi: poslusajte Konfucijeve modrosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275361 (20292) | Matko |
» | Outlook Express težave s prejemanjem priponkOddelek: Programska oprema | 3220 (626) | huwi |
» | Outlook 2003 pošiljanje pošte in linkiOddelek: Pomoč in nasveti | 2372 (2167) | lojze8 |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2947 (2947) | Izi |
» | Microsoft Outlook in dva OSOddelek: Operacijski sistemi | 2228 (2127) | andrej |