Forum » Kaj kupiti » Avstrija, štacuna z avtoradiji.
Avstrija, štacuna z avtoradiji.
billy ::
Je kje v bližini Metroja ali Mediamarkta kakšna štacuna z avtoradiji, ker ti dve trgovini mata bolj skopo ponudbo?
Dr_M ::
kje pa sta metro in mediamarket?
ena od teh je v celovcu ce se ne motim.
majo pa pri majdicu precej velko izbiro.
ampak ce kupujes ksn dobr avtoradio, se pravi pioneer, se ti bolj splaca mal pogledat po ksnih oglasih, kjer nove prodajajo za mnogo mn dnarja kot v tujini.
ena od teh je v celovcu ce se ne motim.
majo pa pri majdicu precej velko izbiro.
ampak ce kupujes ksn dobr avtoradio, se pravi pioneer, se ti bolj splaca mal pogledat po ksnih oglasih, kjer nove prodajajo za mnogo mn dnarja kot v tujini.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Oba sta v Grazu, oz v teh "shoping" četrtih v grazu.
Kupujem nekaj povprečnega, za 100E z podporo mp3, nič fancy, skoda dnarja :)
Kupujem nekaj povprečnega, za 100E z podporo mp3, nič fancy, skoda dnarja :)
SimplTech ::
Za tebe je v MediaMarktu v Seiersbergu mala izbira . Sicer ne vem kakšne zahteve imaš, ampak tam imajo cel kup avtoradijev, vse lahka lepo probaš, se poigraš malo, da vidiš kako so ti všeč gumbi... več izbire na enem mestu bo kr hudo najti.
Lahko si pa na njihovi strani Mediamarkt AT malo pogledaš kaj imajo in kakšne so cene. Seveda pa ti ostane možnost da pri nas vzameš zadeve. Se dobi zelo poceni stvari. Priporočam ti Pioneer-ja. Po moje je trenutno najboljši nakup je model 5700 Pioneer 5700
Če ti je to preveč pa vzami model 4700 Pioneer 4700
Pa še mao poglej na Bolho tam se tudi dobi nove zapakirane avtoradie pripeljane iz Avstrije ali Nemčije za dobro ceno. Priporočam ti da daš raje malo več in imaš potem radio sigurno za 5 let.
Lahko si pa na njihovi strani Mediamarkt AT malo pogledaš kaj imajo in kakšne so cene. Seveda pa ti ostane možnost da pri nas vzameš zadeve. Se dobi zelo poceni stvari. Priporočam ti Pioneer-ja. Po moje je trenutno najboljši nakup je model 5700 Pioneer 5700
Če ti je to preveč pa vzami model 4700 Pioneer 4700
Pa še mao poglej na Bolho tam se tudi dobi nove zapakirane avtoradie pripeljane iz Avstrije ali Nemčije za dobro ceno. Priporočam ti da daš raje malo več in imaš potem radio sigurno za 5 let.
Jaffa ::
Kok jaz vem, tud ni več cenej v AU...
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
Vikking ::
jaz ti prodam rabljenega za 30k, Clarion DB348MP ( link))
Vsi papirji, ohranjen.
info na PM ali email mslakan@volja.net
Vsi papirji, ohranjen.
info na PM ali email mslakan@volja.net
V bistvu gledam nekaj poceni, ki podpira mp3. Radio kupujem tako, za kakšno leto, dve...zato me zanimajo bolj cenene stvari, ker se mi ne splača metat denarja ven za nekaj dragega, ki ne bom koristil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoc,nakup notesnika do 800eur!Oddelek: Kaj kupiti | 2818 (2292) | Racunalnik |
» | Kateri avtoradio?Oddelek: Na cesti | 6239 (4419) | Vikking |
» | MP3 playerOddelek: Kaj kupiti | 2455 (2036) | Poldy |
» | Robusten, kvaliteten, poceni MP3 Player.Oddelek: Kaj kupiti | 2017 (1800) | Dr_M |
» | Nakup radia in zvočnikov za v avtoOddelek: Zvok in slika | 4720 (4354) | EvilDare |