Forum » Pomoč in nasveti » Težava z wireless-om.
Težava z wireless-om.
Kristina_M ::
Pozdravljeni, imam eno vprašanje..no najprej pa long story short, v torek nam je zmanjkalo elektrike, od takrat nam modem ni delal, danes je prišel "siolovec" in ga zamenjal. Potem sem pa hotela nastaviti brezžično omrežje, šla sem po navodilih, ki so zapisana na siolovi strani, torej za modem in računalnik, kjer spreminjaš nastavitve. Vse okej, ampak, ko se s katerim izmed dveh laptop-ov premaknem par metrov stran od modema, mi omrežja ne zazna več. Pisala sem na tehnično pomoč, da je povrnil tovarniške nastavitve, zdaj pa ne vem kako naj sploh wireless nastavim, če ne tako kot prej in če ga bom, sem prepričana, da bo stvar ista kot prej. Mi mogoče lahko kdo pove, kako naj nastavim brezžično omrežje?
Kristina_M ::
Se opravičujem, ker sem temo dala tukaj, sem šele potem videla, da je za internet posebej..
Vaseer ::
Navodila za nastavljanje WiFi na modemih: link
Kater modem pa imaš?
Predvidevam, da Gennet Oxygen? Če je odgovor da, potem pozabi na stabilno WiFi povezavo s strani modema.
Prihrani si živce in kupi router - v vsakem primeru, ne glede na modem...
Kater modem pa imaš?
Predvidevam, da Gennet Oxygen? Če je odgovor da, potem pozabi na stabilno WiFi povezavo s strani modema.
Prihrani si živce in kupi router - v vsakem primeru, ne glede na modem...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IPv6 in tuneliOddelek: Omrežja in internet | 1285 (1112) | SeMiNeSanja |
» | Več računalnikov, dva domača omrežja in en tiskalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1047 (880) | pintpj |
» | Samsung Galaxy ACE, WiFiOddelek: Mobilne tehnologije | 3823 (3463) | Gapi |
» | PSK WAP keyOddelek: Omrežja in internet | 1229 (1099) | srus |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44095 (19635) | imallears |