Forum » Pomoč in nasveti » Zagon iger na zaklenjenem prenosniku?
Zagon iger na zaklenjenem prenosniku?
medenko ::
kolega ima službeni prenosnik, nek hud - i5 itd....primeren za špile...samo pravi, da ima zaklenjenega blabla....ne more nič inštalirati.
Omenil mi je baje, da naj bi se dalo inštalirati igro na normaalnem pcju v nek direktorij in samo presname na USB in on potem na disk.....sem bil sploh dovolj jasen? Hehehe :=)
Omenil mi je baje, da naj bi se dalo inštalirati igro na normaalnem pcju v nek direktorij in samo presname na USB in on potem na disk.....sem bil sploh dovolj jasen? Hehehe :=)
matejceh ::
To je hudo kršenje ISO standarda 27001.
Načeloma pa, če je sistem urejen, potem tudi "zvijače" z usb ključki pozabite :)
Načeloma pa, če je sistem urejen, potem tudi "zvijače" z usb ključki pozabite :)
medenko ::
recimo za probat no, pustimo kršenje itd na miru....balkanske bojevnike, ki prodajajo moko na veliko izpustijo na prostor itd...
moraliziranje dajmo na stran, se da?
moraliziranje dajmo na stran, se da?
Yacked2 ::
Seveda se da :) samo trde diske zamenjaj. Službenega ven, svojega not. Za prenosnike nwm (nisem še probal) verjetno deluje isto
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
St235 ::
Odvisno od igre, kar precej se jih pusti zalaufat brez intalacije. Pač inštaliraš na eno normalno mašino, skopiraš na "zaščiteno" in je to to. Seveda ne dela pri vseh špilih, pri kar precejšnjem številu pa dela brez težav.
Trajnejša alternativa pa je seveda namestitev sekundarnega operacijskega sistema, lahko tudi preko zunanjega medija.
Trajnejša alternativa pa je seveda namestitev sekundarnega operacijskega sistema, lahko tudi preko zunanjega medija.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 Creators Update je že tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 33067 (29533) | MaCoFaCo |
» | Nov HP laptop brez podpore za Windows 7? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 12167 (9960) | krneki0001 |
» | IBM Thinkpad R31 meets floorOddelek: Pomoč in nasveti | 2064 (1418) | Pyr0Beast |
» | Službeni prenosni računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13900 (12621) | Daedalus |
» | Pomoč pri laptopu ZAŠČITAOddelek: Pomoč in nasveti | 1429 (988) | Azrael |