» »

Homoseksualci

Homoseksualci

Matthai ::

Na forumu Fakultete za druzbene vede se je pojavilo sporocilo kjer en tip pravi da je homoseksualec in da ga zanima kaj si ljudje mislijo o tem.
In so se vsula mnenja - od "me ne briga, tvoj problem", do odobravanja ter nasprotovanja. Eden je celo zacel razlagat da bib ilo vse gaye treba pobiti kot "je Hitler pobil preklete Zide" (original citat).
Evo vam kost - kaj si VI mislite o homoseksualnosti

Pepo ::

Mislim, da me cisto nic ne moti; verjetno bi me, ce bi me kdo zacel seksualno nadlegovati. A tega navadno gayi ne pocnejo. Drugace pa moram reci, da je prav fascinantno, koliko vrhunskih umetnikov, znanstvenikov in nasploh intelektualcev je momoseksualcev.

Je pa res, da se tu pa tam zadeva sprevraca v svoje nasprotje, ces, homoseksualci so bolj brihtni, bolsi esteti, bolj obzirni od drugih. Isti nesmisel kot njihova diskriminacija.

hahaha ::

SEJ IMAMO NA FORUMU DVA PRIMERA: RIBICIJA IN TINKAPINKA! OBA MATA JAJCA! HAHAHAHAHAHAHA!!!

Addendum by Sergio: Oprostite mi, sem Gnoj ™

Sergio ::

Mene to ne moti. Smatram se za kozmopolita.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

TinkaPinka ::

hahaha, sem ženska in potemtakem imam jajčnike. Drugače pa - s takimi komentarji se spelji kam drugam.
Tvoje frustracije nad življenjem pa ti ni treba izlivat na nas normalne ljudi.
I am easy to please as long as I get my way.

g0Run7 ::

mene ne motijo, tudi proti biseksualnim in lezbicnim usmeritvam nimam nic, YEAH 8-)tisti "smile" od hahaha ki naj bi simboliziral gnoj je ful dober! si morete kaj grsega zmislit, ker je tip z unim ful originalen, no vsaj meni je QL

Ribicija ::

nO HAHAHA če hočeš lahko brez problema sprobaš kakšna so moja jajca. :))) Tinkinih vse kakor nemoreš ker je ženska in hkrati moja punca. Opozarjam pa te da rajši ne dajaj več nobenega komentarja na to temo v povezavi z TInkopinko ali mano, ker ti bo žal. Sem zelo miruljuben in se ne kregam, vendar takrat ko nekdo napade TinkoPinko ali mene na tako nizkoten način mu lahko polomim vse roke zvrtam luknje v kolena in odtrgam tisto kar ti pripisuješ nama z Tinko.

lp

miranpozar ::

Nimam nič proti gayem. Se mi pa zdi cool, da imajo nekateri korajžo, da priznajo in tega v javnosti ne skrivajo.
Lezbijke me pa še manj motijo... hmmm... če povem po pravici se ne bi branil dveh takšnih deklic naenkrat... da jim malo pokažem še čare nasprotnega spola >:D

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

Kekec ::

Ribicija: za kaj padas na take provokatorske fore pusti ga naj ima svoje veselje, mogoce je celo sam GAY pa se nima korajže priznat >:D>:D

Arrivo ::

Tem več je pedrov, tok več pičk za nas ostane .

Rott-von-weiler ::

jas nebom vaših razprav čito ampak bom kr tak napiso ni ga lepšega od pi**ke
onim ki si ga pa v ritko dajejo pa bi blo treba kurce z žarečimi kleščami vstran pocvikat>:D

Izak ::

Rottweiler..... se strinjam ...proti lejzbikam pa nimam nič!:D:D

Tomi ::

Zadnjič je naš profesor na mikrobiologijo razlagal, kako pač ljudje niso ustvarjeni tako, da bi določeni deli pasali v druge ( skoraj dobeseden citat.. ).. Seveda smo si ob tem mislili svoje...
Hm, sedaj je položaj geyev malo drugačen, kot je bi prej, samo Wilda poglejte..
Dokler ne pustijo pri miru s svojimi nadzori in mnenji, so lahko čisto v redu ljudje, ki pač nimajo povprečne ( s tem ne mislim nujno normalne ) spolne usmerjenosti...
Zaradi tega jih res ne moremo pobijati..
Hahaja pa itaq nihče ne jemlje resno..
metrodusa.blogspot.com

Rott-von-weiler ::

ufo

če bi bil jaz baba bi bil lezbijka:O

----------------------------------------
Piši kao što govoriš

OZZY ::

Sam nima čisto nič proti homoseksualcem. Zdi se mi, da mora imeti nekdo veliko poguma, čeprizna da je gay. Ne vem zakaj bi ga kako drugače obravnaval. To je potem isto, kot če bi potem druge klasificiral glede na barvo kože, religijo itd. Vsi pa so ljudje.
Enkrat pa je mel neko izkušnjo z gayem en moj frend na morju,zraven pa je bil še moj brat, ko je frenda začel osvajat gay. Štos pa je v tem, da frendu po pripovedovanju brata ni takoj kapnil, kaj osebek hoče.
Men se zdijo Ok dokler me ne bi kdo začel osvajat.

Thomas ::

Se mi zdi, da je tolerantno obravnavanje gay ljudi pomembno za civilizirano družbo.

Zakonodaja jih že dolgo. Včasih so jih pa neusmiljeno preganjali. Tako jih del "civilne družebe" na en način še zmeraj. Vceplja jim občutek krivde za to, kar so.

To vidimo še na tem forumu.

Ampak - kako tolerantna je gayevska populacija do žensk? Na delovnem mestu recimo? Tudi to bi bilo zelo zanimivo slišati.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

TESKAn ::

Hm, mene ne motijo, dokler me pustijo na miru, sploh pa - čim več jih je, tem več punc ostane za nas:D. Pa naj mi en reče, da to ni dobra stvar>:D.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo, ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Matthai ::

Fino, fino, ste se kar lepo razpisali. Naj priznam da dve sosolki na podiplomcu delata eno raziskavo o gejih in sta rabili nekaj iztocnic, zato sem sprozil to temo.

Povejte mi pa se: se vam zdi bolj sprejemljiva zenska ali moska homoseksualnost? Zanima me tudi ce zenske v zvezi s tem razmisljajo v nasprotni smeri kot moski ali oboji enako...

AlchemY ::

dokler me pustijo pri meru v bistvu nimam nic proti homoseksualcem.
drugace se mi zdi pa nekako bolj spremenljiva zenska homoseksualnost, kar je razumljivo glede na to, da sem moski, ki nam je po neki raziskavi to ena najbolj pogostih fantazij (dve zenski).:D
Zanimivo pa je tudi, da sem se o tem menil tudi z parimi prijateljicami in so bile zelo podobnega mnenja...zenska homoseksualnost se jim je zdela bolj sprejemljiva,...

Jeronimo ::

Mene osebno ne moti niti ženska niti moška homoseksualnost. Imajo svoj svet, ki je drugačen od našega.
Medicinsko gledano, je narava poskrbela, da se ti ljudje ne morejo razmnoževati (med sabo), kar je del naravne selekcije. S tega stališča gledano, je homoseksualnost izrodek, ki ga narava zavrača.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

OZZY ::

Ker je Matthai že sprožil debato o gayih in ker mi je Thomas zaklenil temo,ker naj bi bila sorodna tema(nenamerno Thomas!!!) , me zanima ,kaj si mislite o tem, da bi homoseksualci in lezbike lahko posvojile otroka. A se strinjate s tem ali ne? Jaz osebno mislim, da načelno bi lahko posvojili otroka. Oboji bi bili sposobni skrbeti zanj. Sam tu se pojavi vprašanje ali bi bil otrok potem bolj nagnjen k istemu spolu ali ne. Mnenja?

Jeronimo ::

Sicer sem že napisal, vendar bom še enkrat ker je Thomas zaklenil sorodno :| temo.
V topicu Otrci in homosexulaci:


Jaz sem odločno proti.
Otroci si v mladosti ustvarijo videz sveta.
V homoseksualnih parih je ta videz drugačen in ni usmerjen v razmnoževanje.
Otrok si lahko ustvari napačno predstavo o svetu.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Thomas ::

Tole, kakšna družina lahko posvaja otroke - je zapleteno. Revna težje - zakaj ne bi homoseksualna še težje?

Sej ne gre za pravico do posvojitve sploh. To ni pravica, take pravice ni! To je privilegij, za katerega se je treba potrudit.

Pravica je le pravica otrok imeti srečno otroštvo.

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Rott-von-weiler ::

Buzerantom otroka neeeeeeeeeeeeee

saj ko je še mali tak ne ve zakaj se gre kaj pa pol ko to zraste pa ugotovi da ma dva fotra al pa enega fotra pa enega dobrega stricaAlchemY ::

tudi po mojem mnenju isto spolni partner ne more nadomestiti oceta ali mamo,....tako da sem proti

darh ::

ne more nadomestiti dobrega oz vsaj povprečnega očeta ali mamo !! VSAK pa lahko nadomesti slabega očeta/mamo !!
Excuses are useless! Results are priceless!

3LeR. ::

kokr se men zdi tle nimate tko kej velik za govort al ja al ne otroka istospolnim partnerjem, ker mislm de se nihce tu ni bil v takem položaju (vključno z mano)

drgač pa nimam nč proti gayem
kapo dol tistim ki so in si to tudi upajo priznat ker to zahtevo OGROMNO poguma

btw: im not one (if you dont believe me tell me where and when and i prove to U)

lol

Rott-von-weiler ::

Pa da ga ne dobijo to vela samo za moške dvema puncama bi jaz že dal otroka ker so le ženske ki so dosti bolj ljubeče od moških toplovodarof seveda.
Jaz pa dam kapo dol pa povem da mam dosti proti njim:O

--------------------------------------
Piši kao što govoriš

Matthai ::

Zanimivo glede zenske homoseksualnosti... če nekako povzamem se vam zdi boljsprejemljiva (kar sem ugotovil tudi v neki anketi iz leta 1998), poleg tega bi se prej strinjali s tem da bi otroka smeli posvojiti dve zenski kot dva moska - kar tudi kaze na večjo sprejemljivost ženske kot moške homoseksualnosti.

Zanimivo je kaj je ugotovila antropologija. Namreč, ko mati previja dojenčka ima stik z njegovimi spolnimi organi (ker ga pač previja). Torej imamo dve moznosti (hehe, Thomas, tole pa malce spominja na tvojo verjetnost:D)
- mati - sin
- mati - hci.
Nikoli pa ne oce - sin. Iz tega naj bi potem nekako izviralo to da so intimni stiki med ženskami bolj sprejemljivi, oz. jih ljudje podzavestno lažje sprejmemo.

Thomas ::

Once upon the time ... sem bil z liltkami nekje - skupaj. :D

Ostre ženske, ostre! Nobenega govora o tem, da bi se pustile kej šarmirat. Ampak, bog mi je priča, sem se trudu!

Tako da tisto, o čemer je govoril miranpozar - je bila čista utopija.

Med (obema) skupinama homoseksualnih obstajajo tudi do nasprotnega spola zelo odklonilni.

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Dalmatinc ::

homo sapiens = homo seksualec; dokazana je največja neummnost sveta; ah vsi smo pedri:D

Dalmatinc ::

Pa da ne bi ker resno vzel ;((

Aggressor ::

Proti homoseksualcem nimam popolnoma nič. Če bi se hotel kakšen slučajno kaj siliti okoli mene, bi ga pač vzel podobno kot vsiljivo ženšče. Sem pa mnenja, da so za vtis, ki si ga o njih pridobijo čjudje, nemalokrat krivi kar sami, ker homoseksualnost še dodatno poudarjajo, velikokrat na prav morbidne načine. Povsem logično je, da ljudem to deluje odvratno. Kar se tiče posvojitev, bi se strinjal s posvojitvijo pri lezbičnem paru, ne pa tudi pri gayevskem. Gre za preprosto zgodovinsko dejstvo, da so v večini kultur matere skrbele same za otroke, dokler ni bil otrok dovolj star, da ga je oče naučil še kakšne "moške" spretnosti. slednj bi lahko v dovoljšnji meri nadomestile ostale insistucije, od vrtca naprej.

Tudi bi rad, da malce pokomentirate stališče nekaterih znanstvenikov, da se v bistvu rodimo biseksualci in šele skozi socializacijo privzamemo svojo spolno usmerjenost.
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

Jeronimo ::

Vsak fetus je v prvih tednih ženskega spola.
Kromosomi Y se začnejo razvijati šele kasneje.
Torej smo vsi na začetku ŽENSKE ! :D

Freud je nekaj razlagal o bisexualnosti. V stilu, da je vsak moški bisexualc. Samo da to pri nekaterih pride do izraza pri nekaterih pa ne.
Kaj pa vem če se v vsem strinjam z njim.:)
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Marjan ::

osebno nimam nic proti njim, samo (zmeri pride ta samo :D)
lih zdele je bil po tv-ju Galunič....ja to pa me mot!! Sej ne znam prov dobr argumenterat...Pac ne morm gledat gay napovedovalca...
Vcasih smo mel "tradicijo" doma da smo pac ob nedelah ob 8:00 skup s familijo gledal TV. Odkar je Galunič meni ni!!!

Je pa res, da gre ogromno homoseksualcev lih v tak posel......

zetko ::

Jst nimam prot njim nč razn prot nekaterim izjemam kot sta Galunić in Sebastjan :D:D:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Sovražni govor" oziroma cenzura (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
27311182 (2005) riba43
»

Homo(seksualnost) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1535751 (3805) ||_^_||

Več podobnih tem