Forum » Omrežja in internet » android 2.3.5 se noče več povezati z wifi-jem
android 2.3.5 se noče več povezati z wifi-jem
zabica16 ::
Živjo!
Pred kratkim sem kupila pametni telefon Prestigio 3500DUO z operacijskim sistemom android 2.3.5 gingerbread. Problem se pojavi, ko se želim povezati na domače wifi omrežje. Včeraj zvečer mi je uspelo za kake pol ure, nato pa me je vrglo ven. Telefon omrežje zazna, se poskuša povezati, nato pa prekine povezavo in ponovno. Poskusila sem že s ponovnim vpisom gesla, pa nič. Na modemu mislim, da ni problema (siolova škatlica), saj je prenosnik normalno povezan z omrežjem.
Možno, da se je ta problem že reševal (prosim za usmeritev, jaz nisem našla nič podobnega/uporabnega za moj problem).
Prosim za pomoč!
Lep pozdrav,
Teja
Pred kratkim sem kupila pametni telefon Prestigio 3500DUO z operacijskim sistemom android 2.3.5 gingerbread. Problem se pojavi, ko se želim povezati na domače wifi omrežje. Včeraj zvečer mi je uspelo za kake pol ure, nato pa me je vrglo ven. Telefon omrežje zazna, se poskuša povezati, nato pa prekine povezavo in ponovno. Poskusila sem že s ponovnim vpisom gesla, pa nič. Na modemu mislim, da ni problema (siolova škatlica), saj je prenosnik normalno povezan z omrežjem.
Možno, da se je ta problem že reševal (prosim za usmeritev, jaz nisem našla nič podobnega/uporabnega za moj problem).
Prosim za pomoč!
Lep pozdrav,
Teja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nerodnosti z novo Nokio Lumia 735 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13313 (11174) | krneki0001 |
» | prenosnik in povezava z internetom preko routerja - nekaj vprašanjOddelek: Pomoč in nasveti | 2474 (1958) | Miro-Slav |
» | Prosim za pomoč - routerOddelek: Omrežja in internet | 1868 (1633) | lali12 |
» | kabelski internet..vzpostavitev wireless povezave neuspešnoOddelek: Omrežja in internet | 2533 (2355) | BigSexy |
» | Router in Wireless system?Oddelek: Omrežja in internet | 3699 (3459) | ToJo |