Forum » Omrežja in internet » Wireless je povezan internetne povezave ni
Wireless je povezan internetne povezave ni
rednaskela ::
Pozdravljeni,
imam nov LG optimus 5 in želim preko domačega wirelessa dostopati na internet. Žal mi to nikakor ne uspe kljub temu, da je povezava na ruter uspešna. Preko domačega wirelessa brez težav dostopam do interneta z prenosniki ali z gsm aparati.
če se povežem z LG-ijem preko drugega wirelessa vse normalno deluje, samo na domačem imam težave.
Hvala za vsako pomoč
Alex
imam nov LG optimus 5 in želim preko domačega wirelessa dostopati na internet. Žal mi to nikakor ne uspe kljub temu, da je povezava na ruter uspešna. Preko domačega wirelessa brez težav dostopam do interneta z prenosniki ali z gsm aparati.
če se povežem z LG-ijem preko drugega wirelessa vse normalno deluje, samo na domačem imam težave.
Hvala za vsako pomoč
Alex
amigo_no1 ::
Verjetno je težava v kodiranju (wpa2), N načinu oddajanja singala ali kakšen mac filter.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
rednaskela ::
Poskusil sem z WPA, WPA2, ročno sem vnesel DNS strežnike ... ne gre. Nekajkrat sem ruter izklopil in počakal ?? minut, nič se ne zgodi. Več ne gre, ker je to gornji limit mojega znanja.
mat xxl ::
Ja tipična težava nekaterih routerjev in pod prehod imaš vpisano številko gatveja routerja ali pa nič s- sam pridobi. Vpiši dns številko operaterja in težave bodo zginile.....predvidevam, da gre za router Netgear....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 345960 (46416) | ignats |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52554 (24304) | simone |
» | Vzpostavitev brezžičnega internetaOddelek: Omrežja in internet | 3425 (3159) | barbara2 |
» | Povezava med dvema routerjema in wirelessOddelek: Omrežja in internet | 3343 (3051) | ali3n |
» | Kako nastaviti router?Oddelek: Omrežja in internet | 8523 (7549) | Miha_T |