Forum » Zvok in slika » Pomoč pri nakupu 3d očal-philips
Pomoč pri nakupu 3d očal-philips
marko21 ::
Lp.
Dajte mi pomagat prosim....
Tast je kupil philips pfl40 5507/k, kateri ima že vgrajen senzor za 3d oačala. Zdaj kolikor sem prebral po netu, potrebuje za ta TV AKTIVNA 3d očala.? Zdaj sem že sam ugotovil da na tem tv-ju nebodo delala kar vsaka aktivna očala, saj sem si sposodil od prijatelja original philipsova očala pta02 (katere mislim da so za tv serije 4?) a vendar ni prikazovalo 3d slike (te očala, ki sem si jih sposodil so imela v škatli še senzor, katerega jaz ne morem priklopiti, saj je namenjen seriji 4).
Sedaj me pa zanima, ali na tem TV-ju delujejo res samo original očala (katere pridejo 2x 100€), ali bi se dalo preko ebaya dobiti očala ki bodo delovala (da jih bo ta senzor aktiviral)
V mislih sem imel nekaj takega (oz so še cenejše variante).....
http://www.ebay.com/itm/IR-Active-3D-Gl...
Dajte mi pomagat prosim....
Tast je kupil philips pfl40 5507/k, kateri ima že vgrajen senzor za 3d oačala. Zdaj kolikor sem prebral po netu, potrebuje za ta TV AKTIVNA 3d očala.? Zdaj sem že sam ugotovil da na tem tv-ju nebodo delala kar vsaka aktivna očala, saj sem si sposodil od prijatelja original philipsova očala pta02 (katere mislim da so za tv serije 4?) a vendar ni prikazovalo 3d slike (te očala, ki sem si jih sposodil so imela v škatli še senzor, katerega jaz ne morem priklopiti, saj je namenjen seriji 4).
Sedaj me pa zanima, ali na tem TV-ju delujejo res samo original očala (katere pridejo 2x 100€), ali bi se dalo preko ebaya dobiti očala ki bodo delovala (da jih bo ta senzor aktiviral)
V mislih sem imel nekaj takega (oz so še cenejše variante).....
http://www.ebay.com/itm/IR-Active-3D-Gl...
king67 ::
Aktivna očala (Philipsova; žal ne vem modela) za omenjeni televizor stanejo 50.-EUR.
lp,
king67
lp,
king67
marko21 ::
Aktivna očala (Philipsova; žal ne vem modela) za omenjeni televizor stanejo 50.-EUR.
lp,
king67
lp
Saj sem napisal 2 komada = 100€..
Mene samo zanima če mogoče kdo ve če tista očala z ebaya delujejo na tem tv-ju.. Zakaj bi daja 100€, če mogoče tista očala za 20€ deujejo enako kot ta za 50€.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera 3D očala za Philips 40PFL4508KOddelek: Zvok in slika | 1397 (1312) | Djz3l3 |
» | 3D video na tvOddelek: Zvok in slika | 4210 (3124) | Djz3l3 |
» | Lcd 3d televizija????Oddelek: Zvok in slika | 6573 (6162) | kronos_10_ |
» | Katera 3D očala za televizor?Oddelek: Zvok in slika | 2240 (1812) | rokec992 |
» | Samsung 3D LED?Oddelek: Kaj kupiti | 3922 (3749) | zcetrt |