Forum » Pomoč in nasveti » Internet stran
Internet stran
nakupite ::
Pozdravljeni.
Zanima me če bi mi kdo pomagal nekaj v zvezi z eno internet stranjo. Čisto za hobi? Sicer je malenkost ampak je dosti nujna :)
Domena je , stran stoji...treba je dodati le nakupovalno košarico..preko softocoulosa ali kjer koli drugje :) Ter dva zavihka, sepravi recimo za HOME KONTAKT...
Kdo mi je pripravljen pomagati ? :) Hvala in Lep pozdrav
Zanima me če bi mi kdo pomagal nekaj v zvezi z eno internet stranjo. Čisto za hobi? Sicer je malenkost ampak je dosti nujna :)
Domena je , stran stoji...treba je dodati le nakupovalno košarico..preko softocoulosa ali kjer koli drugje :) Ter dva zavihka, sepravi recimo za HOME KONTAKT...
Kdo mi je pripravljen pomagati ? :) Hvala in Lep pozdrav
KoMar- ::
Čisto za hobi?
treba je dodati le nakupovalno košarico
Sepravi ti bi pomoč zastojn, potem bi pa služil?
Mesar ::
Za dodajanje slike košarije jurja pa dva zavihka pa zraven 300EUR po zavihku aja tej ceni pa še davek prištej.
Če slike košarice nimaš pa to še dodatnih cca. 500EUR za designera.
Če slike košarice nimaš pa to še dodatnih cca. 500EUR za designera.
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mesar ()
nakupite ::
Ne nisem rekel pomoč zastojn =) Jst lahko nekomu komot neki plačam..ni to fora =) Samo pač da se zrihta shopping cart na strani... :) Oz. lahko dobi kako stvar iz trgovine ceneje...gratis..itd :) vse se da zment nikjer ne piše zastojn ! :) Piše samo nekdo ki to zna oz. mu je to hobi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaši priljubljeni prehranski nakupi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8150 (5950) | #000000 |
» | Amazon postavil fizično trgovino brez blagajn (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 28325 (24915) | DamijanD |
» | Spletna trgovina (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16915 (14334) | neoserv |
» | Google prevzel PlinkOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 6920 (5654) | Rias Gremory |
⊘ | FunTechOddelek: Kaj kupiti | 2137 (1754) | Gandalfar |