» »

Domače omrežje - problem

Domače omrežje - problem

DarkSite ::

Hej

Torej imam router 300M Wireless N Gigabit Router (Model No. TL-WR1043N / TL-WR1043ND)
Nastavljen statični IP.

Potem imam 2 PCja.

PC1 se poveže brez problema.
PC2 se ne poveže v omrežje (ima rdeči križec desno spodaj ob uri).

Potem, če iz routerja potegnem kabel za elektriko in ga čez 10 sekund dam nazaj, se mi PC2 poveže, dobi connection.

Če nato resetiram PC2 se mi problem(se ne poveže na net) zopet pojavi.

Kaj bi to bilo?

amigo_no1 ::

Start meni, run, cmd -> "ipconfig/all" na obeh za začetek.

Nastavljen statični IP.

Za wan ali kaj ?

DarkSite ::

WAN Connection Type: Static IP

DarkSite ::

cmd -> "ipconfig/all"

dela na PC1
ne dela na PC2 ...ko pa potegnem elek. kabel iz routerja in ga dam nazaj potem začne delat ... ko resetiram PC2, pa spet ne dela. Potem moram ponovno potegnit elek. kabel ven.

crniangeo ::

maš mogoče kloniran mac naslov na obeh ? ker ne vemo kaj je bil tvoj ponudnik.. telemach vem da je imel blokado na mac naslove :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

DarkSite ::

t-2 je ponudnik

crniangeo ::

mogoče imaš isto ime računalnika :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ne dela internet

Oddelek: Pomoč in nasveti
405009 (3415) seba-beba
»

AOE 2 in t2 vprašanje

Oddelek: Omrežja in internet
92183 (1880) kaktuss123
»

wifi ne dela, dd-wrt (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
514551 (4053) BorutK-73
»

Pomoč pri povezavi brezžičnega usmerjevalnika s Siol modemom

Oddelek: Omrežja in internet
183231 (3099) Daniel
»

Prosim za OSNOVNO pomoč pri priklopu ruterja (kabelski internet)

Oddelek: Omrežja in internet
126240 (4977) eden-X

Več podobnih tem