Forum » Kaj kupiti » Nakup miške
Nakup miške
Noobish ::
Kupujem novo miško. Ne rabim gaming miške, igre bolj redko igram, vendar preživim relativno dosti časa za računalnikom. Malo sem po mimovrstah gledal Logitechove miške, pa se trenutno odločam med tema dvema: Logitech M705 in Logitech Performance MX.
Zanima me, kakšna je razlika med tema dvema miškama, da je M705 skoraj pol cenejša. Katero vi priporočate?
Zanima me, kakšna je razlika med tema dvema miškama, da je M705 skoraj pol cenejša. Katero vi priporočate?
TehDucky ::
Spet odvisno, fajn je da ti pade miška v roke, če ne višja cena ne opraviči nakupa dražje miške. Sicer pa imam sam MX performance in je super, je res da ne zdrži tako dolgo kot M705, pač meni zdrži 3-4 dni redne uporabe, drugače pa tam do kakega tedna tudi. Glede same natančnosti je odlična, pač ni več nobenega zaostajanja. Za ostale žal ne vem pri brezžičnih. Ko ti bo začelo primanjkovat baterije, lahko zamenjaš baterijo (AA polnilna) lahko pa samo kabel vklopiš pa bo normalno delalo. Je pa tista baterija, ki je notri izredno dobra in mi bolj drži kot pa posebi kupljena več mAh, zgleda ni namenjena da se fila v miški ampak namenskem polnilniku.
Mojih 5 centov :)
Mojih 5 centov :)
eric_cartman ::
Logitech Performance MX je supr.. Mi jih uporablamo v službi.. Lepo ti pade v roko.. In ni nobenih problemov delat z njo po 8 ur..
Kar se tiče natančnosti je supr.. v grafičnem poklicu pač more bit pač draga miška upravičena z veliko natančnostjo...
Skratka.. če daš tolko za miško potem ti jo priporočam... kakšna pa je razlika z M705 pa na žalost nebi znal povedat...
Kar se tiče natančnosti je supr.. v grafičnem poklicu pač more bit pač draga miška upravičena z veliko natančnostjo...
Skratka.. če daš tolko za miško potem ti jo priporočam... kakšna pa je razlika z M705 pa na žalost nebi znal povedat...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()
TehDucky in meferdzo, lahko povesta če miška deluje tudi na navadnem listu? Eden mi je rekel, da miška deluje povsod, samo na navadnem belem listu ne. Sam osebno dvomim v to, vendar nimam možnosti da bi to probal...
Na listu se res čudno obnaša... Sam nebi mogu tak delat, pač kurzor se res čudno obnaša pa roko na listu met mi je tak čudno, preveč hrapavo, drugače pa podlaga ali pa lesena miza dela čist kul.
Excalibrus ::
Lihkar probau beli list z mojo G400 - deluje super kot na vsakem drugem gladkem materialu. Vsekakor mi ni žal niti centa, ki sem ga porabil za to miško. Vsekakor priporočam nakup! ;)http://www.mimovrste.com/artikel/225008...
Žal ni brezžična... Načeloma pa top miška indeed. Jaz sem delal kroge po papirju, pa miška na koncu ni bila na istem mestu kjer sem začel krog. Ja vem neke tolerance je že, samo ne pa da se kar skoz gor pomika.
Tile 2 miška sta res top, samo da bi bila G400 brezžična...miško bom veliko okoli nosil, velikokrat je priporočljivo da s sabo na faks prinesemo svoj računalnik, pa če bi se moral vedno s tem kablom ukvarjat, pa performance izgleda bolj roki prijazna...po drugi strani pa, za ceno performance MX dobim 2 G400 pa še za eno večerjo mi ostane. Bom še v kakšno trgovino skočil, če bom mogoče imel kakšno priložnost da obe miški v roke dobim. Hvala vsem za informacije :)
r3dkv1c4 ::
DeathAdder, miška, ki mi najbolje pade v roko.
preberi še 1x prvi post....pa pomisli kaj si napisal, človek ne rabi game-ing miške....
če tebi pade v roko al pa ne itak ni pomembno, ker pomagamo človeku glede na njegove potrebe in želje.....
drugače pa performance od logitecha je super miš odvisno za kaj jo potrebuješ....grafika....al kaj drugega?
r3dkv1c4 ::
Za kaj jo potrebujem...programiranje, photoshop (to imam bolj za hobi), občasno za kakšen moviemaker, internet in podobne reči. Rad bi predvsem tako miško, da se lepo prilega roki in da mi bo zdržala nekaj časa, da je ne bom rabil čez leto ali 2 spet menjati. Iščem bolj dolgoročen nakup, zato sem tudi pripravljen malo več odšteti.
anzem93 ::
Tudi jaz sem se odločil za to miško, vendar sem dilemi kje jo kupiti:
Mimovrste:
http://www.mimovrste.com/artikel/225005...
Na mimovrstah je cena 70€, z nakupovanjem tam imam same pozitivne izkušnje in tudi glede garancije in vračanja izdelkov nisem še imel problemov.
EnaA:
En teden nazaj sem videl ceno 56€, in sem miško dodal na nakupovalni seznam-ujemi ceno. Zdajle pa sem pogledal in videl, da se je cena miške spremenila, tista ujeta cena pa tudi ni bila ujeta. Zdaj je cena 65€. Na enaa še nisem kupoval, tako da ne vem ali so tudi tam tako prijazni kot na mimovrstah.
Glede na to, da sem na enaa prebral, da pošljejo mail v primeru spremembe cene izdelka na nakupovalnem seznamu, me je tole nekako razočaralo.
Mimovrste:
http://www.mimovrste.com/artikel/225005...
Na mimovrstah je cena 70€, z nakupovanjem tam imam same pozitivne izkušnje in tudi glede garancije in vračanja izdelkov nisem še imel problemov.
EnaA:
En teden nazaj sem videl ceno 56€, in sem miško dodal na nakupovalni seznam-ujemi ceno. Zdajle pa sem pogledal in videl, da se je cena miške spremenila, tista ujeta cena pa tudi ni bila ujeta. Zdaj je cena 65€. Na enaa še nisem kupoval, tako da ne vem ali so tudi tam tako prijazni kot na mimovrstah.
Glede na to, da sem na enaa prebral, da pošljejo mail v primeru spremembe cene izdelka na nakupovalnem seznamu, me je tole nekako razočaralo.
Pro_moted ::
Za kaj jo potrebujem...programiranje, photoshop (to imam bolj za hobi), občasno za kakšen moviemaker, internet in podobne reči. Rad bi predvsem tako miško, da se lepo prilega roki in da mi bo zdržala nekaj časa, da je ne bom rabil čez leto ali 2 spet menjati. Iščem bolj dolgoročen nakup, zato sem tudi pripravljen malo več odšteti.
Taka:
http://www.mimovrste.com/artikel/225004...
Ti bo tudi dobro služla.Če bi si premislil in hotel dati malo manj.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
lalala ::
Definitivno m705
http://www.ceneje.si//racunalnistvo/kom...
Vredna tega denarja 100%, za cca 30 eur mislim, da bi težko našel boljšo miško.
http://www.ceneje.si//racunalnistvo/kom...
Vredna tega denarja 100%, za cca 30 eur mislim, da bi težko našel boljšo miško.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69578 (8278) | yayo |
» | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 29266 (10873) | Kayzon |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 99152 (56048) | Kr_Edn |
» | katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39600 (31672) | ShowDown |
» | Nakup nove miške (Nasvet - logitech mx revolution, marathon 705, razer imperator)Oddelek: Kaj kupiti | 4576 (4038) | Dzeba |