» »

Keshe foundation, plazma reaktor

Keshe foundation, plazma reaktor

BorisT ::

Kaj menite o tem?


Mehram Ravakoli, nuklearni inženir v predavanju govori o efektih plazma reaktorja, s katerim naj bi lahko počel čuda stvari.
Uporabljal naj bi ga za pridobivanje energije, transport, odpravljanje raka, zdravljenje napol negibnih, pridobivanje zlata iz plina, ...

V bistvu gre za stvari, za katere predvidevam, da so bile na forumu že "neštetokrat" ocenjene za nekaj "nemogočega" (kot npr. avto na H2O ipd.).
Ampak Mehram se je lotil reševanja problema s popolnoma drugega konca.
Ga kdo pozna, ga je kdo od vas srečal, je kdo videl kak njegov patent?

Keshe Foundation: Prof. Konstantin Meyl explains different waves. Nikola Tesla / Heinrich Herz:


Stran fundacije:
http://www.keshefoundation.org/en/

Intervju:

Mehram: "We don't believe in UFOs, we make Gravitational Magnetic Field Systems."
  • spremenil: BorisT ()

Starodavni ::

Nateg

Me čudi, da nisi tega pogooglal in tudi preveril po slo-techu. Ene par tem je bil že odprtih.

http://www.ukskeptics.com/forum/showthr...

Nategujejo pa od leta 2009 dalje in v vseh primerih je formula ista - veliko blebetanja in nobenega dejanskega produkta.
Edino zdravilo za to blodnjo je ignoriranje. Najbolj enostavno in učinkovito.

ena od glavnih tem o tem nategu.: Nova neumnost

Pa to ne bi niti smelo spadat pod znanost in tehnologija, ampak v Ložo, še boljše - smetišče.

Zgodovina sprememb…

BorisT ::

Njegovo polno ime s slo-tech do zdaj ni bilo povezano, pod drugimi iskalnimi gesli nisem iskal.

Grey ::

Hehe...teorija zarote...Iran baje razvija jedrsko energijo in OJOJ jedrske bombe. Medtem se pojavljajo taki in drugačni videii o tem gospodu in njegovi fundaciji ter izvajajo prezentacije po svetu. Amerika nasede (ali pa je celo resnična ta tehnologija) in sedaj američani medijsko manipulirajo svet proti Iranu zato, da ohranijo stolček tehnološke superiornosti. Sami pa bodo med "s svetovno požegnanim" raidom na Iran pokradli tehnologijo in se dokopali do novih virov nafte. Ni kaj...pretkani so tile američani.

Mipe ::

Keshe Foundation je sinonim za nateg.

Kamran ::

Oj,

Kaj pa WITTS ? Tole je zanimivo (1. del).

Skrivajo se za masko vere in v tem smislu so odlični manipulatorji, čeprav marsikateri videi so... logični oz. zanimivi. :|

Grey-eva teorija pa tudi drži vodo, skratka vsa vojskovanja temeljijo na prevari (Sun Tzu).

zee ::

Grey-eva teorija pa tudi drži vodo, skratka vsa vojskovanja temeljijo na prevari (Sun Tzu).


In to je relevantno za pridobivanje energije kako?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Kamran ::

Gre se za informacijsko mešetarjenje kot prvo. Če te v šoli učijo delne ali celo nepopolne resnice (31:40 -> 37:20), je pot do iskanja alternativ obstoječim dogmam praktično zapečatena. Zraven še mediji vzpodbujajo tisto zaprto miselnost, ker je sistem tako naravnan, da tudi iz vidika inovacij, uspevajo le takšni izumi, ki koristijo, da se vzdržuje isti sistem upravljanja in strukture.
Ko imaš pa ti družbo dovolj poneumljeno, da časti plehkost in ne resnice, pa ko se bo pojavil kdo, ki bo trdil in dokazal (marsikaj - tehničnega/netehničnega) nasprotno od tega s čimer se jih je indoktriniralo, sploh eliti ne bo potrebno poseči po svojih raznih "death squad-ih", temveč bo ljudstvo samo odstranilo novo grožnjo, ker bo le-ta motila in ogrožala njihov varni sistem hedonizma.

Vikking ::

Kamran: Vsak dan nekdo nekaj na novo izumi, izboljša, patentira. Ampak stvar pripelje do dejanskega produkta, ki ga predstavi, stestira, preizkusijo ga neodvisni strokovnjaki oz. potencialni investitorji.

Prav tako vsak dan nekdo predstavi nov nateg. Pove da je nekaj izumil, pove da deluje, pove da bo spremenilo svet, pove da je za vse kriva amerika. Le da ni ne produkta, ne izuma, ne patenta, ni možno testirati...
Seveda pa jim pridejo prav vse mogoče zarote. Verjamejo jim pa tisti, ki jim širokosutno pritrjujejo in verjamejo v različne zarote, a hkrati ne bodo nikoli in prav nikoli vložili niti 1 centa denarja v to osebo oz. njegov izum samo na podlagi besed.

Kamran ::

Ni za vse kriva Amerika, nacionalne države tudi pri tem "sodelujejo", ker za vsako državo je recimo energetski vir, na katerega ne morejo pipice gor montirati oz. električni števec nočna mora. Ne potrebuješ več politikov, ta urad pa ona agencija,... si neodvisen - tega pa ne domači ali svetovni politiki nočejo.

No sam tudi vem za nekoga, ki je v Sloveniji iznašel zdravilo za raka, ima vse rezultate oz. teste, ki potrjujejo to na laboratorijski ravni kot tudi je na lastno odgovornost pri 10-ih sodelujočih na večini pozdravil raka (ljudi), a je s strani formalnih izobraževalnih inštitucij povsod blokiran, da dobi svoj zasluženi doktorat, ker je bila to (žal) tudi okvirna tema raziskovanja.
Mentor je seveda hotel izvedeti kaj je ta kemijska spojina, a ker to ni bilo razkrito (je pa nekajkrat mednarodno patentirano) so pa nastopile takšne igrice. ;(
Kaj boš pa storil v takšnem primeru ?

Vikking ::

Ne moreš patenitart, če ne razkriješ formule. Tako je vsepovsod po svetu. Če ne želiš razkriti formule, pa ti ostane opcija patentirati samo znamk (ime produkta).

Se pravi so bučke s tvoje strani, da ima nekdo nekaj patentirano ni pa razkril formule. KER JO MORA, drugače ni možnosti za pridobitev patenta. Tako je v ZDA in Evropi.
In ja kemijsko spojino moraš rakriti da jo lahko patenitraš, problem pa nastane, ker lahko nekdo spremenil manjšo sestavino in obide patent. Zato po večini raje skrijejo formulo in raje patentirajo blagovno znamko.
Recimo Aspirin ima patentirano blagovno znamko, in lahko samo oni tržijo ime "Bayer Aspirin", medtem ko lahko vsakdo naredi isto tableto (če pozna kemijsko spojino) ne more pa jo tržit pod tem imenom.
Recimo Pijača Coca-Cola imajo patent na trgovsko znamko "Coca-Cola" nimajo patenta pa na sam pijačo, ker bi morali podrobno rakriziti sestavo pijače.

Niso igrice ampak dejansko tako funkcionirajo patenti. Žal pa na trgo zdravil kjer so marže največje na svetu, je takorekoč nemogoče vstopiti na trg brez podpore kakšnega lekarniškega giganta. Poleg tega bi v primeru da zadeva dejansko funkcionira, verjetno odkupili patent in ga skrili. Saj več zaslužijo če zdravijo simptome kot pa rešijo problem.

Prosim da napišeš ime in priimek te osebe, saj verjetno ni skrivnost ki je to izumila.

Mipe ::

Ma, ne bodite no trapasti. Vsaka resna država bo takoj pograbila delujoč in preverjen izum, ki bi ji zagotovil prednost pred drugimi državami. To je DEJSTVO.

Če nihče ničesar ne pograbi, je to zato, ker ni ničesar otipljivega. Ni zadovoljivih rezultatov, ni formule, vse je samo megla, ki jo eni prodajajo v želji po hitrem zaslužku in slavi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mipe ()

Senitel ::

Kamran je izjavil:

Ni za vse kriva Amerika, nacionalne države tudi pri tem "sodelujejo", ker za vsako državo je recimo energetski vir, na katerega ne morejo pipice gor montirati oz. električni števec nočna mora. Ne potrebuješ več politikov, ta urad pa ona agencija,... si neodvisen - tega pa ne domači ali svetovni politiki nočejo.

Jaz bom takole rekel: Povsem se strinjam s tabo, da je šolstvo problem!
Dejstvo je, da "any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"! To je stvar, ki je jasna, tako kot zrak, ki ga dihamo.
Problem šolstva ni v tem, da ne bi produciral ljudi, ki niso sposobni premikat meja znanega in rušit naše predpostavke o svetu v katerem živimo. To so razni raziskovalci in doktorji znanosti, pa tudi kakšni drugi ljudje.
Problem šolstva je v tem, da povrečnega Janeza ne nauči kritičnega razmišljanja, oziroma znanstvene metode! Sam sebi se gotovo zdiš strašno izobražen, ker bereš (Kaj delajo izobraženci? Berejo!). Kot civilizacija smo tudi blazno napredovali, ker imamo stalno dostop do enega ogromnega kupa informacij in jih potem linkamo okrog (tale tema je en primer tega). Fail šolskega sistema je, da ti nisi še niti poskusil ene od teh naprav doma sestavit in z njo recimo poganjat avto (pa imaš načrtov kolikor hočeš)! Radovednost ni to, da bereš o stvareh na internetu ampak, da jih sam sprobaš (je mal razlika ali bereš o tem kako je skočit iz letala ali pa še sam skočiš). Očitno je bencin še bistveno prepoceni, za onesnaževanje okolja ti pa tudi dol visi.

Hudič je, ker je za povprečnega Janeza en navaden toaster že "magic"... Mobilni telefon je pa že tolk razumljiv kot starship Enterprise.

Kamran ::

Senitel je izjavil:

Jaz bom takole rekel: Povsem se strinjam s tabo, da je šolstvo problem! Problem šolstva ni v tem, da ne bi produciral ljudi, ki niso sposobni premikat meja znanega in rušit naše predpostavke o svetu v katerem živimo. To so razni raziskovalci in doktorji znanosti, pa tudi kakšni drugi ljudje.

No John Hutchison je samonaučen, N. Stubblefield je gojil melone, itn. Mogoče, da je včasih šolski sistem učil KAKO razmišljati, danes pa samo uči KAJ razmišljati - pa naj mulci uporabljajo tablične računalnike zraven ali pišejo na roko. Ustroj je isti.
Finta je pa tudi v naši miselnosti, katera je takšna, da "nekdo iz garaže" že nima več pojma kot nekdo iz IJS o določeni zadevi oz. da je teoretik, praktik in še podjetnik obenem v isti osebi.

Senitel je izjavil:

Problem šolstva je v tem, da povrečnega Janeza ne nauči kritičnega razmišljanja, oziroma znanstvene metode! Sam sebi se gotovo zdiš strašno izobražen, ker bereš (Kaj delajo izobraženci? Berejo!). Kot civilizacija smo tudi blazno napredovali, ker imamo stalno dostop do enega ogromnega kupa informacij in jih potem linkamo okrog (tale tema je en primer tega). Fail šolskega sistema je, da ti nisi še niti poskusil ene od teh naprav doma sestavit in z njo recimo poganjat avto (pa imaš načrtov kolikor hočeš)! Radovednost ni to, da bereš o stvareh na internetu ampak, da jih sam sprobaš (je mal razlika ali bereš o tem kako je skočit iz letala ali pa še sam skočiš).

Tukaj se strinjam, vendar delno. V Očetovi delavnici se kar dobro znajdem, vendar določene mehanske naprave (dodatne; stružnica recimo) in neomejen dostop do recimo Dinosa, bi mi res olajšal razno eksperimentiranje. Financiranje niti ne toliko. Par stvari sem do sedaj naredil (vodni hladilnik za PC,...), vendar se zmeraj srečuješ z omejitvami, da nimaš tega in onega in moraš iz šare, ki jo imaš na voljo, ustvariti tisto kar potrebuješ v danem trenutku.
Sigurno je tukaj v pomoč literatura in ali videi raznih naprav, ki so jih že drugi sami izdelali pred teboj (in objavili posnetke na video portalih), to se strinjam, da tako dobiš neke usmeritve, ideje za tvoje... ideje. :)
Je pa internet priročen v tem smislu, da ti ni treba veliko dvigniti "tazadnjo", da nekaj najdeš in dobiš. Piratiziranje je razširjeno tudi za razne tehnične e-knjige (še dobro).

Senitel je izjavil:

Mobilni telefon je pa že tolk razumljiv kot starship Enterprise.

No ja... z Nokio 3310 sem nekaj takšnega počel - in predelano prodal na bolhi. Precej enostavno, čeprav kaj takšnega, bi bilo pa tudi fino znati.
Trenutno pa delam eno napravo za polavtomatsko navijanje tuljav/špul.

jest10 ::

Kamran je izjavil:

Ni za vse kriva Amerika, nacionalne države tudi pri tem "sodelujejo", ker za vsako državo je recimo energetski vir, na katerega ne morejo pipice gor montirati oz. električni števec nočna mora.


Na vsako napravo lahko daš števec. Na vsako.

Kamran ::

jest10 je izjavil:

Na vsako napravo lahko daš števec. Na vsako.

Lahko, vendar mora (država) prvo sploh vedeti KDO jo ima in KJE, potem je pa še vprašanje DOSTOPA do pipice. Drugo, če ti imaš takšno napravo, ne boš okoli govoril da jo imaš, sploh pa ne kje (verjetno, unless in a drunken state at the local inn). :D

jest10 ::

Zato pa imamo prijatelico fiziko, ki uspešno preprečuje razne fantastične naprave>:D

BorisT ::

Po njegovih novih izjavah, ki jih je podal na forumu http://forum.keshefoundation.org/forum/...
se bo že letos videlo, ali laže ali govori resnico. Končno je podal nek datum, kdaj lahko vsak posameznik pričakuje nek viden rezultat z njegove strani.

Izvleček iz strani:
In February, we make all efforts to create the environment to stop the production of arms across the world, through release of technologies, which makes the present advance aircraft, missiles, and nuclear weapons irrelevant and ancient.

In Jun, we will deliver technologies, which can deliver sustenance's to world population totally free of any cost through the release of new systems that can change air into sustainable food and energy supply without a need for farming land that no child will sleep with hunger.

By September, we will deliver the technology for every man to be protected from the natural elements like cold and rain without being dependent on other man handout of tents.

We shall make delivery of clean water at any point on earth free of charge a reality by releasing the already developed technologies.

By the end of December we will make sure, that there are no grounds for disruption for space travels on regular bases from all the nations on this planet that all shall harvest the reaches of the universe collectively and equally.

Those who have doubts about our work, be ready to become soldiers of the peace and unity before the end of this year.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BorisT ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problemi sistema šolstva

Oddelek: Šola
121983 (1801) aerie
»

Samsung onemogočil pametno iskanje po Galaxyju S3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6720032 (14016) Icematxyz
»

Google začenja razmišljati o smiselnosti programskih patentov

Oddelek: Novice / Industrijska lastnina
4511883 (10306) Icematxyz
»

Razvijalci umikajo svoje aplikacije iz ameriških app storov

Oddelek: Novice / Industrijska lastnina
3112445 (9572) Icematxyz
»

Izumitelji in država (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13710886 (8917) Pyr0Beast

Več podobnih tem