» »

Star Citizen - Squadron 42

Star Citizen - Squadron 42

««
38 / 38
»
»»

Zmajc ::

Bullshit. Že zdavnaj bi jih morali tožit ter zapret ta scam vaporware.

Tribal ::

No dejmo se mal pomirit... Precej let že lahko igraš, za 45EUR si dobil SQ42 in SC ko izide... Ni za vsakega...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tribal ()

Predsednik11 ::

Samo, da ne bo na koncu SP dolg pa samo 8 ur.

Glede na dolžino uvoda nekako dvomim, da bo samo 8 ur. Ampak pustimo se presenetiti

Gregor459 ::

Chris Roberts hopes Star Citizen's Squadron 42 launch will be 'almost as big an event' as Grand Theft Auto 6.

https://www.pcgamer.com/games/sim/chris...

MojsterX ::

Ko bo izšel bo že grafično zastarel. Star citizen gre po istih kopitih kot Daiktanta.

Hehe več kot očitno ne slediš... Grafično bo igra top, se razvija stalno, trenutno so v fazi da zaženejo global ilumination... Da ne govorimo o ostalih bombončkih ki nas še čakajo. Ampak ja dajmo nekaj negativnega dodat v temo...

Naj se raje kot v grafiko focusirajo da strežniki ne bojo krepnili ko se gor poveže več kot 20 ljudi in da ma igra dober gameplay. Po zadnjih raziskavah je grafika pomembna samo 7% igralcem, dobra igralnost pa 22%.

20 ljudi? trenutno so strežniki s kapaciteto 600 "ljudi"
Še kdo s kakšno neumnostjo?

MojsterX ::

Tribal je izjavil:

Hehe več kot očitno ne slediš... Grafično bo igra top, se razvija stalno, trenutno so v fazi da zaženejo global ilumination... Da ne govorimo o ostalih bombončkih ki nas še čakajo. Ampak ja dajmo nekaj negativnega dodat v temo...

Nimam več upanja za to igro, sem early backer in so čist narobe naredil. Namesto da bi igro izdal in jo potem v obliki live service nadgrajeval, da se skoz zanimiva in nova delajo ravno obratno.

Če hočeš ustvariti nekaj novega je za to potreben čas. Lahko bi pred leti izdali skropucalo in prazno igro, katere bi se naveličali hitro in bi šla v pozabo. Imaš igre kot so Elite in No man sky, katere so nekaterim všeč nekaterim ne. Vsaka igra ni za vsakogar. Meni je igralnost v tej igri super. Ne strinjam se z vsemi odločitvami ampak se že leta zabavam z igranjem. Za 45€ sem preigral veliko več ur kot pa na kateri koli drugi igri. Že samo Arena commander sem preigral več ur kot pa marsikatero dražjo igro. Gre se tu ali je igra zate ali ne...
Tudi ko bo igra V1.0 bodo dodajali še mnogo let vsebino...

P.S. za primerjavo grafičnega izgleda in igralnosti lahko na youtube pogledate video iz leta 2016/17 in pa kak nov video...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tribal ()

Netrunner ::

Vsekakor je potreben čas za tako igro, kar ne bi bil problem če bi bil pristop CIG do nas drugačen in predvsem da CR ne bi toliko fantaziral. Jaz imam še vedno upranje da bo prej ali slej izšla čeprav dvomim da jo bom igral, saj v zadnjih 10 letih se je precej spremenilo in čas in prioritete dajem drugam in ne več v igre.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Baje SQ42 2026... SC pa 2027/28

Tribal je izjavil:

Če hočeš ustvariti nekaj novega je za to potreben čas. Lahko bi pred leti izdali skropucalo in prazno igro, katere bi se naveličali hitro in bi šla v pozabo. Imaš igre kot so Elite in No man sky, katere so nekaterim všeč nekaterim ne. Vsaka igra ni za vsakogar. Meni je igralnost v tej igri super. Ne strinjam se z vsemi odločitvami ampak se že leta zabavam z igranjem. Za 45EUR sem preigral veliko več ur kot pa na kateri koli drugi igri. Že samo Arena commander sem preigral več ur kot pa marsikatero dražjo igro. Gre se tu ali je igra zate ali ne...
Tudi ko bo igra V1.0 bodo dodajali še mnogo let vsebino...

P.S. za primerjavo grafičnega izgleda in igralnosti lahko na youtube pogledate video iz leta 2016/17 in pa kak nov video...

To je vse lepo in prav, ampak ne moreš 10+ let non stop dodajat novosti in večat obseg igre. Enkrt se moraš ustavit, začet delat content s tem kar imaš in uporabnikom dat ven verzijo 1.0 ali vsaj nekaj podobneega temu. Potem lahko še 20 let dodajaš content, izboljšuješ grafično podobo igre in dodajš "bombončke".

Ampak Chrisu se sladko hebe on je na račun igre že obogatel.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Imeli so ogromni problem in še vedno imajo z server meshing. Dokler to ne bo urejeno je brezveze izdajati igro. Če hočeš MMO igro moraš to urediti. Zadaj pa razvijajo dodatne stvari in sledijo trendu ostalih iger, zato bo base building, crafting...

Ne vem kaj vas vse tako moti, že vrsto let lahko igraš alpha igro...

BigWhale ::

Tribal je izjavil:

Imeli so ogromni problem in še vedno imajo z server meshing. Dokler to ne bo urejeno je brezveze izdajati igro. Če hočeš MMO igro moraš to urediti. Zadaj pa razvijajo dodatne stvari in sledijo trendu ostalih iger, zato bo base building, crafting...

Ne vem kaj vas vse tako moti, že vrsto let lahko igraš alpha igro...

Ce ne bi zagovarjali shitty praks in scammy studiev ne bi blo nic narobe. :>

Po zakljuceni kickstarter kampanji in trinajstih letih razvoja, backerji nimajo se nicesar od obljubljenega. Tiste drobtinice, ki s(m)o jih dobili backerji so resnicna zalost. Izgovori, da za dobre stvari razvoj traja pac dolgo casa, so v tej tocki predvsem izgovori. Ce pogledas Elite Dangerous in No Man's Sky, obe igri sta v tem trenutku v delujocem stanju z goro vsebine in delivered je bilo precej vec kot so obljubili.

Netrunner ::

Tribal je izjavil:

Baje SQ42 2026... SC pa 2027/28

Baje == Bajka
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Gregor459 ::

Bo to izšlo še na katerem drugem launcherju ?

Veliki kit, kdaj ste nazadnje igrali SC? Drobtinice?
Ma ja ne da se mi, scam stoletja to je to. Pejte call of duty kupvat...

BigWhale ::

Tribal je izjavil:

Veliki kit, kdaj ste nazadnje igrali SC? Drobtinice?
Ma ja ne da se mi, scam stoletja to je to. Pejte call of duty kupvat...

Ja, glede na to kaj so obljubljal, je tole se zmeri neki kar je par procentov od tega kar so obljubili. Koliko star sistemov je na voljo v persistant universe? Obljubljali so jih 100 ob izidu. A sta se vedno samo dva al so ze kaj napredovali?

In se to kar je ze na voljo je precej buggy. Known issues seznami so kr zabavno branje.

Ma en No Man's Sky z 10x manjšo ekipo in 100x manj denarja jih uči kako se celi stvari streže.

Ne pravim, launch so zaj. so konca a to kaj delajo zadnjih par let je vredno hvale.

Zato pravim da naj nehajo dodajat featurje ampak se focusirajo v core loop, ki ga hočejo izdati izpilijo in releasajo to, vse ostalo pa dodajajo post release.

20 let alpha faze jih je bo nikamor pripeljalo. Backerji niso plačali razvoja igre da jo bojo igrali ko pridejo v penzijo.

oo7 ::

oo7 je izjavil:

Chris Roberts projects Squadron 42 release next year, Star Citizen release in 2027 or 2028

https://massivelyop.com/2025/08/25/chri...

Kot kaže tudi 2026 vprašljivo ... ?

Star Citizen fans sigh deeply, rub their foreheads as developer casts doubt on Squadron 42's 2026 release: 'I don't know if we're going to make it'

https://www.msn.com/en-za/entertainment...
««
38 / 38
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elite dangerous (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
13432760 (2559) DJ-DUST
»

No Man's Sky (strani: 1 2 3 4 5 )

23145694 (5465) BigWhale
»

Everspace

153014 (1158) Izi
»

Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Novice / Igre
727166876 (131384) Truga
»

Skupnostno financiranje in povratek stare garde

Oddelek: Novice / Igre
2819102 (15769) Tr0n

Več podobnih tem