Forum » Omrežja in internet » ne gre dostopati do tujih internetnih strani
ne gre dostopati do tujih internetnih strani
Siddh ::
Kar naenkrat nemorem dostopat do tujih strani npr: dealextreme, youtube, niti googla mi ne odpre
delajo pa slovenske npr. slo-tech, bolha pa najdi.si
Ima kdo podobne težave?
Sem pa na telemachu
delajo pa slovenske npr. slo-tech, bolha pa najdi.si
Ima kdo podobne težave?
Sem pa na telemachu
chrispy ::
no mene to počasi že razpizdeva.
sem povezan preko telemacha (lastovka trojček) na anteno na krimu.
Internet mi že en mesec redno crkuje, oz dela zelo počasi ob večerih. Od tehnične pomoči slišim vse možno, da je megla, da ne dela zaradi motenj signala, prezasedena centrala itd.
če bi imel možnost drugega ponudnika bi takoj zamenjal. damn
sem povezan preko telemacha (lastovka trojček) na anteno na krimu.
Internet mi že en mesec redno crkuje, oz dela zelo počasi ob večerih. Od tehnične pomoči slišim vse možno, da je megla, da ne dela zaradi motenj signala, prezasedena centrala itd.
če bi imel možnost drugega ponudnika bi takoj zamenjal. damn
Siddh ::
zdaj je meni tudi začelo delat, zdaj sem imel mir nekaj mesecev, zandje dni pa spet nekaj zajebava, dva dni nazaj mi je ping nenormalno skakal, da je bil cod2 čisto neigralen
mitkos ::
A mi lahko preverite če vam odpre spodnji link:
link
Meni doma že od včeraj ne odpre strani. Danes v službi pa sem lahko brskal po njej.
Če vam jo odpre, kaj je narobe pri meni? Ostale strani mi odpira normalno. Probal sem nastaviti v firefoxu da gre preko proxya pa je enako, v internet Explorerju je tudi enako, strani ne odpre.
link
Meni doma že od včeraj ne odpre strani. Danes v službi pa sem lahko brskal po njej.
Če vam jo odpre, kaj je narobe pri meni? Ostale strani mi odpira normalno. Probal sem nastaviti v firefoxu da gre preko proxya pa je enako, v internet Explorerju je tudi enako, strani ne odpre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KKS > Triera > UPC > Telemach (strani: 1 2 3 4 … 360 361 362 363 )Oddelek: Omrežja in internet | 2745982 (166) | Fsegula62 |
» | a tudi vam ne dela stran slo-filesharing (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27887 (6750) | Gr8t |
» | YouTube počasen? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13936 (7544) | Bakunin |
» | Telemach internet - problemi s tujino? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9646 (7963) | opeter |
» | Slo-Tech, nekam počasen si mi :)Oddelek: Slo-Tech | 2721 (1574) | Bakunin |