Forum » Zvok in slika » GF2 TI IN tv OUT
GF2 TI IN tv OUT
PIII850 ::
IMAM gf2 TI z tv izhodom. Problem je sledeč. Dokler, da ne inštaliram programa za nvidia kartice, ki omogoča nastavljanje različnih frekvenc osveževanja (mislim, da je gor na vsaki jokerjevi natlačenki) v igrah, mi TV out deluje povsem normalno. Po instalaciji tega programa pa mi postane slika na TV črnobela ali pa je barvna in slika nekako leti (beri levo in desno). To se zgodi samo ob instalaciji tega programa. Tudi če program odinstaliram je isto. Preostane mi samo instaliranje winXP na novo. To mi pa nikakor ne diši. Ali ima tudi kdo drug takšne težave oziroma pozna rešitev tega problema.
WIN XP, GF2TI, SONY TV
lp
WIN XP, GF2TI, SONY TV
lp
PIII850 ::
Kako daleč nazaj pa gre ta sistem restore??? Ker to se je men zgodlo že kar pred nekaj časa in veliko instalacij softwera???
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z Windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 3173 (2274) | Dober dan |
» | Opera še vedno nezadovoljna z MicrosoftomOddelek: Novice / Brskalniki | 7283 (5635) | Icematxyz |
» | Inštalacija operacijskega sistema na prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1183 (1073) | droid |
» | Nov diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1756 (1432) | ali3n |
» | Priporočite mi dober program za...Oddelek: Operacijski sistemi | 1072 (857) | TheJack |