Forum » Zvok in slika » Zaščiten Avdio CD??
Zaščiten Avdio CD??
mich ::
Kupim original CD od Kalana pa ga poiskušam doma polušat na komp (nimam CD playerja) in sploh ne prepozna CD ja.rešitev
(P.S. to nima veze z piratstvom, bi rad pač poslušal Cd na svojih DT 3500)
(P.S. to nima veze z piratstvom, bi rad pač poslušal Cd na svojih DT 3500)
BaRtMaN ::
Če ima na zunanjem robu CD eno sled, ki zgleda drugače kot ostali del CDja, pobarvaj en del tega roba s flomastrom.
iso2000 ::
Ko smo že ravno pri tej zaščiti - moj DVD Pioneer 106s je CD (Jinx-Avantura Pocinje) s tako zaščito prebavil BP. V cd-r enoti, pa cd ni deloval.
Drugače pa je rešitev flumaster - v kolikor je na CD-ju tisti zunanji zapis.
LP
Drugače pa je rešitev flumaster - v kolikor je na CD-ju tisti zunanji zapis.
LP
Cokolesnik ::
Tolk so zagreti za zascito ti v glasb. industriji, da vse skupaj ze meji na mejo dobrega okusa in nasploh funkcionalnosti.
kako lahko sploh drznejo pogojevati vrsto strojne opreme s katero bomo poslusali cd.
bi kupli avto, ki bi delal sam pri doloceni temperaturi ? al pa racunalnik, ki bi deloval samo z ekranom dolocenega proizvajalca?
naj si zmislijo kaj manj primitivnega. unterhund.
* unterhund - podn od podna, slabs ne more bit.
kako lahko sploh drznejo pogojevati vrsto strojne opreme s katero bomo poslusali cd.
bi kupli avto, ki bi delal sam pri doloceni temperaturi ? al pa racunalnik, ki bi deloval samo z ekranom dolocenega proizvajalca?
naj si zmislijo kaj manj primitivnega. unterhund.
* unterhund - podn od podna, slabs ne more bit.
podtalje ::
Pri meni je bila rešitev, da sem presnel na disk s programom
Exact Audio Copy (EAC).
Mi je pa to delalo samo v CD-R, ni mi pa delalo na navadnem CD-ROMu.
lp
Exact Audio Copy (EAC).
Mi je pa to delalo samo v CD-R, ni mi pa delalo na navadnem CD-ROMu.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasbeni cd-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 2356 (1876) | icek |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6998 (5912) | City |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5874 (4867) | ender |
» | Celeron Tualatin - a se splača?Oddelek: Kaj kupiti | 1412 (1182) | sirotka |
» | CR-RW na navadnem player-uOddelek: Zvok in slika | 1554 (1376) | XCT |