» »

Xperia problem zvoka

Xperia problem zvoka

sara55 ::

Pozdravljeni!
Prosila bi vas, če mi pomagate razrešiti sledeč problem:
Bila sem s prijateljicami na žurki in nek tip (prijateljičin znanec) mi je dal za držat njegov telefon sony xperia u( se ne spomnim zakaj že). Problem je v tem, da mi je njegov telefon padel v blato , kar je on tudi videl...telefon je bil blaten le na sprednji strani-touch screenu, blato pa sploh ni bilo nevemkako mokro...bolj vlažno...ravno toliko da se je pacalo, torej ni mi padel v blatno lužo. Takoj sva ga obrisala in telefon je delal normalno. Poleg tega sva odprla tisto "kapico" na spodnjem delu telefona in telefon spodaj ni bil vlažen ali blaten.
Baje, po dobrem dnevu od tega med pogovorom ni mogel več slišati sogovornika, razen če je imel telefon na zvočniku. Po še enem dnevu pa mu je tudi zvočnik nehal delati....
Sama razmišljam če je to sploh možno, glede na to, da je tisti zvočnik za glasbo in prostoročno telefoniranje čisto drugje, kot zvočnik za pogovor s sogovornikom.
Torej, tip teži da mu telefon ne dela. Pomojem misli da mu bom novega kupila. Kako naj sploh ugotovim če sem resnično jaz kriva in kako naj se rešim te zagate.....konec koncev je tudi sam kriv- sam mi je dal telefon za držat, vendar se počutim krivo in nekako želim rešiti zadevo.

Najlepša hvala za vaše odgovore!

maticK8 ::

lahko da je blato prišlo najprej do sprednjega zvocnika za pogovor in potem še eo zadnjega saj sta približno v enaki poziciji...
možno je pa tudi to da se je poškodovala notranjost telefona ampak če je bil padec rahel mu nebi smelo biti hudega saj je moj prestal že kar nekaj udarcev in padcev in še vedno vse deluje pravilno...
kar se pa tiče tega kako telefon "popraviti" mislim da še mora imeti garancijo...

andromedar ::

Xperia U je še v garanciji.

Naj pogleda ali so indikatorji stika s tekočino obarvani rdeče. Če niso, ga naj da v garancijsko popravilo.
Eh?

BladE_ ::

Potem pa mislis, da telefonu ni nic, ce so indikatorji beli? To, da je padel v blato in zdaj ne deluje vec ziher ni povezano...:D
Akcija - Reakcija

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Huawei 20pro težava

Oddelek: Pomoč in nasveti
454121 (2473) Anney
»

POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na ser (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
406106131 (55165) next3steps
»

Garancija zavrnitev TELERAY (strani: 1 2 )

9121122 (15832) ziga1990
»

Kateri smartphone je zelo glasen?

161495 (966) techfreak :)
»

GSM na servis- trdijo da je bil zmočen (strani: 1 2 3 )

10722223 (19250) amigo_no1

Več podobnih tem