Forum » Pomoč in nasveti » Zaščitna folija za telefon
Zaščitna folija za telefon
uro1001 ::
Pozdravljeni!
Imam telefon z na dotik občutljivim zaslonom, na katerem imam zaščitno folijo, a bi jo rad zamenjal, ker so pod njo prostori z zrakom, prav tako pa se tudi odlepuje.
Zanima me, če lahko namesto zaščitne folije uporabim kar samo lepljivo folijo za zavijanje zvezkov, ali to ni priporočljivo?
Imam telefon z na dotik občutljivim zaslonom, na katerem imam zaščitno folijo, a bi jo rad zamenjal, ker so pod njo prostori z zrakom, prav tako pa se tudi odlepuje.
Zanima me, če lahko namesto zaščitne folije uporabim kar samo lepljivo folijo za zavijanje zvezkov, ali to ni priporočljivo?
šernk ::
Naj ti nekdo iz ebaya naroči zaščitne folije...5-10 komadov pride 3€. In ne razmišljat o samolepljivi foliji za zvezke lol
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
flameir ::
Mene pa zanima kako se obnese folija, s katero zaslon vidiš sam direktno, če ga malo nagneš pa že veliko slabše. Da ti recimo na busu ne berejo smsov itd. Baje je malo temnejši zaslon od navadne..eni jo zelo zagovarjajo, drugi zelo kritizirajo, kaz pa se ne morm odločit, ker bi rad maximalno vidljiv ekran, všeč pa bi mi bilo tudi, če bi bil zaščiten pred "špeganjem" =P
uro1001 ::
Zanima me še, ker trenutno na telefonu nimam zaščitne folije. Ali je telefon v žaklčku za mobitel in v žepu dovolj dobro shranjen, da se na zaslonu ne bi pojavile praske?
šernk ::
Ne. Sem imel sam ta namen ga imeti v torbici...najprej ga 100x na dan vleči ven in notri, potem rabiš 2 roki za se oglasit ko kdo kliče in na koncu so se še mikropraske poznale. po 2 letih in približno 5ih zamenjanih folijah je pa ekran še vedno kot nov.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev zaščitnega stekla na mobitelOddelek: Loža | 5230 (3591) | Anonimnež |
» | So zaščitna stekla smiselna?Oddelek: Mobilne tehnologije | 12878 (11432) | tomaz- |
» | Philips LCD Tv 47pfl6198Oddelek: Zvok in slika | 2947 (2637) | kozorog |
» | Zaslon telefonaOddelek: Pomoč in nasveti | 491 (450) | Castiel |
» | Sony Ericsson Xperia ray ali Nexus SOddelek: Mobilne tehnologije | 3522 (3029) | Meizu |