Forum » Omrežja in internet » Lasten GIT server - Debian + GIT + gitolite + GitLab problem
Lasten GIT server - Debian + GIT + gitolite + GitLab problem
TESKAn ::
Na svojem serverju si skušam postavit GIT z omenjenimi programi. Sledil sem tem navodilom, samo za web server imam postavljen apache in sem tako zadnji korak naredil po teh navodilih.
Zadevo sem pripravil do tega, da deluje prijava, dodajanje/brisanje uporabnikov etc., problem pa se pojavi pri ustvarjanju novega projekta in sicer mi ob poizkusu kreiranja projekta javi:
V GitLab logu mi napiše samo
Ukaz "sudo -u gitlab bundle exec rake gitlab:app:status RAILS_ENV=production" mi pokaže vse OK, ko poskusno kloniram admin repozitorij z "sudo -u gitlab -H git clone git@localhost:gitolite-admin.git /tmp/gitolite-admin" tudi ne javi nobene napake. Dovoljenja za direktorij, kjer so repozitoriji, so ok, lastnik je tudi pravi.
Ima kdo kako idejo, kaj bi lahko bil problem?
Zadevo sem pripravil do tega, da deluje prijava, dodajanje/brisanje uporabnikov etc., problem pa se pojavi pri ustvarjanju novega projekta in sicer mi ob poizkusu kreiranja projekta javi:
GitLab was unable to access your Gitolite system.
V GitLab logu mi napiše samo
ERROR -> Pull error -> unable to clone gitolite-admin repo
Ukaz "sudo -u gitlab bundle exec rake gitlab:app:status RAILS_ENV=production" mi pokaže vse OK, ko poskusno kloniram admin repozitorij z "sudo -u gitlab -H git clone git@localhost:gitolite-admin.git /tmp/gitolite-admin" tudi ne javi nobene napake. Dovoljenja za direktorij, kjer so repozitoriji, so ok, lastnik je tudi pravi.
Ima kdo kako idejo, kaj bi lahko bil problem?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi GitHub klonil pred ameriškimi sankcijamiOddelek: Novice / NWO | 6272 (3986) | MrStein |
» | Izsiljevalski napad na nezaščitene repozitorije GitOddelek: Novice / Varnost | 4226 (3429) | jype |
» | Evropska komisija dovolila Microsoftov prevzem GithubaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 10090 (7656) | Ales |
» | GitHub PomočOddelek: Pomoč in nasveti | 5676 (3938) | BivšiUser2 |
» | Programerski softwareOddelek: Programiranje | 3676 (2801) | Qushaak |