» »

Franc Kangler

Franc Kangler

Temo vidijo: vsi
««
25 / 53
»»

Sims ::

http://www.24ur.com/kangler-odstopil-bo...

Hahaha, "Ati, ati, če je lahko on župan, bom jaz tudi." Jok ...

"Gotof je!"

floyd1 ::

Če bi policija izolirala tistih 30-40 razgrajačev, ji ne bi bilo treba zapliniti mestnega centra in posredovati kot na divjem zahodu. Na zgoraj omenjenih študentskih protestih je alkohol tekel v potokih, v ponedeljek pa v Mariboru nisem videl enega pijanega razgrajača na trgu, pa sem kar precej hodil okrog. Sem pa tudi jaz bil ob 18.00 že doma, "tapravo" se pa je začelo malo kasneje pred občinsko zgradbo.

Sims: Kanglerjev odziv: "Mamica, uuuuuuuuuuuuuuu, zakaj sem jaz dobil po riti, bratec pa ne... ;(("

Gotof je.

BigWhale ::

Matako je izjavil:

BigWhale je izjavil:

V bistvu me zanima zakaj so v LJ lahko na precej drugacen nacin resili zadevo.

Ogromno je odvisno od poveljnikov in tudi navadnih policistov "na terenu". Večina.

Ja, tocno to. A hkrati imajo tudi poveljniki navodila. Glede na to, da sem bil v vojski, vsaj priblizno vem kako se ukazuje skupini uniformirancev. :) Poveljnikom se itak ze prej vsaj priblizno pove kako naj ukrepajo in kaksen 'stance' naj zavzamejo. In poveljniki te stvari prenesejo na podrejene. Na zalost je dovolj, da samo eden rahlo napacno presodi situacijo in narobe odreagira. Cloveka, ki pleza na ograjo lahko odrines iz ograje s scitom ali ga pa s pendrekom namlatis do nerazpoznavnosti.

Mislim, jaz ne pravim, da je blo zdaj kaj blazno narobe s strani policije. Pravim samo, da je bilo v LJ vec studentov, izgredi s strani protestnikov so bili hujsi in bilo je narejeno vec skode, pa se ljudstva ni preganjalo s konjenico po ulicah se nekaj ur po tem, ko se je glavnina mnozice razsla.

@imagodei

"Potem se v huligane pretvorijo tudi sicer povsem mirni družinski ljudje."

Na tako množičnem protestu sem bil prvič. Na manjših (neuslišanih) večkrat. In ta izjava me bega. Verjamem, da raja ponori. Pa vendar bi rkele, da je ta procent "preobraznikov" majhen. Res pa je, da je bil PRVOTNI NAMEN MIREN. Sedaj, kako se politiki odzivajo, pa se tudi "navadnim" začenja trgati. Si predstavljam, da naslednjič, bo pa teh "preobraznikov" več. Morda bo celo na 4. vztaji moja žena "ponorela" Še doma jo komaj krotim :D. Kaj veš. Kakokroli. Mislim, da je bila reakcija policije za TA protest pretirana. Nasednji pa znajo biti bolj opasni.

"Gotof je!"

imagodei ::

BigWhale je izjavil:

Tole se je dogajalo leta 2010 v Ljubljani. Skode je bilo bistveno vec kot v Mariboru, tudi vec je blo ljudi (15.000). Policija je ukrepala na povsem drugacen nacin. Ni bilo ciscenja ulic, kordonov, konjenice. In vec urnega patruljiranja po mestu in preganjanja vsakogar, ki je vsaj priblizno dajal vtist, da je protestnik.

Hja, razlik je cel kup, ko začneš seštevat. Ena najbolj očitnih je ta, da so se študentski protesti dogajali podnevi. Ni tako nepomembna razlika. Predvsem se več vidi, policaji so tudi samo ljudje, najbrž so manj živčni, če več vidijo.
Naslednja, ki pade na pamet je, da so bili tisti protesti napovedani - scenarije za reševanje problemov so imeli verjetno bolj izdelane kot zdaj v Mariboru, kjer so se sproti prilagajali.
Tretja, spet ne nepomembna razlika je ta, da so bili v LJ na študentskih protestih predvsem študenti in tudi dijaki. Torej znaten del mladoletnih in komaj polnoletnih oseb. Slab PR je, če policija stolče 30 mladoletnikov, verjetno so imeli navodila, da naj bodo še posebej strpni. V Mariboru je protestiralo vse živo, od študentov, do odraslih zaposlenih oseb, do navijaških skupin in ostalih huliganov...

BigWhale je izjavil:

V bistvu je to napačno vprašanje. Ne gre za to, zakaj so v LJ na študentskih protestih reagirali drugače, kot v MB na protestih zoper Kanglerja. Gre za to, da policija JE reagirala drugače. Od protestnikov so zahtevali, da se mirno razidejo. To so večkrat ponovili tudi iz helikopterja, tako da sprenevedat se, da niso slišali, je debilizem.

Jaz ne pravim, da protesniki niso imeli legitimne pravice biti tam. In če so ocenili, da je njihova državljanska, demokratična pravica vztrajat tam tudi po tem, ko so policisti objavili ukaz o razpustitvi protestov, potem tudi prav. Ampak, je treba potem tudi nositi odgovornost za svoja dejanja, ne pa jokat, kako so jih, popolnoma nedolžne, pretepli in špricali s solzilcem. To je tisto, kar pri celi stvari zmoti.

Kaj si pa sam naredil za to, da te policisti niso pošpricali s solzilcem in pretepli s pendrekom? Šlepar na cesti te tudi nima pravice povoziti, pa vseeno je mal neumno iti na sredo magistralke stat, kao - sej me nima pravice zbit.
- Hoc est qui sumus -

Sims je izjavil:

@imagodei

"Potem se v huligane pretvorijo tudi sicer povsem mirni družinski ljudje."

Na tako množičnem protestu sem bil prvič. Na manjših (neuslišanih) večkrat. In ta izjava me bega. Verjamem, da raja ponori. Pa vendar bi rkele, da je ta procent "preobraznikov" majhen. Res pa je, da je bil PRVOTNI NAMEN MIREN. Sedaj, kako se politiki odzivajo, pa se tudi "navadnim" začenja trgati. Si predstavljam, da naslednjič, bo pa teh "preobraznikov" več. Morda bo celo na 4. vztaji moja žena "ponorela" Še doma jo komaj krotim :D. Kaj veš. Kakokroli. Mislim, da je bila reakcija policije za TA protest pretirana. Nasednji pa znajo biti bolj opasni.

"Gotof je!"

Jah, saj - to je. V množici težko napoveš karkoli. Ena iskra lahko zaneti požar, ali pa ne. Protestnik, ki sedi na tleh, mogoče pod obleko skriva jekleno palico in policijski kordon ga zato ne sme spustiti za svoj hrbet, češ, saj ta je pa priden.

Predvsem pa ne razumem, v kateri točki normalen človek pride od skandiranja Kanglerju do metanja granitnih kock v glavo policistom, ki niso krivi ničesar in so tam po službeni dolžnosti.

Ja, Slovenija rabi proteste, ampak IMO smo še daleč od tega, da bi bilo treba na njih razbijat in ubijat policaje. Tako da, takšnile protesti, kjer sodelujejo huligani brez najmanjše ideje, zakaj sploh protestirajo, pač - ne hvala.
- Hoc est qui sumus -

Se absolutno strinjam. Realno gledano. Kako boš pa preprečil prisotnost huliganov ali celo plačanih nemirnikov? Tu imamo problem. Dejansko se lahko vsak protest slej ko prej konča s "pizdarijo". Se pa čudim tistemu sobotnemu(nevidnemu, neslišnemu) protestu sindikatov. Tam menda res ni prišlo do razgrajanja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sims ()

Vajenc ::

Tako da, takšnile protesti, kjer sodelujejo huligani brez najmanjše ideje, zakaj sploh protestirajo, pač - ne hvala.

V MB je bil namen protesta jasen kot beli dan. V LJ pa so se tudi po moje ljudje odločali šele na kongrescu proti čemu bodo demonstrirali.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Sims je izjavil:

Se absolutno strinjam. Realno gledano. Kako boš pa preprečil prisotnost huliganov ali celo plačanih nemirnikov? Tu imamo problem. Dejansko se lahko vsak protest slej ko prej konča s "pizdarijo". Se pa čudim tistemu sobotnemu(nevidnemu, neslišnemu) protestu sindikatov. Tam menda res ni prišlo do razgrajanja.

Ne moreš preprečiti prisotnosti huliganov in ne razbijanja. Zato pa, ko se začnejo pizdarije, poslušaš navodila organizatorjev/varnostnikov/policistov in po najbližji poti zapustiš prizorišče. Razen seveda, če se strinjaš z nasilnimi demonstracijami in meniš, da imaš(te) legitimno pravico do tovrstnega obnašanja. V slednjem primeru pač prevzameš odgovornost za vse možne posledice: lahko da te bo ljudstvo čez 50 let imelo za narodnega heroja, lahko pa, da te bodo policisti strpali v Marico in odpeljali na hladno.

Vajenc je izjavil:

V MB je bil namen protesta jasen kot beli dan.

Jah, tistim, ki so začeli metat granitne kocke in izruvane prometne znake v policiste, namen protesta niti približno ni bil jasen.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

• spremenil: imagodei ()

zos ::

Predvsem pa ne razumem, v kateri točki normalen človek pride od skandiranja Kanglerju do metanja granitnih kock v glavo policistom, ki niso krivi ničesar in so tam po službeni dolžnosti.

V tisti tocki so bili normalni ljudje ze doma. Ce policija ne bi storila nicesar, bi pa naslednji dan po medijih brali pisma raznih lastnikov lokalov, stanovalcev, lastnikov avtomobilov, katerih imetje je bilo poskodovano. Vrstili bi se pozivi ministru naj odstopi, ker policija ni sposobna zavarovati lastnine ljudi.

V LJ pa so se tudi po moje ljudje odločali šele na kongrescu proti čemu bodo demonstrirali.
Jah seveda, kako je ze nekdo to imenoval, "aktivizem po ljubljansko". V Mb je bil protest vsaj na zacetku dejansko grassroots, v Lj pa je treba najprej pocakati, da interesne skupine ljudem povedo proti komu je treba protestirat.

AndrejS ::

Protesti so bili mirni - tu pa tam kakšna jajca in petarda - dokler ni prišla od zadaj druga linija policistov in ljudje so bili obkroženi. Jasno da je zavladala panika, policisti so začeli preganjat ljudi iz parka in takrat je spokalo.
Videl na lastne oči.

Matako ::

imagodei je izjavil:

Bolj je problem, da tisti, ki sedi na tleh jasno sporoča, da očitno je slišal navodila policije, ampak jih ne bo upošteval.

Skratka za policista nekdo, ki sedi na tleh v bistvu sploh ni mirni protestnik ampak nekdo, ki se upira.

Dodatno napako so naredili sedeči liki s tistimi rokami gor. Večini ljudi se zdi prikupno in kao znak nemoči - medtem ko je policija videla predvsem taktiko proti odnašanju (če se narediš mrtvo težo na tleh z rokami gor te je težje premakniti). Skratka s tem so se samo še dodatno označili za "prekaljene protestnike" ki ne bodo šli stran na lep način.

Verjetno so trik z rokami pobrali "nekje na netu". Samo so očitno slabo brali naprej kaj se zgodi, če ne deluje ...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Looooooka ::

To je logika Vinka Gorenaka.
In on je itak "fertik" :D
Naj se prvo spravijo na tiste, ki mecejo jajca...pa naj jih par mirno odstrani te "sedece bebce".
To da gres lovit in mlatit vse po spisku je pa pac popolnoma neprofesionalno in samo kaze, da se kljub "usposabljanju" niso sposobni kontrolirat.

Looooooka je izjavil:

To je logika Vinka Gorenaka.

To je logika učbenikov in inštruktorjev. Že dalj časa.

Ne misli, da se bodo zamenjali z Gorenjakom.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

djordjevic ::

Tako je, kar je hkrati tudi moj edini očitek policiji. S pomočjo v civilno obleko preoblečenih policistov izsledite in ohladite huligane, ki pridejo z namenom zanetiti nemire, ostale pa pustite pri miru. Solzivec tako sploh ne bo potreben, nikakor pa ne v centru mesta, med gostinskimi lokali.
No grave is deep enough to keep us in chains.

djordjevic je izjavil:

Solzivec tako sploh ne bo potreben, nikakor pa ne v centru mesta, med gostinskimi lokali.

Večina protestov se žal odvija v urbanem okolju. Tipično v centrih. Bolje solzivec kot kaki vodni topovi, ki pa res naredijo škodo in koga fentajo celo.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

djordjevic je izjavil:

Tako je, kar je hkrati tudi moj edini očitek policiji. S pomočjo v civilno obleko preoblečenih policistov izsledite in ohladite huligane, ki pridejo z namenom zanetiti nemire, ostale pa pustite pri miru. Solzivec tako sploh ne bo potreben, nikakor pa ne v centru mesta, med gostinskimi lokali.

Točno tako.

zos je izjavil:

V tisti tocki so bili normalni ljudje ze doma. Ce policija ne bi storila nicesar, bi pa naslednji dan po medijih brali pisma raznih lastnikov lokalov, stanovalcev, lastnikov avtomobilov, katerih imetje je bilo poskodovano. Vrstili bi se pozivi ministru naj odstopi, ker policija ni sposobna zavarovati lastnine ljudi.

V LJ pa so se tudi po moje ljudje odločali šele na kongrescu proti čemu bodo demonstrirali.
Jah seveda, kako je ze nekdo to imenoval, "aktivizem po ljubljansko". V Mb je bil protest vsaj na zacetku dejansko grassroots, v Lj pa je treba najprej pocakati, da interesne skupine ljudem povedo proti komu je treba protestirat.

Protest je bil baje v podporo mariborcanom.
Manjsina je poskusala zadevo obrnit proti Jankovicu in je zato protest bolj kot ne propadel.
Kranj je bla zgleda podobna zgodba.
In politiki bodo take "proteste" seveda lepo uporabili za nadaljno prodajanje megle.
Naslednji protest naj bo "nesposobni ste"...lahko je organiziran v vsakem mestu, kjer je kaksna stavba pravosodja in policije.
Nasilje je nepotrebno :)

Oldi ::

Po Gor Enakovi logiki bi na vsakem mirnem shodu zadoščal en provokator z enim jajcem, policija odgovori z ukazom za razhod in recimo 100.000 folka iz recimo cele Slovenije, se mora mirno raziti. Po možnosti ob vrženem solzivcu na vseh možnih mestih umika.
Sori, ta logika je Dol Bedakova in jo je v Odmevih en star policajski šef iz ex Yu časov demantiral.

Edina možnost, ki jo imamo, je napoved protestov po celi Sloveniji na isto uro, s tem, da gre pol ljudi v Ljubljano, ostali pa v svojem kraju. Garant jim bo zmanjkal opreme in tudi ljudi, če bodo aktivirali vse rezerve se jim bodo pa že kje uprli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

TESKAn ::

en star policajski šef iz ex Yu časov demantiral.

Kaj pa misliš, da je Gorenak?>:D
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

AndrejS je izjavil:

Protesti so bili mirni - tu pa tam kakšna jajca in petarda - dokler ni prišla od zadaj druga linija policistov in ljudje so bili obkroženi. Jasno da je zavladala panika, policisti so začeli preganjat ljudi iz parka in takrat je spokalo.
Videl na lastne oči.

Tvoje oči so te varale, kot je to značilno za čustveno obtežene situacije.

Tukaj imaš obnovo, da boš videl, kakšna "panika" je zavladala:
- Hoc est qui sumus -

No kakorkoli. Folk, če bodo jutri kaki protesti ne parkirajte pred Maximarketom. Za vsak slučaj, če bodo mirni protestniki kaj nemirni, oziroma če bo plavi orkestar zaigral kak znan komad. Razen, če vam krije zavarovanje (zanimivo vprašanje).
/\/\.K.

"Tvoje oči so te varale, kot je to značilno za čustveno obtežene situacije."

Lepo povedano. Tudi sam sem doživljal občutke pripradnosti ob pogledu na prijatelje, zance ... In če verjameš, ko so po poročilih pokazali, da v Ljubljani protestirajo v solidarnost Mariboru. Sem zaploskal. Žena je rekla, če sem "fuk..". Ne, bil sem čustven. Ja, zadeve niso enostavne. Ljudje se počutimo nemočne, sistem v katerega verjamemo, smo verjeli, nas pa je razočaral.

Zgodovina sprememb…

Sims je izjavil:

Ljudje se počutimo nemočne, sistem v katerega verjamemo, smo verjeli, nas pa je razočaral.

Če si bil takrat naiven, obstaja velika možnost, da si še vedno.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Oldi je izjavil:

Po Gor Enakovi logiki bi na vsakem mirnem shodu zadoščal en provokator z enim jajcem, policija odgovori z ukazom za razhod in recimo 100.000 folka iz recimo cele Slovenije, se mora mirno raziti. Po možnosti ob vrženem solzivcu na vseh možnih mestih umika.
Sori, ta logika je Dol Bedakova in jo je v Odmevih en star policajski šef iz ex Yu časov demantiral.

Edina možnost, ki jo imamo, je napoved protestov po celi Sloveniji na isto uro, s tem, da gre pol ljudi v Ljubljano, ostali pa v svojem kraju. Garant jim bo zmanjkal opreme in tudi ljudi, če bodo aktivirali vse rezerve se jim bodo pa že kje uprli.

Kok je kaj moznosti, da bi se potem huligani odlocili, da jim pa zdej res noben nic ne more?
Kokr vidim je teb bebcev pri vsakem protestu dovolj.
Bi blo treba prej met prohibicijo en teden, da se jim ga pred protesti ne uspe napit.
Cist vedno je na sliki vsaj en bebec s plocevinko pira.

Matako je izjavil:

No kakorkoli. Folk, če bodo jutri kaki protesti ne parkirajte pred Maximarketom. Za vsak slučaj, če bodo mirni protestniki kaj nemirni, oziroma če bo plavi orkestar zaigral kak znan komad. Razen, če vam krije zavarovanje (zanimivo vprašanje).

Krasna priloznost za vse, ki jim ne uspe avtomobila prodati po zeljeni ceni :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Looooooka ()

"Če si bil takrat naiven, obstaja velika možnost, da si še vedno. "

Res je. V nekaj vsak verjame. Če ne, si prazen.

"Gotof je!"

EDIT:
Popovičev šaljiv odziv: Odstopil bi, če odstopita Obama in Hu Jintao ter se Kate loči od Williama

Če se Popovič heca, se bomo pa še mi ...

NOV MARIBORSKI SLOVAR

"Odklanglati" - Spizditi na dopust

"Kanglerjevati" - Vladati v Mariboru

"Prikangljal sem zraven" - Zaposlil me je župan

"Kanglerjevina" - Mestna občina Maribor

"Dobiti kanglo" - Pridobiti gradbeno dovoljenje

"Zakanglati" - Potrošiti iz mestnega budžeta

"Kanglanje" - Lokalne volitve v MOM-u

"Kangleroid" - Član Mestnega sveta z opravljenim viličarskim izpitom

"Skanglati" - Dvigniti ceno dobavitelju

"Kanglerstein" - Uvoženi kitajski granit za mestne trge okoli Pohorja

"Kangla" - Ženska, zaposlena na občini

"Puna kangla" - Gotof si!!!

Zgodovina sprememb…

dstr17_ ::

Če policija ne sme dopustiti, da ji na tleh sedeči protestniki pridejo za hrbet, kaj pa naredi s tistimi v gostinskih lokalih?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dstr17_ ()

"Ne sprašuj preveč, jih boš s pendrekom dobil!" Razkril si taktiko!

Sims je izjavil:

Če se Popovič heca, se bomo pa še mi ...

Ko je Kunstelj kako leto nazaj govoril, da to niso več heci ste se pa smejali. :D

Opa, jaz o Mikiju, Miki na konju!

Ko bo enkrat kritična masa dosegla vrelišče, bo narod vdrl v parlament, ki je postal simbol norčevanja iz ljudi. Če do tega pride, policisti niso vaši sovražniki. Zato svojo jezo usmerite na tiste, ki sedijo tam notri! Če bo nevihta podivjala, bom z mečem v njenem besu vodil horde pravice, da izžgemo Janše, Pahorje, Virante, Jankoviće, Erjavce in ostale plenilce. Z vami sem in vi ste z mano!

http://mikstone1.blogspot.com/2012/11/r...

Narod se na veliko pita, ko je novi Tito? Miki je ime ponosito.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Desus MB je danes izglasoval izstop iz Kanglerjeve koalicije. Začelo se je torej zapuščanje potapljajoče barke.

Gotof je.

no comment ::

Kangler polaga svojo usodo v mehke dlani Vodje:

Dejal pa je tudi, da bi odstopil le, če ga k odstopu pozove predsednik vlade Janez Janša.

Moja napoved dogodkov: Kangler itak ve, da je Gotof(tm). Janša ga bo pozval k odstopu, Kangler odstopi. Janša je še enkrat rešil narod. (Janša hkrati ne pozabi pozvat k odstopu še Jankoviča in tako poskuša obrnit demonstracije v Pravo smer. Na demonstracijah v LJ policija namesto batin deli krofe in kofe.)

Zgodovina sprememb…

Ja samo če Jajo Kanglo pozove k odstopu bo izgledalo, kot da igra dvojno igro, oziroma, kot da žrtvuje Kanglo, da bi se sam rešil. :))

Ta Kangla sploh ni tako glup. Saj že to, da baliraš seno za 150 jurjev kaže, da imaš potencial.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

zos ::

Ta Kangla sploh ni tako glup. Saj že to, da baliraš seno za 150 jurjev kaže, da imaš potencial.

No tole me je pa posteno nasmejalo.

no comment ::

Matako je izjavil:

Ja samo če Jajo Kanglo pozove k odstopu bo izgledalo, kot da igra dvojno igro, oziroma, kot da žrtvuje Kanglo, da bi se sam rešil. :))

Good point. Po neki zdravi logiki bi res bilo tako.

Pa lahko reče Janša, da Kangler ni njegova stvar (sej res ni), hkrati pa za vsak primer prižganega čika med demonstracijami stušira folk?

Ma, ja, sej verjetno res lahko...

Mcsin ::

AndrejS je izjavil:

Videl na lastne oči.

Čudno... Jaz sem videl obmetavanje policistov tudi s kakim težjim predmetom, proti koncu ko so normalni ljudje odšli domov pa vse več pijancev s pirom v roki, ki so se drli "malo vas je malo vas je p******" in skrivali pod maximarketom pred dežjem... Če so to za vas demonstracije na mestu, bravo...

Keyser Soze ::

Okapi je izjavil:

No ja, Krivic ima seveda čisto prav - tudi če se na ukaz policije ne premakneš, te ne smejo ustreliti. Kaj smejo narediti in kaj so dejansko počeli, je pa seveda stvar konkretnih primerov, ampak zgolj ukaz, da se je treba raziti, policiji še ne da prostih rok za ukrepanje.

O.

O mater, streljaj so jih. Prasc Janša. Ma medije pod sabo pa je prikril kaj so dejansko počeli.

Jaz pa mislim, da mi IgorGrozni laže, ko je kvasil o nekih blazno nasilnih obravnavah s strani policije.:O

P.S.: Ajde, če se malo dvignem z nivoja forumskih klobasačev. IMO ni naključje, da sem na posnetkih tako v LJ, kot v MB, videl notorične člane 15o. Najbolj problematične in zahrbtne po mojem poznavanju. Ni čudno, da je bilo kot je bilo, plus veliko pove o tem kam se znajo nagibat protesti.
OM, F, G!

Zgodovina sprememb…

BigWhale je izjavil:

Tole se je dogajalo leta 2010 v Ljubljani. Skode je bilo bistveno vec kot v Mariboru, tudi vec je blo ljudi (15.000). Policija je ukrepala na povsem drugacen nacin. Ni bilo ciscenja ulic, kordonov, konjenice. In vec urnega patruljiranja po mestu in preganjanja vsakogar, ki je vsaj priblizno dajal vtist, da je protestnik.

Ker je bila precej drugačna zadeva. Zakaj, ne bom govoril. Ker ste vsi tako pametni, da vse veste in sigurno pač tudi tu ne morem povedat nič kar vam ne bi bilo že absolutno 100% jasno.

Jeba. Človek sploh nima kaj novega za povedat.:|
OM, F, G!

celada ::

Glejte zadeva je full drugačna ampak nebom pa povedu zakaj, ker ste vsi kle mean.

To je Keyser Soze argumentacija in a nutshell.

Truga ::

BigWhale je izjavil:

Takrat so bli drugacni casi..

Truga je izjavil:

BigWhale je izjavil:

Takrat so bli drugacni casi..

Blazno drugačni ;((.

Čaki mal, tako so vsi pametni, kdaj gre za prekoračitev pooblastil.

Če ste dejansko tako prepričani oz. poznate zadeve do te mere, da lahko trdite, da je šlo v MB za evidentno zlorabo pooblastil s strani policije, potem verjetno poznate tudi to razliko, o kateri govorim.

A ni res? Razen če nekaj na pamet bluzite v prvem primeru. Potem pa zastopim, da tudi tu mislite, da gre za praktično identična dogodka, in bi tudi postopanje policije morali biti povsem enako v obeh primerih.
OM, F, G!

Zgodovina sprememb…

PNG ::

Glejte, vi ste neumni, ker imam jaz dva razreda osnovne sole in enkrat sem poslusal eno predavanje na privatni univerzi. Also, to kar ste videli na protestih, niste videli, vem pa zato, ker sem gledal na youtube posnetke.

T-h-o-r ::

3. 12. 12

gotovi ste
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Jap, čakam na letak, da ga polepim pa vasi :D Soseda sem že poslal kramarju po "ragljice"

"GOTOF JE!"

Ker se bliža veseli december in čas čestitk še ena ideja. Mrsikomu zaželimo mnogo sreče, a kaj se slepimo - to je Slovenija, v resnici se dostikrat le pretvarjamo.

Zato letos, zaželite zoprnemu sosedu, tečni teti, butastemu šefu in romunskemu nešportnemu klošarju na vogalu en lep gotof! Pa na sodelavce in sošolce ne pozabite. ;)

Gotovo 2013!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Majhen porpavek, da bo v kontekstu.

Gotofo 2013!

+20% k plači vsakega policista, ki bo pomagal ščititi interese elite.

Pazi zdaj to...mi plačujemo to, da lahko eni kradejo naš denar in potem kupujejo z našim denarjem ljudi, ki ščitijo njihove kraje. Ohoho!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PNG ()

luli ::

PNG je izjavil:

Pazi zdaj to...mi plačujemo to, da lahko eni kradejo naš denar in potem kupujejo z našim denarjem ljudi, ki ščitijo njihove kraje. Ohoho!

Povej, kje parkiraš avto, oziroma kje imaš premoženje.
Vidiš to čuvajo policaji. Čuvajo moje premoženje pred brezposelnimi vandali, ki itak živijo od denarja, ki ga vzamejo meni. Če le-tega razdelijo tako, da socialci dobite manj, policaji pa +20% se takoj podpišem.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: solatko ()

djordjevic ::

Policaji se vseeno ne pustijo manipulirati. Kapo dol.

http://www.sindikat-policistov.si/novic...
No grave is deep enough to keep us in chains.

luli je izjavil:

PNG je izjavil:

Povej, kje parkiraš avto, oziroma kje imaš premoženje.
Vidiš to čuvajo policaji. Čuvajo moje premoženje pred brezposelnimi vandali, ki itak živijo od denarja, ki ga vzamejo meni. Če le-tega razdelijo tako, da socialci dobite manj, policaji pa +20% se takoj podpišem.

V privatni garažni hiši, varovani s kamerami, jeklenimi rampami in navadnimi rampami. Policaji mi ne čuvajo nič in celih tri krat kar sem imel do sedaj opravka z njimi je bilo: 1.) nekompetenca najti roparja ki sta me okradla, 2.) grožnje z zaklepom, ko sem bil legitimiran na svojem večernem sprehodu, slučajno pa se je v bližini odvil rop in 3.) grožnje s pretepom na protestih, kjer sploh nisem protestiral.

Lol, socialci.
««
25 / 53
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V Budimpešti protesti proti davku na internet (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
16238815 (33945) m0LN4r
»

Šolnine in poprov sprej (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NWO
12133070 (23895) CaqKa

Novi vse slovenski protest 3.12.2012 ob 16:00 (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5714143 (13486) Gandalfar

Več podobnih tem