Forum » Pomoč in nasveti » Skener ne dela - povezava
Skener ne dela - povezava
Eilinel ::
Živijo!
Za svoje delo redno potrebujem skener, sedaj ga pač zaradi daljše odsotnosti zaradi poškodbe nisem uporabljala. Danes sem poskusila poskenirati nek dokument, pa mi je zadeva javljala, da skener kao ni povezan oziroma da je izklopljen. Pa seveda temu i tako. Naprava se odziva normalno, je vklopljena ... Premikala sem različnimi USB-luknjami na prenosniku, izklopila ... Sploh ne bi se sekirala, če ne bi šla garancija že v maloro. Printer in kopirc delata BP, le skener nekaj šteka. Sicer sem na netu gledala, da je mogoče problem v kablu (ker mi javlja dejansko napako v povezavi). Zato vas, štručkote, prosim za nasvet, idejo ... karkoli, preden ga nesem v popravilo (in v očeh se mi že premikajo €€€€€).
Za svoje delo redno potrebujem skener, sedaj ga pač zaradi daljše odsotnosti zaradi poškodbe nisem uporabljala. Danes sem poskusila poskenirati nek dokument, pa mi je zadeva javljala, da skener kao ni povezan oziroma da je izklopljen. Pa seveda temu i tako. Naprava se odziva normalno, je vklopljena ... Premikala sem različnimi USB-luknjami na prenosniku, izklopila ... Sploh ne bi se sekirala, če ne bi šla garancija že v maloro. Printer in kopirc delata BP, le skener nekaj šteka. Sicer sem na netu gledala, da je mogoče problem v kablu (ker mi javlja dejansko napako v povezavi). Zato vas, štručkote, prosim za nasvet, idejo ... karkoli, preden ga nesem v popravilo (in v očeh se mi že premikajo €€€€€).
Eilinel ::
Aja, verjetno bi bilo še fajn napisat, za katero MF-napravo gre - Canon Pixma MX300.
Res nihče ne ve?
Res nihče ne ve?
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Eilinel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skener pušča vijolične sledi - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1678 (1346) | konspirator |
» | Kartuša kar šla v k....Oddelek: Kaj kupiti | 6155 (5236) | Brane22 |
» | Kako skenirati diapozitive ali negativ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16812 (9212) | cekr |
» | Opozorilo glede nakupa HPjevih printerjevOddelek: Strojna oprema | 7171 (6032) | blackbfm |
» | HP PSC 1610 skenerOddelek: Strojna oprema | 798 (738) | bobby |