Forum » Operacijski sistemi » win installer
win installer
zerdoner ::
Zdraavo
imam težavo pri nalaganju dolčenih programov in sicer mi napiše da so težave z windows installer programom. Zanima me kaj se lahko naredi oz preveri za kako posodobitev ali popravilo tega windows installer. Imam pa nameščen win7 64bit. Win so naloženi čisto na sveže in že imam težave. težava se mi je pojavila pri nalaganji Solidworks prorgama 2010...inštalacija je prišla do konca potem mi je napisalo to težavo in se odrolalo nazaj.
Prosim za pomoč
imam težavo pri nalaganju dolčenih programov in sicer mi napiše da so težave z windows installer programom. Zanima me kaj se lahko naredi oz preveri za kako posodobitev ali popravilo tega windows installer. Imam pa nameščen win7 64bit. Win so naloženi čisto na sveže in že imam težave. težava se mi je pojavila pri nalaganji Solidworks prorgama 2010...inštalacija je prišla do konca potem mi je napisalo to težavo in se odrolalo nazaj.
Prosim za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomotoma sem pobrisal INSTALLEROddelek: Pomoč in nasveti | 1714 (856) | scipascapa |
» | Micorsot office 2007 VS Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1139 (1022) | Ales23LJ |
» | Napaka pri instalacijiOddelek: Pomoč in nasveti | 807 (777) | MarkV |
» | PROBLEM Z WINDOWS INSTALEROddelek: Pomoč in nasveti | 947 (913) | pluto1457 |
» | Windows Installer problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2137 (2064) | Myth |