Forum » Loža » Fischertechnik navodila
Fischertechnik navodila
znbojan ::
Za "otroka" sem se odločil, da mu za rd / božička ipd. zadeve, ki si kar vrstijo konec leta nabavim rajši kakšno didaktično zadevo (kot npr. kakšne igre ipd. zadeve). Na ebay Nemčija sem nabavil Fischertehniko in sicer "kompleta: Da Vinci Machines ter Oeco Tech.
Zanima me ali ima kdo slovenski izdaji, kjer sta delovna "zvezka" v slovenščini in je pripravljen fotokopirati ali poskenirati.
Če kdo potrebuje imam set z delovnim zvezkom v slovenščini za Mechanic+Static in lahko komu skopiram slovenski tekst.
(mali še ne "zna" tako dobro ne angleščino, ne nemščino:)).
ps. v Slo prodaja podjetje Antus... nisem poskusil tam če so oni pripravljeni mi narediti uslugo (skrajna sila).
Zanima me ali ima kdo slovenski izdaji, kjer sta delovna "zvezka" v slovenščini in je pripravljen fotokopirati ali poskenirati.
Če kdo potrebuje imam set z delovnim zvezkom v slovenščini za Mechanic+Static in lahko komu skopiram slovenski tekst.
(mali še ne "zna" tako dobro ne angleščino, ne nemščino:)).
ps. v Slo prodaja podjetje Antus... nisem poskusil tam če so oni pripravljeni mi narediti uslugo (skrajna sila).
znbojan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel sklicevanje na podatke iz neke druge tabele v drugi excel datotekiOddelek: Programska oprema | 2546 (2410) | prtenjam |
» | Excelove datoteke v mrezi in vec uporabnikov hkratiOddelek: Programska oprema | 1268 (1140) | dronyx |
» | Elektronski šolski učbenikiOddelek: Šola | 1500 (865) | puffs |
» | 1. letnik srednje strojne šole - problem s predmetoma OGR in LMAOddelek: Šola | 5058 (4601) | monsterson |
» | excelOddelek: Programska oprema | 1758 (1659) | imagodei |