Forum » Problemi človeštva » Uravnotežen pogled na vloge spolov
Uravnotežen pogled na vloge spolov
_IKE_ ::
Aha, pa tvojem "razmišljanju" " : Ker ateisti ženskam pri gradnji bajte, ne dajo ravno lopate pa mešalca v roko, jih s tem zaničujejo...
V bistvu ja. To 'ujčkanje' dejansko pomeni: 'ne bomo vas matral brez veze ker tega itak ne zmorete'. Kar je mizoginija. Oz. vsaj spodbujanje mizoginije.
Ja vem. Se čudno sliši saj hočete le pomagat (domnevam)... ampak to ujčkanje se mora končati če hočemo kdajkoli ustvariti pogoje za enakopravnost. Pomoč vnaprej ni pomoč... je omalovaževanje. Pomaga se takrat ko postane evidentno da drugače ne gre, oz. takarat ko se vas za pomoč zaprosi.
I don't need special treatment. Sem parkrat dokazala in dokazujem skoraj vsak dan sproti.
No offense, dokazala kje ?
V pisarni ?
Ni problema, tam nebo ujčkanja! Za nobenega! Tam delujem po principu: boli me kurac kdo in kaj si, zahtevam samo rezultate.
Pri gradnji hiše?
Naj zahtevam od pupe ki ima 30 kil manj od mene da naj s tal pobere "ajmper" malte ( ki je težak skoraj polovico njenih kil in imam tudi sam po nekem času že kar težave z dviganjem le tega; vse to pa zato ker drugače enostavno ne gre kot ročno dviganje) in ga dvigne na višino 1.8m, kjer ga prevzame zidar?
To naj "dam" delat pupi?
Sorry ampak mi je 3x bolj koristna če mi z "šajtrgo" dovaža cigle, jst pa jih potem na višino spravljam. Imam tako od nje lahko par dni "korist", ne pa da jo prvi dan v imenu neke enakopravnosti "ubijem". Šur , če pa vem da je takega dvigovanja zmožna pa ni problem, samo težava je da so take zelo redke...
Zveni to pokroviteljsko?
Verjetno ja , samo nekaj zdrave pameti pa je še vedno treba imet...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _IKE_ ()
Aston_11 ::
Midva z ženo sva odlično funkcionirala pri gradnji bajte - šovinistično so bila dodeljena težja dela meni, tista, ki jih je zmogla žena po svoji oceni, pa je naredila tudi ona. POleg tega je posrbela za za prehrano (primer) in ostale stvari, za katere je ocenila, da jih lahko. To imenuje jupe žaljenje žensk. Jaz je nisem silil mešati beton, sem ji pa to predlagal, pa je zavrnila. Ravno tako je nisem silil delati omete, sem ji pa to predlagal, kar je ponovno zavrnila. neketere ženske so to počele. Kar pa šovinist jipe ne bo razumel. Je pa hotela beliti in tudi je. kje si zdaj kričalo glasno, je to žalitev žensk?
Mi je pa hčerka pomagala pri kitanju ometov (7 let). Ni perfektno, je pa priceless. Za tiste, ki tega ne zmorejo razumeti, šlo se je za par m2 na njeni višini.
Mi je pa hčerka pomagala pri kitanju ometov (7 let). Ni perfektno, je pa priceless. Za tiste, ki tega ne zmorejo razumeti, šlo se je za par m2 na njeni višini.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
Pithlit ::
JesusChrist je izjavil:
Če bi pa ji porinil lopato v roke pa bi jih 50% jamralo, da so prešibke, se hitro zmatrajo, jo bo drugi dan vse bolelo, kaj si dovoliš itd. Skratka eno navadno obračanje in izkoriščanje enkrat "me smo šibke, tega ne bomo delale", drugič pa spet "hočemo enakopravnost".
Pa se ti zavedaš da toge prihaja ravno zaradi prej omenjenega ujčkanja? Razlike se dala od prvega dneva našega življenja. Ko se bomo tega rešili bomo lahko napredovali. Do takrat bo pa folk mislil tako kot ti. Saj ni tvoja krivda. Je krivda 'napačne' vzgoje že skozi ogromen del zgodovine.
Mene so vzgajali povsem enako kot brata. Igrala sve se z istimi igračami. Postavljena sva bila pred podobne izzive. Podobne zadolžitve. Hvala fotru (pa čeprav me tudi on ne šteka) za vse kar je naredil zame, me vozil na šiht, me učil lotat, šraufat vse od žepnih tranzistorjev do RTV repetitiorjev. Dajal mi je za žagat in cepit drva. In tako naprej. Tako da mi zdaj ni bil problem v solo akciji znižat stropa v bajti. Ni mi bil problem polagat laminata in proščic. Ni mi bil problem narest kuhinje po meri. Ja tudi kakšen noht je bil žrtev... pa kaj pol?
Res pa da je večina deklet bila deležna 'klasične' vzgoje. Tako da imamo rezultat: "on naj dela, jaz bom pa pucala". Ampak to je še vedno spodbujanje mizoginije, ne glede kako to obrneš. Ja, tudi s strani žensk samih. Zato je treba igrače prenehat delit na 'barbike za punčke pa avtiče za fantke' (pa seveda aplicirat to na vsa področja vzgoje).
Osebno mislim da so trenutno ženske dosegle vse kar je možno na področju enakopravnosti. Z zakoni in raznimi akcijami ne bomo prišli več naprej (razen v tej meri da se stanje nekako izenači po vsem svetu - kjer nas vse čaka še ogromno dela). Naprej bomo prišli le še s spremembo mentalitete... to je pa grozno počasen proces ki bo zajemal par generacij (ob predpostavki da je družba sploh sposobna malenkost prirediti vzgojo).
Life is as complicated as we make it...
No offense, dokazala kje ?
V pisarni ?
Vidim da 'razumeš'.
Ne. Ne v pisarni. Imam za sabo služenje vojaškega roka kjer sem sovojakom uspešno dokazovala da se z njimi lahko merim kjerkoli in kadarkoli.
Sem dala skozi tudi šolo za poklicne gasilce. Ne, tam ne delajo razlik. Ali zmoreš ali pa ne.
Za še kaj si lahko prebereš moj daljši post malo pred tem.
Naj zahtevam od pupe ki ima 30 kil manj od mene da naj s tal pobere "ajmper" malte ( ki je težak skoraj polovico njenih kil in imam tudi sam po nekem času že kar težave z dviganjem le tega; vse to pa zato ker drugače enostavno ne gre kot ročno dviganje) in ga dvigne na višino 1.8m, kjer ga prevzame zidar?
Dokler zmore... ja. Točno to. Ko ne bo več zmogla pa ponudi pomoč.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
JesusChrist ::
JesusChrist je izjavil:
Če bi pa ji porinil lopato v roke pa bi jih 50% jamralo, da so prešibke, se hitro zmatrajo, jo bo drugi dan vse bolelo, kaj si dovoliš itd. Skratka eno navadno obračanje in izkoriščanje enkrat "me smo šibke, tega ne bomo delale", drugič pa spet "hočemo enakopravnost".
Pa se ti zavedaš da toge prihaja ravno zaradi prej omenjenega ujčkanja? Razlike se dala od prvega dneva našega življenja. Ko se bomo tega rešili bomo lahko napredovali. Do takrat bo pa folk mislil tako kot ti. Saj ni tvoja krivda. Je krivda 'napačne' vzgoje že skozi ogromen del zgodovine.
Mene so vzgajali povsem enako kot brata. Igrala sve se z istimi igračami. Postavljena sva bila pred podobne izzive. Podobne zadolžitve. Hvala fotru (pa čeprav me tudi on ne šteka) za vse kar je naredil zame, me vozil na šiht, me učil lotat, šraufat vse od žepnih tranzistorjev do RTV repetitiorjev. Dajal mi je za žagat in cepit drva. In tako naprej. Tako da mi zdaj ni bil problem v solo akciji znižat stropa v bajti. Ni mi bil problem polagat laminata in proščic. Ni mi bil problem narest kuhinje po meri. Ja tudi kakšen noht je bil žrtev... pa kaj pol?
Res pa da je večina deklet bila deležna 'klasične' vzgoje. Tako da imamo rezultat: "on naj dela, jaz bom pa pucala". Ampak to je še vedno spodbujanje mizoginije, ne glede kako to obrneš. Ja, tudi s strani žensk samih. Zato je treba igrače prenehat delit na 'barbike za punčke pa avtiče za fantke' (pa seveda aplicirat to na vsa področja vzgoje).
Osebno mislim da so trenutno ženske dosegle vse kar je možno na področju enakopravnosti. Z zakoni in raznimi akcijami ne bomo prišli več naprej (razen v tej meri da se stanje nekako izenači po vsem svetu - kjer nas vse čaka še ogromno dela). Naprej bomo prišli le še s spremembo mentalitete... to je pa grozno počasen proces ki bo zajemal par generacij (ob predpostavki da je družba sploh sposobna malenkost prirediti vzgojo).
Preberi si posta astona in ike-a. Potem pa govori kar ti paše. Teorija me ne prepriča. Prepriča me praksa, ki pa je popolnoma drugačna in ravno takšna kot mora biti. Moški je carry, ženska je support. Pa si zarad mene razlagaj to kot žalitev. Za večino ženske je to čisto kul in realnost, ki jim NE smrdi.
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JesusChrist ()
first_line ::
jype ::
_IKE_> Verjetno ja , samo nekaj zdrave pameti pa je še vedno treba imet...
S tem misliš "nekaj šovinizma". Ker ni nobenega razloga, da bi omenil zdravo pamet, če ne bi smatral žensk za manj sposobnih od moških, jasno popolnoma brez vsakega razloga.
Če bi ženske smatral za enakovredne, bi se z njo pač izmenjevala tako, da bi vsak delal iste reči, dokler se ne utrudi. Efektivno bi ti verjetno opravil dve tretjini dela, ker je tvoja izbranka pač vzgojena v dekle v naši družbi, kjer se še vedno smatra (spet brez vsakega razloga), da v žensko roko kramp ne sede, če bi bila tvoja izbranka približno tako močna kot ti (kot je v mojem primeru, ker moje izbranke na njeno veliko srečo ni nihče ujčkal in ji gledal skozi prste ker je dekle) pa verjetno dobro polovico dela.
ninjeti> Preberi si posta astona in ike-a. Potem pa govori kar ti paše. Teorija me ne prepriča. Prepriča me praksa, ki pa je popolnoma drugačna in ravno takšna kot mora biti. Moški je carry, ženska je support.
Še več mizoginističnega sranja.
first_line> Tako je, jaz navaden lolek, RAW dvignem več kg kot katerakoli ženska.
Cifro, prosim (koliko dvigneš - ne dvorim ti, brez skrbi).
S tem misliš "nekaj šovinizma". Ker ni nobenega razloga, da bi omenil zdravo pamet, če ne bi smatral žensk za manj sposobnih od moških, jasno popolnoma brez vsakega razloga.
Če bi ženske smatral za enakovredne, bi se z njo pač izmenjevala tako, da bi vsak delal iste reči, dokler se ne utrudi. Efektivno bi ti verjetno opravil dve tretjini dela, ker je tvoja izbranka pač vzgojena v dekle v naši družbi, kjer se še vedno smatra (spet brez vsakega razloga), da v žensko roko kramp ne sede, če bi bila tvoja izbranka približno tako močna kot ti (kot je v mojem primeru, ker moje izbranke na njeno veliko srečo ni nihče ujčkal in ji gledal skozi prste ker je dekle) pa verjetno dobro polovico dela.
ninjeti> Preberi si posta astona in ike-a. Potem pa govori kar ti paše. Teorija me ne prepriča. Prepriča me praksa, ki pa je popolnoma drugačna in ravno takšna kot mora biti. Moški je carry, ženska je support.
Še več mizoginističnega sranja.
first_line> Tako je, jaz navaden lolek, RAW dvignem več kg kot katerakoli ženska.
Cifro, prosim (koliko dvigneš - ne dvorim ti, brez skrbi).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
jype pojdi na kolo. Tam vsaj ne trosiš neumnosti naokoli, ko goniš - preprosto ker si tiho. Bo treba v realen svet pogledat ker se tvoje teoretične blodnje preprosto v realnosti izrodijo.
ninjeti> Bo treba v realen svet pogledat ker se tvoje teoretične blodnje preprosto v realnosti izrodijo.
Škoda, da ti še nikoli nisi bil v tem skrivnostnem realnem svetu, ampak raje zaprt v svoj mentalni mehurček vztrajaš na svojih stališčih in preprosto ignoriraš vsa dejstva, ki bi utegnila povzročiti mentalne turbulence.
Poznamo take.
Škoda, da ti še nikoli nisi bil v tem skrivnostnem realnem svetu, ampak raje zaprt v svoj mentalni mehurček vztrajaš na svojih stališčih in preprosto ignoriraš vsa dejstva, ki bi utegnila povzročiti mentalne turbulence.
Poznamo take.
Imam za sabo služenje vojaškega roka kjer sem sovojakom uspešno dokazovala da se z njimi lahko merim kjerkoli in kadarkoli.
Ženske se v vojski pa prav lepo nosijo na račun svojih moških 'kolegov'. Svet je tako napumpan z 'dejstvom' o enakopravnosti, da nikogar več ne moti da se to opranost možganov plačuje z življenji.
WarpedGone ::
Mene so vzgajali povsem enako kot brata.
In vzgojili dve osebi, ki se obnašata precej enako.
Bogastvo je v raznolikosti ne pa enakosti.
Zbogom in hvala za vse ribe
ninjeti> Bo treba v realen svet pogledat ker se tvoje teoretične blodnje preprosto v realnosti izrodijo.
Poznamo take.
Pomiri se fantek. Jaz sem že bil, ko se boš tudi ti tukaj znašel boš videl o čem ti govorimo. O mehurčkih pa raje nebi, ker se mi zdi, da še ti svojega teoretičnega dolgo ne boš predrl. Pa tudi o dejstvih ker ti delajo preglavice.
Drugače se pa izključujem zaenkrat iz debate, ker me kak dan ne bo. Uživaj ob fantaziranju in teroriziranju ljudi o teoriji jype.
WarpedOne> Bogastvo je v raznolikosti ne pa enakosti.
Zelo rad verjamem, da nekateri moški želite, da se ženske obnašajo kot princeske, da jih imate potem lahko za šibke in nebogljene.
ninjeti> Drugače se pa izključujem zaenkrat iz debate, ker me kak dan ne bo. Uživaj ob fantaziranju in teroriziranju ljudi o teoriji jype.
Lepo se imej, pazi na membrano.
Zelo rad verjamem, da nekateri moški želite, da se ženske obnašajo kot princeske, da jih imate potem lahko za šibke in nebogljene.
ninjeti> Drugače se pa izključujem zaenkrat iz debate, ker me kak dan ne bo. Uživaj ob fantaziranju in teroriziranju ljudi o teoriji jype.
Lepo se imej, pazi na membrano.
WarpedGone je izjavil:
Te moram razočarat.
Če se dve osebi vzgaja enako še ne pomeni da se enako obnašata. Ne mešat vzgoje s pranjem možganov.
Bratec se niti pod razno ne bo spravil knaufa ali ploščic polagat. Najina vzgoja ni temeljila na avtomatizmu temveč na kreativnosti.
[Michael] ::
first_line je izjavil:
Ker first_line ni najmočnejši moški, se pa primerja z _vsemi_ ženskami.
Tako je, jaz navaden lolek, RAW dvignem več kg kot katerakoli ženska.
Sem ponujal demonstracijo, a očitno vas je očitno preveč strah dokazov.
Veselo živite naprej v svojih iluzijah :)
Nekdo res živi v iluziji, poglej si to:
List of Olympic records in weightlifting
WarpedGone je izjavil:
Te moram razočarat.
Če se dve osebi vzgaja enako še ne pomeni da se enako obnašata. Ne mešat vzgoje s pranjem možganov.
Bratec se niti pod razno ne bo spravil knaufa ali ploščic polagat. Najina vzgoja ni temeljila na avtomatizmu temveč na kreativnosti.
Uuuu, eni se pa visoko nosite, predobra za fizična dela. Take imamo, teoretike ki s prakso nimajo nobene zveze, samo pametni pa znate biti v nedogled.
Eni ste dobri primerki za dokaz reka: zdrav duh v zdravem telesu.
first_line je izjavil:
Ker first_line ni najmočnejši moški, se pa primerja z _vsemi_ ženskami.
Tako je, jaz navaden lolek, RAW dvignem več kg kot katerakoli ženska.
Sem ponujal demonstracijo, a očitno vas je očitno preveč strah dokazov.
Veselo živite naprej v svojih iluzijah :)
Nekdo res živi v iluziji, poglej si to:
List of Olympic records in weightlifting
Lej ga cepca ko niti rezultatov ne zna razbrati
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: first_line ()
@nny ::
Zakaj imam občutek, da vas več kar prosi za dodaten podpis v avatarju?
In še vedno je aktualno kdo ima daljšega.
In še vedno je aktualno kdo ima daljšega.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf
@nny> In še vedno je aktualno kdo ima daljšega.
Banaliziranje družbenih odnosov na preproste skalarne metrike je nujno, če naj smisel debate (da so razlike v rezultatih popolnoma nepomembne za funkcioniranje v družbi in tudi statistično ne determinirajo spola) razumejo tudi moški, ki jim ni bila nikdar privzgojena sposobnost empatije.
Aston_11> Ne še ti jypat.
Še čisto malo manjka, pa mi boste očitali, da sem ženska.
Banaliziranje družbenih odnosov na preproste skalarne metrike je nujno, če naj smisel debate (da so razlike v rezultatih popolnoma nepomembne za funkcioniranje v družbi in tudi statistično ne determinirajo spola) razumejo tudi moški, ki jim ni bila nikdar privzgojena sposobnost empatije.
Zgodovina sprememb…
PaX_MaN ::
first_line je izjavil:
Lej ga cepca ko niti rezultatov ne zna razbrati
Js lepo vidm da prot eni s čez 75 kil vsaj dva deca nimata za burek. Zdej pa pejt primerjat še z vsemi deci ki niso na tej listi...
"RAW dvigne[š] več kg kot katerakoli ženska"?
Prosm, črnc, ne še več mizoginije!
Lepo, ampak _ti_ nisi. (Niti močnejši, niti hitrejši.)
Zgodovina sprememb…
Mipe> No, voziš že kot ženska.
Yup. Manj tvegam od _povprečnega moškega_ in sem tudi udeležen v bistveno manj nesrečah.
Yup. Manj tvegam od _povprečnega moškega_ in sem tudi udeležen v bistveno manj nesrečah.
@nny> In še vedno je aktualno kdo ima daljšega.
Bi spet bila žalitev. Mi za razliko od tebe seveda nismo taki. Med moškim in žensko je veliko sivin. Verjetno imaš one in še kaj ti manjka, da bi bil ženksa
Mipe> No, voziš že kot ženska.
Povprečnega moškega ni, praviš nekje. Od koga torej manj tvegaš?
Zgodovina sprememb…
Aston_11> Povprečnega moškega ni, praviš nekje. Od koga torej manj tvegaš?
Od povprečnega moškega.
first_line> Ti zagovornik enakosti trdiš da ni razlik
Tvoje bralno nerazumevanje te tepe.
Od povprečnega moškega.
first_line> Ti zagovornik enakosti trdiš da ni razlik
Tvoje bralno nerazumevanje te tepe.
Zgodovina sprememb…
OK, trdiš da so ženske isto zmogljive kot moški. Zakaj nas torej ne prekosijo niti v hitrosti niti v moči?
Aston_11> Povprečnega moškega ni, praviš nekje. Od koga torej manj tvegaš?
Od povprečnega moškega.
Boš pojasnil familiji, ko te bo -povprečni moški razsoril po pločniku. Upam da boš takrat bolj konkreten.
Zgodovina sprememb…
first_line je izjavil:
Uuuu, eni se pa visoko nosite, predobra za fizična dela. Take imamo, teoretike ki s prakso nimajo nobene zveze, samo pametni pa znate biti v nedogled.
Ma ti si pa direkt s Čiste Desetke uletu? Kaj ko bi kdaj dejansko prebral napisano?
first_line je izjavil:
OK, trdiš da so ženske isto zmogljive kot moški. Zakaj nas torej ne prekosijo niti v hitrosti niti v moči?
Ne. Jype trdi da so ženske pod črto za kakih 10 procentov šibkejše. Čemur pritrjujejo tako znanost kot statistike in, nenazadnje, ženske same.
Ti pa vehementno trdiš da si močnejši od najmočnejše ženske.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
WarpedGone ::
Jype trdi da so ženske pod črto za kakih 10 procentov šibkejše.
Aja? Kje?
Dej citat.
Zbogom in hvala za vse ribe
Kakih 5-6 strani nazaj. Ne da se mi brskat med vsem e-penis tekmovanjem, pa cajta tud nimam trenutno. Če v naslednjih parih urah ne najdete se bom pa jaz mal potrudila... nekje do 10ih zvečer bo že.
Ne, nikakor. Vi rabite pomoč pri razumevanju tega, da zmogljivost ni odvisna od spola.
Zgodovina sprememb…
first_line je izjavil:
Ma ti si pa direkt s Čiste Desetke uletu? Kaj ko bi kdaj dejansko prebral napisano?
first_line je izjavil:
Ne. Jype trdi da so ženske pod črto za kakih 10 procentov šibkejše. Čemur pritrjujejo tako znanost kot statistike in, nenazadnje, ženske same.
Ti pa vehementno trdiš da si močnejši od najmočnejše ženske.
Sem ti že rekel da ni problema in ti v živo dokažem, samo tudi sama dobro veš da nočeš tega dokaza. Tvoj Svet bi se sesul na mestu.
S tem da so raznorazni športni dosežki 'kemično podkrepljeni'. Moški hormon pa ima v ženskem telesu blazno večji efekt kot pa pri moških.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Martin Krpan ()
No, bom jaz, ker ima WarpedOne prekratek spomin:
Tretja vrstica: https://slo-tech.com/forum/t546248/p382...
Četrta vrstica: https://slo-tech.com/forum/t546248/p382...
jype> Ne, nikakor. Vi rabite pomoč pri razumevanju tega, da zmogljivost ni odvisna od spola.
To vsekakor drži: Če bi bila, bi najšibkejši moški bil močnejši od najmočnejše ženske.
first_line> Sem ti že rekel da ni problema in ti v živo dokažem, samo tudi sama dobro veš da nočeš tega dokaza. Tvoj Svet bi se sesul na mestu.
Urlpls. (Na tvoj najboljši dosežek.)
Tretja vrstica: https://slo-tech.com/forum/t546248/p382...
Četrta vrstica: https://slo-tech.com/forum/t546248/p382...
jype> Ne, nikakor. Vi rabite pomoč pri razumevanju tega, da zmogljivost ni odvisna od spola.
To vsekakor drži: Če bi bila, bi najšibkejši moški bil močnejši od najmočnejše ženske.
first_line> Sem ti že rekel da ni problema in ti v živo dokažem, samo tudi sama dobro veš da nočeš tega dokaza. Tvoj Svet bi se sesul na mestu.
Urlpls. (Na tvoj najboljši dosežek.)
To vsekakor ne drži, vsaka ženska je šibkejša od najmočnejšega človeka, pardon, olupek, moškega.
Zgodovina sprememb…
first_line je izjavil:
Sem ti že rekel da ni problema in ti v živo dokažem, samo tudi sama dobro veš da nočeš tega dokaza. Tvoj Svet bi se sesul na mestu.
Lej. 2urci cajta. Posnemi video tvojega dosežka pa daj na youtube. Ti bomo na besedo verjeli da na štango nisi nalagal balonov namesto uteži. Pa mogoče priloži še kak današnji cajtng (proof of life pa to) da bo bolj ziher.
chop chop.
Aston_11> To vsekakor ne drži, vsaka ženska je šibkejša od najmočnejšega človeka, pardon, olupek, moškega.
Ja, je. Tudi 99% moških je šibkejših od najmočnejše ženske. Znaš morda izračunati, _koliko_ spol prispeva? Se mi je kar zdelo, da ne.
Ja, je. Tudi 99% moških je šibkejših od najmočnejše ženske. Znaš morda izračunati, _koliko_ spol prispeva? Se mi je kar zdelo, da ne.
Aston_11> Čakam vir.
Oba sta že bila podana v tej temi. Za tekanje v krogih sem že prestar in ne grem še enega.
Oba sta že bila podana v tej temi. Za tekanje v krogih sem že prestar in ne grem še enega.
Zlate ::
@Pithlit - tvoji dosežki so tvoji in nanje si vsekakor lahko ponosna, vendar če priznaš ali ne, si ti vsekakor izjema in ne pravilo. Za veliko večino žensk so tvoji dosežki znanstvena fantastika, medtem ko so pri moških zelo pogosti.
First_line sicer malo čudno predstavlja svoja stališča, saj z njimi bolj spodbuja kreg kot debato, vendar Jypetu ne seže niti do gležnjev, kar sem že večkrat zapisal. Vseeno to ne spremeni dejstva, da je, kot je zapisal Aston 11 le malo zdrave pameti potrebno, da moški in ženska odlično funkcionirata.
Stvar je v dopolnjevanju, torej moški žensko dopolnjuje v tistem v čemer je šibka in obratno. Ta enakopravnost, ki jo Jype tako vehementno zagovarja, pa ponavadi večini žensk bolj škoduje kot koristi.
Jypa sem že večkrat prosil, da skuša doumeti o čem in proti komu se sploh "bori", vendar on pravi, da on VSE VE IN VSE RAZUME in "mi" tega nikoli ne bomo dojeli. Imel sem čast govoriti s kar nekaj zelo pametnimi in tudi izobraženimi ljudmi (kar sicer ni pogoj), pa nikoli še nisem slišal tako neumne izjave. Nihče od njih ni nikoli rekel, da VE in ZNA, temveč vsi po vrsti pravijo, DA SE UČIJO.
No, Jype seveda ve in zna. Drugi mu ne sežemo niti do kolen.
First_line sicer malo čudno predstavlja svoja stališča, saj z njimi bolj spodbuja kreg kot debato, vendar Jypetu ne seže niti do gležnjev, kar sem že večkrat zapisal. Vseeno to ne spremeni dejstva, da je, kot je zapisal Aston 11 le malo zdrave pameti potrebno, da moški in ženska odlično funkcionirata.
Stvar je v dopolnjevanju, torej moški žensko dopolnjuje v tistem v čemer je šibka in obratno. Ta enakopravnost, ki jo Jype tako vehementno zagovarja, pa ponavadi večini žensk bolj škoduje kot koristi.
Jypa sem že večkrat prosil, da skuša doumeti o čem in proti komu se sploh "bori", vendar on pravi, da on VSE VE IN VSE RAZUME in "mi" tega nikoli ne bomo dojeli. Imel sem čast govoriti s kar nekaj zelo pametnimi in tudi izobraženimi ljudmi (kar sicer ni pogoj), pa nikoli še nisem slišal tako neumne izjave. Nihče od njih ni nikoli rekel, da VE in ZNA, temveč vsi po vrsti pravijo, DA SE UČIJO.
No, Jype seveda ve in zna. Drugi mu ne sežemo niti do kolen.
"Ne dovoli, da bi te šolanje oviralo pri izobraževanju."
_______________________ Mark Twain________
Kakšni linki, kakšni video posnetki, saj nisem jype da bi se rabil hvaliti (s svojo nesposobnostjo ločit rdeče rampe od okolja ). Tapravi moški zunaj na cesti dokazujemo svoje atribute v živo! Jype in ti Pithlit tega pač ne moreta razumeti ker sta oba velika nepraktična teoretika. Velike besede me ne ganejo, če bi vaju bilo karkoli v hlačah bi vsaj sebi priznala da realnost nima nobene veze z vajinimi blodnjami.
Sem ti že povedal da mi dokaži svojo estetično korektnost in se mi ni problem zglasiti na tvojem izbranem mestom za show, not just tell. Če seveda tvoj izgled ustreza mojim minimalnim zahtevam (tvoje mentalno stanje sem že ocenil in bo tudi vplivalo na mojo odločitev).
Rad bi pa še izrazil iskreno sožalje ljudem ki vaju morajo prenašati v fizičnem okolju.
Sem ti že povedal da mi dokaži svojo estetično korektnost in se mi ni problem zglasiti na tvojem izbranem mestom za show, not just tell. Če seveda tvoj izgled ustreza mojim minimalnim zahtevam (tvoje mentalno stanje sem že ocenil in bo tudi vplivalo na mojo odločitev).
Rad bi pa še izrazil iskreno sožalje ljudem ki vaju morajo prenašati v fizičnem okolju.
Zlate> Jypa sem že večkrat prosil, da skuša doumeti o čem in proti komu se sploh "bori", vendar on pravi, da on VSE VE IN VSE RAZUME in "mi" tega nikoli ne bomo dojeli.
Pišeš neumnosti. Jaz zelo dobro vem, za kaj se zavzemam in sem to tudi pojasnil - da nisi razumel, je pa tudi očitno iz tvojih prispevkov.
Izjava
first_line> Kakšni linki, kakšni video posnetki, saj nisem jype da bi se rabil hvaliti
se nekako ne sklada z izjavo
ampak naj ti bo: Na besedo ti verjamemo, da dvigneš več kot katerakoli ženska. Nam lahko zaupaš, koliko je to?
Pišeš neumnosti. Jaz zelo dobro vem, za kaj se zavzemam in sem to tudi pojasnil - da nisi razumel, je pa tudi očitno iz tvojih prispevkov.
Izjava
first_line> Kakšni linki, kakšni video posnetki, saj nisem jype da bi se rabil hvaliti
se nekako ne sklada z izjavo
ampak naj ti bo: Na besedo ti verjamemo, da dvigneš več kot katerakoli ženska. Nam lahko zaupaš, koliko je to?
Hey, Jype - sicer to ni toliko pomembno, vendar me resnično zanima s kolikimi ženskami si že bil v svojem življenju. Sklepal bi, da ne s prav veliko njih, mogoče celo nobeno? Seveda ti jih privoščim, vendar nisem siguren če bi njim privoščil tebe...
Nikakor ne posplošujem, da je nekdo zaradi manj ženskih poznanstev oz. zvez manjvreden, kar vsekakor ni res. Omejujem se le na tvoj primer, kjer korelacijo vidim v tvojem razmišljanju in še bolj v vztrajanju v omejenosti lastnega (ne)znanja, za katerega si celo prepričan, da je popolno, kar sicer obrazloži tudi tvoje konstantno zavračanje vseh drugih mnenj razen tvojega ali takega, ki se strinja s teboj.
Nikakor ne posplošujem, da je nekdo zaradi manj ženskih poznanstev oz. zvez manjvreden, kar vsekakor ni res. Omejujem se le na tvoj primer, kjer korelacijo vidim v tvojem razmišljanju in še bolj v vztrajanju v omejenosti lastnega (ne)znanja, za katerega si celo prepričan, da je popolno, kar sicer obrazloži tudi tvoje konstantno zavračanje vseh drugih mnenj razen tvojega ali takega, ki se strinja s teboj.
Mnenj ne zavračam, ker se z njimi ne bi strinjal, temveč ker obstajajo močni argumenti zoper njih (in so torej evidentno napačna). Pri tem nikomur ne odrekam pravice, da goji napačno mnenje in tudi ne, da ga vztrajno ponavlja - vsekakor pa nimam nobenih težav s tem, da vsakič posebej opozorim, da je mnenje napačno in da se ne sklada s tem ali onim dejstvom. Po nekaj krogih seveda dejstva neham navajati, ker moram optimizirati svoj čas - napačnih mnenj je žal ogromno.
Zlate> vendar me resnično zanima s kolikimi ženskami si že bil v svojem življenju.
Kaj to pomeni? Koliko spolnih partneric sem imel? S koliko dekleti govorim o intimnih rečeh? Koliko deklet bi reklo, da sem eden njihovih najboljših prijateljev? Kaj tretjega?
Zlate> vendar me resnično zanima s kolikimi ženskami si že bil v svojem življenju.
Kaj to pomeni? Koliko spolnih partneric sem imel? S koliko dekleti govorim o intimnih rečeh? Koliko deklet bi reklo, da sem eden njihovih najboljših prijateljev? Kaj tretjega?
Lahko prvo, vendar tudi druge informacije ne bodo škodile.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Razlika med spoloma v genih (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 57792 (52084) | BigWhale |