Forum » Pomoč in nasveti » AAA Pri nalaganju winsov, se je nekaj zastekalo- ne morem do diska!!!
AAA Pri nalaganju winsov, se je nekaj zastekalo- ne morem do diska!!!
PhotoBlaz ::
Imel sem probleme z BSOD-jem
Naloziti sem hotel winse na novo,..pri tem se je zgodila cudna napaka, ko je hotel updatat , je rekel, da ne najde nekega direktorija od prejsnjega sistema, ..zato je koncal!
Zdaj pa ne morem niti seenkrat reinstalirati niti priti v prejsnje windowse, ker mu nekaj manjka!
-
dal sem disk v drug racunalnik,....v explorerju mi rece da disk ni formatiran!!!!!
Kako dobim podatke nazaj ????
Disk je 80 Gb IBM!
Prosm pomagite,.....dons je kljub snegu zame CRN dan!
Cau
Model
Naloziti sem hotel winse na novo,..pri tem se je zgodila cudna napaka, ko je hotel updatat , je rekel, da ne najde nekega direktorija od prejsnjega sistema, ..zato je koncal!
Zdaj pa ne morem niti seenkrat reinstalirati niti priti v prejsnje windowse, ker mu nekaj manjka!
-
dal sem disk v drug racunalnik,....v explorerju mi rece da disk ni formatiran!!!!!
Kako dobim podatke nazaj ????
Disk je 80 Gb IBM!
Prosm pomagite,.....dons je kljub snegu zame CRN dan!
Cau
Model
boštjan ::
formatiraj tisti del particije na katerem maš sistem(upam da maš več particij),pol pa jovo na novo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BOOTMGR is missing - inštalacija WIN 7Oddelek: Operacijski sistemi | 2152 (1973) | d4vid |
» | xp na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1546 (1216) | šernk |
» | Inštalacija operacijskega sistema na prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (1099) | droid |
» | WD 80GB 800JB problem ! ALI "kako Vas lahko računalnik prepriča, da se vržete pod vlaOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (1114) | dexter_II |
» | Kolikim je umrlo IBM IC7 40Gb diskov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 11532 (7160) | ChiefThunder |