Forum » Pomoč in nasveti » Neroden problemček
Neroden problemček
Jeri ::
Pozdrav !
Imam email preko zastonjekega internet ponudnika (email.si, hotmail) Nekdo mi je preko emaila poslal en fajl in nevem kakok ga prenesti na disk ! Siguren sem da ni kak virus ali podobno. No ko kliknem na prenesi oz. na fajl mi vrže save tisto *.html stran in ne fajla, ki ga rabim.
Imam email preko zastonjekega internet ponudnika (email.si, hotmail) Nekdo mi je preko emaila poslal en fajl in nevem kakok ga prenesti na disk ! Siguren sem da ni kak virus ali podobno. No ko kliknem na prenesi oz. na fajl mi vrže save tisto *.html stran in ne fajla, ki ga rabim.
srale ::
v svoj mail-odjemalec si vseni podatke in ti ga bo dol potegnu kakor atačment...saj to pa najbrž znaš...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava svojega "dropboxa"Oddelek: Izdelava spletišč | 4725 (3202) | techfreak :) |
» | Dropbox ponuja do 4,5 GB prostora brezplačno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 25825 (17704) | Ajrina |
» | Uvoz emailov iz Outlook Express winXP v Outlook win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2691 (2601) | Ziga Dolhar |
» | Lotus Notes (*.nsf) na "karkoli cloveskega"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1363 (1093) | antonija |
» | Outlook 2007 prenos datotek okoli 10mb težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 927 (770) | Racunalnik |