Forum » Operacijski sistemi » Bios-windows 8
Bios-windows 8
Quantum ::
Uporabljam windows 7. Rad pa bi samo za sprobal windows 8, ki ga imam na prenosnem trdem disku. Sedaj pa me zanima ali je možno to tudi izvesti brez formatiranja računalnika?. Če je, kako moram nastaviti boot device v biosu? Uporabljam AMD FC(tm)-4100 Quad-Core Processor 3.60 GHz
Pa hvala!
Pa hvala!
k4vz0024 ::
Instalacija Win 8 na zunanji disk je možna. Če Win 7 dela preko eSata, potem tudi Win 8. Win 8 dela tudi preko USB3, za USB 2 pa ne vem. Naj kdo drug pove.
shinko ::
če bi rad samo sprobal si naredi virtual mashine znotraj win7. Z VMware recimo. Pa je to to, ne rabiš nič formatirat.
Quantum ::
Aha hvala shinko. Sedaj sem si ga inštaliral na comp pa bi si ga rad odinštaliral. Sedaj imam windows sedmico in osmico. Sedaj sem pa v dilemi. Kaj naj naredim?
pa hvala!
pa hvala!
Spc ::
Instalacija Win 8 na zunanji disk je možna. Če Win 7 dela preko eSata, potem tudi Win 8. Win 8 dela tudi preko USB3, za USB 2 pa ne vem. Naj kdo drug pove.
Ja sam imam Win 8 za test na USB 2.0 in deluje normalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji trdi disk problem!!Oddelek: Strojna oprema | 5684 (4555) | Bye |
» | Win 8 / Win 7 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17582 (16074) | solatko |
» | Novi USB-priključek bo obrnljiv (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Modifikacije | 23904 (20364) | [D]emon |
» | USB 3.0 dvakrat hitrejši (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 19776 (15395) | Lonsarg |
» | Zunanji trdi disk (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14689 (11920) | Dromar |