» »

Ali obstaja boljsa mis kot...

Ali obstaja boljsa mis kot...

LordWorm ::

...Typhoon optical wireless s 5 gumbi?Imam tis model ki je povezan z bazo, ki je v bistvu tudi polnilec.Zanima pa me ce obstaja kaka mis ki ima iste lastnosti[gumbi,opticna,bz] samo da je bolj natancna?

mato22 ::

Logitech MX700.
Drugač mam sam MX310 (žična), ki ima isti senzor kot MX500 in MX700 in je zakon, sploh pa pri igrah. Bolj natančne miške še nisem imel pa še lepa je .:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mato22 ()

Zheegec ::

Tako je, MX700 - ali pa žična MX500 ki mi je bolj všeč (drugače je ista).
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

msmiha ::

Pravi odgovor je res Logitech MX700, ki te bo olajšala za okol 20k SIT:D. Če si res navdušen igračar pol jo izberi>:D
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Jebiveter ::

Ce dobis kje brezzicno Razer Boomslang 2500 (ali vec) je to prava izbira.>:D Kolikor vem, zal brezzicne variante ne obstajajo...:(

Sicer pa imam sam MX500 in sem izredno zadovoljen (razen tega, da mi dodatna 2 gumba -od 5ih dodatnih - ne delujeta v linuxu) :'(
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

mescaline9 ::

Mah js moje logitech BJ-69 optical oem ne morem prehvalit. Oblika je super, hod tipk tudi, senzor je dost natančen zame. Pa dobre 3 jurje stane. Zame je ni boljše, zaenkrat.

moj_nick ::

@Jebiveter

A imwheel si že probal?

Clemento ::

Jaz mam opticno misko Intellimouse Explorer 1 pa mislim da je ni boljse miske ima tudi 2 dodatna gumba in jo mam ze odkar je ven prisla pa dela kot sus....
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO

VASkO ::

kaj pa mx310? ima vse kot mx500 in mx700, samo je drugacne oblike; za desnicarje in levicarje

6 gumbov, pa vsaj meni boljsa razporeditev, da ima ona dva dodatna gumba vsakega na eni strani in ne oba pod palcom, pa mx optical engine (800dpi, isto kot pri mx500 in mx700) pa se en dodaten gumbek pri kolescku za application switch

Lio ::

jst sem tud hotu MX700 ubavt, sam je za v moje šape skor premejhna, tko da bi jo rad kje dubu da bi jo sprobu za en dan, da se ne bom zajebu z nakupom.

BaRtMaN ::

Clemento: se povsem strinjam.

wince ::

Lord Lio: velika brezrepa podgana je Logitech Cordless MouseMan Wheel samo ne vem ce so jo kdaj predelali tudi v opticno varianto... jz je ne menjam za nobeno drugo :D

LuiIII ::

Po mojem skromnem mnenju je najboljša miš tista, ki pride zraven Wacom Intuos2 grafične tablice. Je brezžiična (nima baterij!), ločljivost je 2500dpi!, 5 gumbov, ki so popolnoma programabilni za vsako aplikacijo posebej, wheel, ki deluje na stopnjo odmika in ne da moraš zadevo drkati da kam prideš, 3D nagib,... Cena je seveda odvisna od velikosti tablice (140000SIT za A4 verzijo).

Lui

pingo76 ::

Doma imam MX500 in MS Intellinet explorer 3.0. MS miška je natančnejša ter dela precizno tudi na svetlečih podlagah kjer pa MX500 kar znori. Obe so dobre miši a meni je neprimerno boljša MS-jeva. Kriterij za nakup naj bo velikost roke (in prstov). Za velike roke priporočam MS-jevo pogruntavščino, za male pa bo ravno nalašč MX500.
Da bi MS delal tudi tako dobre OS bi bilo pa prelepo >:D.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pingo76 ()

Hm kaj pa drugac kaki testi pravijo o MSovih misih?

V glavnem tale typhoon me zadnje case mal zajebava, cepravje tudi men vsec da ima na vsaki strani en dodaten gumb,ne da na eni oba.

Glede na to da imam veliko roko bom kar sel mal slatat misi po BTCju>:D

hvala

monster-x ::

MX900 je še bolša. Pa še bluetooth ma...:D
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Hehe to sem pa glih bral k je ne model imel ze tretjo blue tooth mis pa je bil cist penast nad njimi.
Trenutno iscem po netu opise misi,ker se vedno nisem sur ali Logitech ali MS

MX700 sem imel v roki in je neprimerno manjša kot MS IntelliMouse Explorer 1.0. A mogoče kdo ve, če je 3.0 večja od 1.0?

Microsoft ::

Mam MX500 in mi ni skoda 15kSIT.

Je pa n res, da je to miska bol za majhno "šapo". Sam mam ne glih vlke šape, pa se mi zdi, da je še vseeno prevelka za to miš. Drgač pa je senzor res zlo natančen. Mislim, da zazna take premike, ko če bi miš v 1 sekundi premaknu za 1 meter. Seveda pol to prakticiraš na krajši razdalji.:))

Drgač je pa kul zadeva. Lepa. Aerodinamična.;)

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Osebno se mi zdi MS pantagana natančnejša in bolj prijetna v roki (kolešček je pa na MX500 zakon morda malo pretrd kot gumb a vseeno zakon). Punci sem pa fouš ker je njena MX500 bolj sexy.
No ja, ne zdi se mi! Je natančnejša. Če imate možnost preizkusite sami.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pingo76 ()

boštjan ::

fantje jaz sem si mx310 kupo in sem full zadovoljen.gumbov ma glih tolko kot rabim,v UT2003 se dobro obnese tako da sem zadovoljen.

boom-bar ::

Jst mam intelli mouse optical od M$ja in zame ni boljse
Legalizirajte mehke droge!!!

Tukaj vidimo problem forumov.Eni hvalijo v visine MSja drugi Logiteca.Od testov na netu pa tudi nisem kej vec zvedu.Sem zvedu da imajo Logitecove misi cuden scroll-napram intelli-mouse sistemu.

Upam da bom lahko v BTC obe firmi sprobu.Aja zanimajo me samo brezzicne...mogoce bo tako lazje najti zmahovalca

Potem ti svetujem, da si dobiš miško s podstavkom za polnjenje, kot ga ima naprimer MX700. Baterije so prasii*e pri miškah.

jRk0 ::

mis mora met rep.
:)

jaz mam MS intelli mouse optical in je odlicna. Kolescek pa je ZAKON! pa tudi tipke nic ne zaostajajo:) sploh ko si nastavis se 3. in 4. tipko ob straneh za backward tere forward in uporabljas ko brskas po diskih! nerpimerno hitrejse.
You fuck up once, you loose two teeth.

boom-bar ::

@Garett

Tuki ne gre tok za problem forumov, kukr za problem 100ljudi, 100 čudi.
To je še dobr, kaj bi blo če bi se kregal o procesorjih ali grafičnih.
Legalizirajte mehke droge!!!

Tukaj vidimo problem forumov.Eni hvalijo v visine MSja drugi Logiteca.Od testov na netu pa tudi nisem kej vec zvedu.Sem zvedu da imajo Logitecove misi cuden scroll-napram intelli-mouse sistemu.

Mnogo ljudi hvali svojo lastno miš, brez da bi preizkusili še kaj drugega. Jaz sem napisal, da je MS mišič boljši od MX500 zato ker imam na isti mizi oba. Poskušal sem biti najbolj objektiven kar se da ter moje ugotovitve opredelil glede na preizkus obeh miši.
Nebi rad zdaj propagiral MS v višave. Vedno se bo najdel nekdo ki bo trdil da je MX500 zakon. Res je dobra podganca a natančnost senzorja in neprimerno višja toleranca do podlage pripada drugi miši.
Sicer pa, odločite se med temi mišmi predvsem na podlagi velikosti roke!

Še en testek Logitech MX700 miške.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero miško naj kupim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
535333 (4430) Dr_M
»

Logitech MX700 izkusnje

Oddelek: Strojna oprema