» »

Celovec?

Celovec?

cole-22 ::

V četrtek grem najbrš v Celovec in me zanima, če kdo pozna tam kakšne rač. trgovine (in da so cenovno ugodne)Kakšna internet stran bi bila tudi dobrodošla.Pa vsaj približno kje se nahajajo :P

PALOMINO ::

Zdravo,

Torej greš malo pogledat k sosedom kmetavzarjem, ja hmmm...če imajo kakšno spletno stran, ja...v Sloveniji jih je več bolj preglednih in boljših kot tam.
Če imajo kakšno trgovino? Ja, seveda jih imajo...pa jih imaš vseeno v Lj več in bolj na nivoju urejene kot tam...Comtron, BoF, BigBang, JAE, Harvey...

Čudi me, da nekateri še kupujete zunaj, mi poveste razlog, razen tega da prihranite tistih nekaj fičnikov in seveda tvegate še dodatne stroške ob morebitnem garancijskem uveljavljanju, bencin namreč že nekaj časa ni poceni.

Ti, Cole bi pa tudi lahko pokazal malo patriotizma in podprl slovenske trgovce, porka mizeria, no če greš v Avstrijo samo špegat se ti opravičujem ter ti želim lep trip.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PALOMINO ()

neoto ::

Media Markt (majo noro veliko stvari...) - poglej na googlu, drugač pa je v novem nakupovalnem centru

Palomino, če bi pri nas imeli tolikšen izbor v takšnem cenovnem rangu, bi določene stvari tud pri nas kupoval. Poleg tega ti pri določenih stvareh pač garancija ni tolk pomembna.... :D

cole-22 ::

Hmmmm ok ...:\
V Celovec gredo moji kolegi in jaz grem mogoče zraven, ker kupujem novo grafično!Čez mejo so pač grafične kartice do 20k ceneje tako, da se bi mi že splačalo, če bi tam našel kaj ugodnega!
Zato vas pa sprašujem!

Redkvica ::

PALOMINO, zdej je leto 2004 in smo v Evropski uniji, iz tebe pa veje duh onih časov, ko so našim staršem zaračunavali depozit, če so že rinili čez mejo u gnili kapitalizem:) Domačim trgovcem pa bo še najbolj koristilo, če postanejo konkurenčni onim v tujini, ne pa da jih bo kdo podpiral na svoj račun, a ne?

Iz Ljubljane do Celovca je okol 80 km, to je bližje kot v Maribor. Pa lepa vožnja je, po zelo zanimivi pokrajini, če je lepo vreme. Je pa res, da so začeli spet dela na ljubeljskem tunelu, in je zato prevozen samo podnevi, izmenično v eno ali drugo smer - malo boste čakali.

Modri dirkač ::

Ko bojo slovenski trgovci imeli konkurenčne cene in garancijske pogoje ter servis in predvsem postrežbo (ki je res v kurecu) kot v EU ( opa sej smo že v EU in se ni še NIČ SPREMENILO!!!!! ) bom kupoval v SLO .
Tako pa hvala lepa. Zamisli se PALOMINO, ker se mi zdi, da si ti eden tistih, ki ponujajo robo še zmeraj po 10% - 20% višji ceni kot je v ostali EU in celo V CRO ter se jim prav je(be) za potrošnika.

PS: V A niso nobeni kmetavzarji, kvečjemu so to naši trgovci z rač. opremo.
Everybody lies!

cole-22 ::

OK a se lahko zdej nehate kregat, ker me to sploh ne zanima!Če kdo ve za kakšno pametno štacuno nej prosm pove drugač pa...

prehlajeni ::

...jaz sem kupu komponente pri www.birg.at zadeva je 20m stran od mediamarkta (200m naprej od kike) ...prej se obvezno zmeni prek emaila da te bodo stvari tam ze cakale, da ne boš šel zaman ...en tip govori angleško in celo malo slovensko:)
garancije so po komponentah oz proizvajalccih - jest mam za proc pa disk 3, grafa 2 rami 1 in dvd 1 let ...aja za sapphire grafo sem dal 195eur

lp

cole-22 ::

V www.birg.at nimajo tega kar bi jaz rad;(

prehlajeni ::

Probi si tuki najdt zadevo in pol najbližjo štacuno
lp

Tr0n ::



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cene v Avstriji

Oddelek: Kaj kupiti
92833 (797) Nwanko
»

Računalniške trgovine

Oddelek: Kaj kupiti
153402 (2705) alesr
»

Avstrija Naša Poceni Soseda !!??

Oddelek: Kaj kupiti
112616 (1424) Slasher
»

Nakup iz Avsrtije?

Oddelek: Kaj kupiti
101311 (1013) Jux
»

BIRG & MEGAHIT

Oddelek: Kaj kupiti
121671 (1400) matevzm

Več podobnih tem