Forum » Omrežja in internet » Youtube ne izpisuje novih videov po datumu
Youtube ne izpisuje novih videov po datumu
deejay2 ::
Youtube mi bo živce pojedel. Naročen sem na kar nekaj kanalov in problem je v tem, ker mi ne izpisuje pravilno novih videov, ki jih ti kanali naložijo. Kak dan izpisuje kolikor toliko točno videe, torej po datumu. Evo danes je pa spet vse narobe. Najprej so izpisani štirje, ki so bili naloženi v v zadnji uri, potem je eden, ki je bil naložen en dan nazaj, potem za njim eden, ki je bil naložen pet dni nazaj, potem eden, ki je bil naložen 18 dni nazaj. Skratka zmeda. Ni pa nikjer opcije, da bi mi izpisoval videe po datumu.
Pa problem je sedaj tudi v tem, da ni nikjer več opcije, da bi ti izpisovalo samo videe od kanalov in ne tudi komentarjev, ki jih ta kanal da drugim videom oziroma kanalom.
Pa problem je sedaj tudi v tem, da ni nikjer več opcije, da bi ti izpisovalo samo videe od kanalov in ne tudi komentarjev, ki jih ta kanal da drugim videom oziroma kanalom.
deejay2 ::
Temo lahko zbrišete. U bitvu če grem na Susciptions lahko tam gledam po vrstnem redu izpisane nove videe. Sicer je mal skrito, ampak se da.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 92735 (956) | sfaljk |
» | YouTube zaslužek (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14067 (11780) | CoreySteel |
» | Začetek konca "land of the free" (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7427 (5630) | denisd |
» | Nov vmesnik youtube.Oddelek: Loža | 4727 (3686) | Lion29 |
» | YouTube tiša glasbo in prihaja na konzoleOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 7512 (5777) | poweroff |